От х:

Днес в x:

Зодиите, които са склонни да откраднат чужда идея

Оригиналността е качество, което малко хора притежават. Често ни се случва да се вдъхновим от чужда идея и да я използваме креативно за собствена цел, но в това няма нищо лошо. Понякога несъзнателно сме склонни да дублираме чуждите идеи и да ги наричаме свои. Човешкият ум има тенденция да събира знания и идеи от всичко, което го заобикаля – от новини, книги, музика, билбордове, хора и др. Има обаче хора, които се опитват да представят, едно към едно, чуждата идея и/или изобретение за свои. Те безсрамно открадват хрумванията на други личности, лансирайки ги от свое име.

Представителите на няколко зодиакални знака са по-склонни да извършат подобно нещо. Вижте кои са те и защо:

Везни

Индивидите от този знак са големи естети и имат желание да притежават и/или да създават красиви неща, които за съжаление често не могат сами да си направят. В резултат на това те са склонни да разчитат на творческия заряд на други хора, но пък са изкушени да представят идеята и/или творението за собствено хрумване. Не особено оригиналните и креативни идеи на Везните са нещо, което те осъзнават като свой минус и се опитват да го прикрият на всяка цена.

Близнаци

Представителите на този знак обичат да са любимци в своето обкръжение. Те искат другите да им се възхищават, да ги смятат за оригинални новатори. Така че, ако не могат да изпълняват работата си, с качеството и уменията, които другите очакват от тях, те може лесно да се изкушат да откраднат чужда идея и/или творческо предложение – само и само, за да направят добро впечатление. Дори понякога Близнаците не осъзнават, че подобна постъпка е неетична.

Водолей

Хората от тази зодия по принцип са доста умни и креативни, но понякога и те хитруват, когато искат да спечелят някакви дивиденти или дори само чуждите похвали. Хората от този знак са склонни да откраднат не само идеи, но и възможности, а и дори чужди партньори. Необяснимото в случая е, че те са склонни да мобилизират целия си интелект и всичката си креативност, именно в мисълта как точно да откраднат чуждата идея, вместо да си измислят своя собствена.

Лъв

Тъй като Лъвовете живеят, за да бъдат хвалени и ценени, те са склонни да се потиснат, ако останат в сянката на друг човек. Затова те могат да се полакомят да откраднат чужда идея или минимум да претендират, че тя им е хрумнала първо на тях (а не на истинския ѝ създател). Лъвовете са склонни да излъжат, особено ако са в обкръжение, където никой не ги познава добре. За тях най-важното е да бъдат гледани с обожание, без значение с какво са спечелили тази почит.

Рак

Представителите на зодия Рак винаги ще отричат, ако някой ги обвини в кражба на идеи. Те винаги гледат, когато вземат оригиналното хрумване, да добавят нещо свое в него, така че то да не е напълно чуждо. Проблемът е, че те никога не са благодарни за това, че друг човек ги е вдъхновил или им е помогнал. Те няма да са откровени за заслугата му, нито да му бъдат признателни. Те предпочитат да получат всичките похвали за себе си, а не да ги споделят с друг човек.

Скорпион

Представителите на този знак са честни относно факта, че са си присвоили чужда идея, но пък не виждат нищо лошо в това. Те дори могат да се извинят на човека, от когото са откраднали хрумването и да му кажат, че всичко е станало съвсем неволно, опитвайки се да запазят добрия тон. Просто така ще го манипулират, че той самият може да забрави, че оригиналната идея всъщност е била негова. Накрая човекът даже може да благодари на Скорпиона, че е използвал хрумването му.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини