От х:

Днес в x:

Шофьор на Опел блъсна 2-годишно момиче

Момиченце на близо на 2 г. пострада при катастрофа вчера в 16 часа на кръстовището на улица „Никола Вапцаров“ в Симеоновград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Детето е блъснато от 47-годишен водач на Опел. Шофьорът не е бил внимателен и предпазлив към децата, които били в близост до пътното платно. Удареното дете се е намирало в дясна пътна лента в края на улицата, като преминавайки покрай нея, водачът ударил момиченцето с предната част на колата. Не е останал на мястото на произшествието до пристигането на компетентните органи. Впоследствие е издирен и тестван за алкохол, при което са отчетени нулеви показатели.

Детето е прегледано в болница, където е установено наличие на фрактура на дясно бедро, таз и охлузвания по лицето и главата. Заведено е досъдебно производство, а водачът е задържан до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    За
    За водача
    21 -3
    11:43, 8 яну 2021
    Да задържат и майката на детето!Защо дете на под две години е на пътното платно в трафика?Или етноса е такъв което оцелее оцелее.
    Както вика един познат от техния етнос:Жена ще го къпем ли детето или друго ще правим?
  • 2
    Бр
    браво българино
    8 -4
    14:13, 8 яну 2021
    А шофьорът защо е избягал от местопроизшествието,вместо да изчака полицията и Бърза помощ.Най-малкото той трябваше да го закара детенцето в болницата.Неговата съвест къде е?Това е дете на 2 годинки!Няма значение кой какъв етнос е,защото никой сам не си избира какъв да се роди.Българите да не сме по-свестни.Ето примера:блъска дете на 2 г. с кола и бяга,не се опитва да му окаже първа помощ,а другите "българи" вместо да го порицаят за постъпката-обвиняват жертвата,която е на 2 годинки.Браво,българино!
    • Во
      Водач
      1 0
      21:07, 8 яну 2021
      Иди в махалата и удари един шамар (не да го блъскаш с кола)на някое дете,да видиш какво ще ти се случи и сам ще си отговориш,защо не е изчакал полицията.
    • До
      До водача
      3 0
      22:27, 8 яну 2021
      Ако го е било страх от саморазправа и затова е избягал,да беше отишъл да се предаде в полицията след това или като се отдалечи -да извика бърза помощ.Ако някой блъсне вашето двегодишно дете,нима няма да му скочите и вие,за да се саморазправяте?Независимо дали шофьорът е виновен,факт е,че го е извършил.А това,че е избягал-само му отежнява положението.
    • Не
      Не бягайте
      3 0
      22:38, 8 яну 2021
      Аз лично,недай се Боже да блъсна малко дете,веднага ще го кача в колата с майка му и ще го закарам по най-бързия начин в Спешното.Ако ще да ме наказват и глобяват после,че не съм изчакал полицаите да дойдат.Линейката може да се забави,а това да коства живота му.А това никога няма да си го простя.Ако пък е леко ранено,ще изчакам на място компетентните органи,дори да се стигне до саморазправа на пътя.Всеки трябва да си понесе заслуженото,според извършеното.Дано такива неща да не се случват на никого.Не бягайте в такива ситуации,защото утре това може да е вашето дете и да няма кой да му помогне и да си отиде ей така,заради едното невнимание,бездействие или страх на някого.
  • 3
    Ам
    Ами
    6 -4
    14:35, 8 яну 2021
    А може ли да не го е видял,защото към 16 вече е почти свечеряване и може ли да не е разбрал и усетил че го е закачил ,защото според информацията не е сериозно ударено по скоро охлузено от броня да речем
  • 4
    За
    за децата
    6 0
    15:20, 8 яну 2021
    Ударът с кола е доста сериозно нещо,дори за възрастен човек,камоли за бебе на 2 годинки.Даже да няма сериозни наранявания по тялото като счупвания,от вътрешните кръвоизливи,които в момента стават,после могат да се обърнат в недоброкачествени тумори,да не говорим за последствията от сътресение на мозъка.Каквото и ще да е времето-дъжд,сняг,късно вечерта,през нощта...на шофьорът трябва да са му на 4 очите.Всяка майка е длъжна да си гледа детето,но понякога за секунда да се отскубне и може да стане белята.Всички ние носим отговорност за децата,независимо от техния етнос.
  • 5
    Бр
    Брзхаберни ******и!
    2 0
    06:54, 9 яну 2021
    Какво търси две годишно дете на улицата само!? Къде са му родителите? А знаете ли, че в Орфей имаше мода, да се хвърлят пред колите, и после съдеха шофьорите за пари!
Последни новини