От х:

Днес в x:

-1 °C

Посрещаме Новата 2021 година в Хасково с празнична заря и затегнати мерки

Новата 2021 година в Хасково ще бъде посрещната с празнична заря, която ще започне точно в полунощ.

Традиционното новогодишно тържество на площад „Свобода“ е отменено заради пандемията от COVID 19 и действащите противоепидемични мерки за опазване здравето на хората.

Във връзка с опазването на обществения ред в новогодишната нощ кметът на община Хасково Станислав Дечев издаде Заповед, с която възлага на МВР и охранителните фирми, обслужващи община Хасково, да организират опазването на обществения ред и сигурността на гражданите. Забранена е употребата на бойно, ловно оръжие и самоделни взривни устройства, както и нерегламентираното използване на пиротехнически средства.

Засилен е контролът за безопасност на движението в цялата община. Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението е проверила готовността на противопожарните хидранти, уреди и съоръжения за защита. Задължително е спазването на противоепидемичните мерки, съгласно заповедта на Министъра на здравеопазването от 18 декември 2020г.

Кметът на община Хасково Станислав Дечев призовава всички жители и гости на Хасково да бъдат отговорни, да посрещнат Новата година с най-близките си хора и да бъдат стриктни в изпълнението на мерките, които гарантират опазването на личното и общественото здраве.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Ки
  Киро
  25 -6
  12:23, 31 дек 2020
  Хаха пуснал кметя общинска полиция да почива до понеделник, после възлага на МВР. Откъдето и да го погледнеш.. пълен смях.
 • 2
  Ан
  Ани Стоянова от ливада север
  12 -2
  12:24, 31 дек 2020
  Здравейте, групичкаТА. Днешният ден, който много хора няма да могат да прИкарат с приятИлки на завИдение, за да изкоментират аутфита на хИрцогинята, ни учи да се смирим и да благодарим за това, което имаме. Скоротечна инвентаризация разкри, че единственото, с което разполагам е едно тъпо ТЕле и един пробит Сифон. Някой знае ли как могат да се изкарат пари (бързо) от едно тъпо Теле и един пробит сифон за района на Хасково?
  • Ща
   Щастлива Хасковлийка
   2 0
   13:27, 31 дек 2020
   Ани , да ти дам рецептата:
   - кака стана танцьорка на пилон в Баните в хотелите на кмета Мюмюн , и аз станах
   - купихме си коли
   - мен един импотентен (понеже се женят 1-ви братовчеди за 1-ви братовчедки ) родопски джентълмен ме спечели на покер
   - и от тогава си живея с него
   - той пласира дрога - и ми прави подаръци, аз си гледам кефа
  • Чиче, самата аз съм плод на инбридинг, челюстта ми ме издава. Дай телефон!
 • 3
  Pe
  pepelanka
  15 -3
  12:39, 31 дек 2020
  какви затегнати мерки идете и вижте на автогарата на куп събрани ц***** никакви закони в таз държава закони в Турция знаем
 • 4
  11
  11111
  3 0
  15:18, 31 дек 2020
  вижте видеото с КАМАЛ ХАРИС и ФАЛШИВОТО МУ ВАКСИНИРАНЕ докато не са го ЗАБАНИЛИ
  https://pro-mir.ru/vaktsinatsiya-kamaly-harris-fejkovye-ukoly-dlya-obolvanivaniya-naseleniya/
 • 5
  Де
  Дечо от КЕНАНА
  10 -3
  15:32, 31 дек 2020
  Да попитам щот съм прост и паса овци.Що при тоз коварен зъл вирус дет утрепа толкова народ напълниха са едни чували.едни генерали с църни униформи на накараха да се тресем от страх и да си изкупим бърсалките за задник на големите вериги и китайските маски.Та влизам днес в една голяма аптечна верига опакован по правилата да си купим заветния диазепам за да спим спокойно и вътре обслужващите фармацевти без маски.Аз ли не вдявам нещо или някой ни прави на идиоти
  • Бо
   Борчо на Ямача
   0 -4
   18:41, 31 дек 2020
   Че си прост е видно от километри, но да пасеш овце... Виж коментара
  • Де
   Дечо Диазепамче-то
   0 -2
   21:36, 31 дек 2020
   Мойто момче , сигурно ли си че като си влязъл в Аптеката
   не си бил надрусан с нещо ?
   .....
   Щото щом и диазапамчета взимаш , значи бая си затънал с дрогите :)))
   .....
 • 6
  Ще
  Ще дочака ме ли
  10 0
  16:27, 31 дек 2020
  Нищо добро не ни чака! И то не е свързано с пандемията и с вируса - наистина ги има и са опасни! Но все повече хора умират от некадърното управление на гробари без дипломи, без елементарна култура и вече дори без речник за изразяване! Далавераджии и далавераджийки си купуват постове, дипломи, обграждат се със същите некадърници и некадърнички като тях, дерибействат, тормозят, убиват хората чрез гнусотиите с които им разсипват живота и после се правят на прекрасни директорки и на "добрички" началнички! Прости селяни и селянки, подражаващи на бай Тиквун, напълно самозабравили си, размахващи пръст, крещящи и пеещи един и същ репертоар, защото толкова им умствения капацитет! Но се изживяват като силните на деня и си върват, че представляват нещо повече от богати боклуци! Така няма как да се оправят нещата! Трябва да се изметата всички тези кауни и дини на отговорни постове!
 • 7
  Ти
  Тино
  5 -1
  17:20, 31 дек 2020
  На всяка тиранка и идва времето рано или късно! Примери много - Хитлер, Чеушеско, Садам Хюсеин... Никой не постигна всенародната любов.
 • 8
  Ва
  Валентина
  2 -1
  17:42, 31 дек 2020
  Няма ли да има бьлгарско Хоро на площад Свобода
  • Ру
   Румен
   7 0
   18:13, 31 дек 2020
   Да,ще има-Станчо тъпото ще води хорото.
 • 9
  Ба
  Басма на точки
  1 0
  13:26, 1 яну 2021
  Ама си купил остри папуци.
 • 10
  По
  попадя
  0 0
  18:20, 3 яну 2021
  от 3 януари в Хасково тръгват новите бръчки които тролейбусите купиха ще возят без пари заповядайте

