От х:

Днес в x:

16 °C

Обявиха конкурс за фотография и рисунка „Вълшебството на сезоните“

За десета поредна година Астрономическа обсерватория при ОП „Младежки център” – Хасково обявява два онлайн конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните”, посветени на настъпването на Астрономическата пролет. Конкурсите са за фотография и за рисунка, разкриващи красотата на Земята през различните сезони, съобщиха от община Хасково.

Регламентите на конкурсите предвиждат участниците да бъдат разделени в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за фотографии и в 4 възрастови групи (5-7 години, 1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за рисунки. Те могат да участват с до четири свои творби, посветени на различните сезони. Фотографиите и сканираните (сниманите) рисунки трябва да се изпращат във формат JPG, да са с добро качество и да не са по-големи от 20MB. Творбите трябва да бъдат придружени от текст, съдържащ: заглавие на снимката/рисунката, трите имена на автора, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, ръководител, координати за обратна връзка (пълен и точен адрес, телефон и e-mail).

Конкурсните творби се изпращат на e-mail: astrokonkurs@gmail.com.

Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 12 март 2021 г.

Допуснатите до участие творби ще бъдат качени във фейсбук страницата Конкурс "Вълшебството на сезоните" | Facebook.

Авторите на наградените творби ще получат наградите си лично или по куриер.

Справки и допълнителна информация на e-mails: ao_haskovo@abv.bg и astrokonkurs@gmail.com.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Бл
  блякбери
  4 -2
  11:46, 4 фев 2021
  Отново нагласен конкурс, дъртите фотографи снимат и представят от името на някой ученик, който си няма и халхабер от фото!
Последни новини