От х:

Днес в x:

Фенове на Левски пускат синьо кафе

Кафе и чай със син цвят ще се продават в кафене на столичната ул. “Тодор Александров”. В сградата ще се намира и магазин, в който пък ще се пусне уникална модна колекция, разработена за феновете от  “Националния клуб на привържениците на “Левски”. Това съобщи в хасковското село Клокотница снощи шефът на привържениците на отбора Владимир Владимиров.

Заедно с втория вратар на отбора  Божидар Митрев той  присъстава на учредяването на Регионален клуб на хасковските фенове.

Марковата спортна линия с цвета на любимия отбор, ще бъде разработена от модист, който е от редиците на сините запалянковци и е член на столичния клуб” South division”, издаде още Владимиров.

С част от приходите от магазина и клубното кафене ще бъдат подпомагани по-малките клубове в страната при пътуванията за мачовете на Левски у нас и в чужбина, обяви Владимир Владимиров.

Като почетен гост на учредяването, за което дойдоха около 50 привърженици на сините от целия региона, честа да  връчи членската карта под  № 1 се падна на вратаря на  Левски Божидар Митрев.

Тя беше разписана на името на най-малкия от 55-те учредители-членове-10 годишния Светльо Петров, който е син на председателя на фен клуба на сините в Хасково Илиян Петров.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини