От х:

Днес в x:

13 °C

Предоставят "топъл обяд" на 1 600 души в община Хасково от 10 февруари

Топъл обяд за 1 600 човека предоставя община Хасково от 10 февруари 2021 г., съобщиха от кметството.

До 27 април 2021 г. потребителите ще получават всеки обяд топла храна, която включва супа, основно ястие, хляб и веднъж седмично десерт. Тази социална подкрепа се осъществява в изпълнение на проект „Топъл обяд в условията на пандемията от COVID - 19“ на територията на община Хасково по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане“, съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

В селата от община Хасково топлият обяд ще се получава от обособени пунктове в кметствата. В Хасково също са ситуирани три пункта за топъл обяд:

- Трапезария в СУ „ Св. Паисий Хилендарски“

- Кв. „Република“, в къпалнята на ул. „Единство“

- Кв. „Болярово“ – сградата на Читалището

За всички потребителите, които не са в състояние да вземат храната си от пунктовете, е организирана доставка до дома.

Информация за одобрените получатели на услугата може да намерите на информационното табло в община Хасково, при кметовете на населени места в община Хасково, на пунктовете за раздаване на обяда или на телефон 038 603 395.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ба
  Бабето
  4 0
  17:28, 8 фев 2021
  да си сложи маска,ръкавици и хубаво да покрие цялата си коса с туй боне!
 • 2
  От
  Отврат.
  0 -4
  20:12, 8 фев 2021
 • 3
  Пи
  Питащ
  6 0
  01:39, 9 фев 2021
  Защо не пищете коя фирма ще го предоставя и колко пари ще струва това на общината?
  И, пишете фирмата, за да преценим, то обяд за хора ли е, или за прасета...
  • Ха
   Хасково
   4 0
   08:59, 9 фев 2021
   Е, ти пък - ще ги обидиш!
   Делян Делената е човека, да не би да не се знае?
  • Ag
   Agent Mulder
   1 0
   12:20, 9 фев 2021
   Една фирма спечели тука поръчка за храна и същата фирма наема хотел в Минерални бани насред пандемията лани месец март, колко е 1 + 1?
 • 4
  11
  11111
  4 0
  06:50, 9 фев 2021
  Станахме най накрая Хюстън!!!Стигнахме американската мечта!!!Работа нема но по една супа ще има!!!
 • 5
  Ho
  home
  1 0
  08:55, 9 фев 2021
  В Република задължително
 • 6
  Ко
  Кор Леоне
  3 0
  09:05, 9 фев 2021
  Стигнахме ги най-после американците,бедните да духат по една супа.Пък защо не и по един бял чаршаф,ей така предизборно.А десерта,много е важно,веднаж седмично,но пък,печена тиква.

Хороскоп за 09.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Физическата ви и психическа форма се нуждаят от повече внимание. Погрижете се да си осигурите правилното лечение, от това ще зависи бързото ви възстановяване. С реални шансове сте да успеете в едно начинание, ако не бъдете прекомерно настоятелни и изберете подходящия момент, в който да се намесите или оттеглите.
09 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Старайте се на работното място, по работата ви ще съдят за вас и от нея ще зависи представянето ви.Избягвайте конфликтите, без да ги търсите могат да провалят добрите ви намерения. Не скъпете помощта си, бъдете добри и помогнете на онзи, който я търси. Ако сте на почивка ще се насладите на спокойствие и приятни изживявания.
09 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще разполагате със себе си и няма да ви влияят външни фактори. Ако усетите, че емоциите вземат връх, навреме ги овладейте. Съсредоточете се върху своите си неща, те могат да ви предпазят от разногласия с околните. Ще ви потърсят за мнение, отнасящо се за бизнес, пътуване или уреждане на битов въпрос.
09 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Имате доста свободно време днес, но имате желанието да го ополозотворите по най-добрия начин. Ще сте най-доволни ако успеете да свършите дребна работа по дома в първата част от деня, и след това се отдадете на по-приятни занимания. Приятел ще ви предложи неща, върху което доста ще се замислите. Няма да сбъркате ако приемете предложението му.
09 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Гъвкавото ви поведение ще ви спести главоболия и ще ви осигури желаните резултати. Трудностите, които някои от вас имат с партньора си, ще ги преодолеете и ще заздравите връзката си. Спокойно ще се посветите на нещата, които са ви приятни. Погрижете се за уюта на дома си, като внесете повече настроение и хумор.
09 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Пред вас днес стоят много предизвикателства, от които зависят по-нататъшните ви професионални проекти. Бъдете умерени и едновременно с това преценявайте добре какви възможности ви се предлагат в настоящия момент Преодолявате пречки от административен характер, което ви отваря доста врати. Възползвайте се от обстоятелството, че имате повече опит.
09 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Взаимоотношения с чужденци, обща работа или личен ангажимент ще ви направят активни и добри. Запазете доброто си настроение и заради влиянието, което имате сред околните. По отношение на постигане на изгодни договорености е необходимо да продължите усилията си в тази насока.
09 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Многото задължения вече ви отегчават, въпреки отговорното ви отношение към тях. Оставете настрана задачите, които могат да бъдат отложени и помислете за почивката си. Повече от притесненията ви ще се окажат напразни, създавате излишно шум с тях. Нещата ще приключат по-скоро и безболезнено за всички.
09 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не хабете нервите си излишно и ще си спестите немалко усилия. Колега ще ви предостави информация, от която бихте могли да се възползвате за в бъдеще. Успявате да подобрите отношенията си с близък приятел, с когото сте имали противоречия напоследък. Не бъдете прекалено уверени в собствената си правота.
09 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
09 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Приближавате се към отдавна преследвани резултати. Дългоочаквани приходи най-после компенсират времето и усилията ви напоследък. Бъдете внимателни в отношенията си с човек, който ще се опита да използва благоразположеността ви. Не се поддавайте на провокации и днес стеснете кръга си на общуване.
09 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Новостите в живота ви ще ви направят по-уравновесени и приветливи. Ще срещнете повече разбиране и съпричастност към идеите си, подходът ви ще се промени и ще подобрите отношението си към света, като цяло. Пилеенето на време и енергия не е по ваш вкус, ще съумеете да извлечете полза от добронамереното отношение на другите към вас самите.
09 мар 2021
Последни новини