Хороскоп за 19.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще доведете до край започнати дела или други, не по-малко важни за вас начинания. Очаквани новини, постигане на споразумения и подписване на договори са сред положителните развития, които ще ви носят доволство. На трудностите не се спираме, те са част от играта, наречена живот и без тях не бихте били това, което сте.
19 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.
19 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
19 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Добро начало на седмицата и най-вече за професионалните ви дела през следващите дни. Партньорски договорености ще ви направят по-смели в работата по реализацията на конкретни задачи от сферата на общите ви интереси. Други ще поставят начало на нов бизнес или друга заетост, за която са се подготвяли. Развития и в личен план.
19 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Подходът ви е доста гъвкав и ви позволява много по-голяма свобода на действие. Може да се изкушите да предприемете доста рисковано начинание. Печалбата наистина може да е внушителна, но преди да достигнете до нея ще се наложи да преминете през доста тежки изпитания.
19 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изис-ква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
19 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.
19 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е да сте повече натоварени, но затова пък ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Само трябва да вярвате на хората около себе си. А може би точно това е възможно да ви убягва днес. Постарайте се да не бъдете подозрителни. Ще бъде добре, ако се погрижите и за себе си.
19 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ценете по-добре времето си днес, имате толкова много задачи. Останалите от миналото ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Истина е, че трябва да приключите веднъж за винаги с тях, за да не ви връщат пак и пак. Имате силна интуиция, послушайте я. Бъдете внимателни при работа с бързо оборотни машини.
19 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
19 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.
19 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.
19 яну 2021
Последни новини