От х:

Днес в x:

Три зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия си

Тези зодии са много носталгични. Те често мислят за бившия, спомнят си хубавите време с него, тъгуват по изгубената връзка и се отчайват. Мислят си, че никога няма да намерят по-добър от него. Вижте кои са те, според Pink Villa.

Дева 

Трудно им е да продължат напред, след като връзката приключи. Потъват в мислите си, анализират ситуациите. Често сравняват бившето гадже с потенциални бъдещи партньори. Новите хора не покриват стандартите и изискванията им, Девите започват да вярват, че няма да намерят по-добра от предишната половинка. Идеализират отминалата връзка и се фокусират само върху хубавите неща в нея, забравят негативните. 

Близнаци  

Близнаците са страстни хора и големи флиртаджии. Ако са обожавали предишния партньор, с него са се чувствали по-силни и сега нещата не стоят добре. След разбито сърце и раздяла, те мислят, че няма да намерят някой, който може да се справя с тените чудатости и да ги приеме. Мислят, че вече никой няма да ги глези така. Трудно им е да пуснат бившия и да го оставят в миналото. Смятат, че са изгубили най-хубавото в живота си. 

Водолей 

Тези зодии винаги са верни и са много отдадени на връзката. Оценяват това, че са имали стабилни отношения и им е трудно да повярват, че са ги изгубили. Не искат да повярват, че новото гадже би ги обичало и би им се възхищавало по същия начин. Трудно им е да свикнат с промяната и се страхуват, че няма да намерят по-добър партньор. Не искат да пуснат миналото и често мислят за хубавите мигове с предишното гадже.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини