От х:

Днес в x:

Граждани поискаха оставки за несвършена работа пред Социалната служба

    Протестиращи от Хасково застанаха зад протеста на Станимир Стоянов днес и го подкрепиха пред сградата на Социалната служба в Хасково в искането му институциите да бъдат прецизни при вършенето на работата си, както и да променят отношението си и добросъвестно да съдействат при проблемни казуси.

    Протестът на Станимир Стоянов е заради неправомерно спрени детски за едно от децата му. По-рано днес социалните вече признаха, че се касае за системна грешка и лоша комуникация между институциите.

    Пред социалната служба този следобед обаче протестиращите поискаха оставки.

    В крайна сметка Стоянов и част от съмишлениците му бяха поканени за доизясняване на обстоятелствата от директора на Дирекция „Социално подпомагане“ в Хасково Петя Ангелова. На нея станало ясно, че подобни грешки не са рядкост. На Стоянов е обещано, че липсващите в системата на данни за детето му ще бъдат допълнение и семейството му ще получи спряната сума за детето си, както и тези които им се полагат и занапред.

    Въпреки че казусът вече е разрешен, Станимир Стоянов е категоричен, че няма да се откаже от делото, което вече е завел в Административния съд в понеделник срещу издадения му документ от Социалната служба в Хасково за спирането на детските.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (14)

    • 1
      Сл
      Слай
      20 -27
      18:50, 19 ное 2020
      Абе, мушмуроци, скрийте се някъде с баналните си ф... Виж коментара
      • Та
        Таня Димитрова
        32 -14
        19:24, 19 ное 2020
        Уважаеми съгражданино, когато утре ти се сблъскаш със системата, / а ти рано или късно ще се сблъскаш челно/, потърси ни. Ще подкрепим и теб, както и всеки друг одряман гражданин в този град. Заедно гражданите са сила.Само дето още не са го осъзнали. Но и това ще стане.
      • Sl
        Slayer
        10 -11
        19:25, 19 ное 2020
        Скрий се, тъп трол.
      • И служителките са културни като нас Ръководителите :))
      • Па
        Пази боже...
        7 0
        09:42, 20 ное 2020
        Дядото протестиращ най-отпред миналата седмица влезна в месарски магазин без маска. Една жена му направи забележка и той грубо я наруга.Каза, че ще я удари, ако продължава да говори и тръгна към нея.
        Беше изгонен от магазина.
        Божкеее, такива ли ще сменят властта?
        .....Господине, аз бях с детето си и то се уплаши от виковете ви. Наричахте ни овце, тъпанари, глупаци. ( на 13. 11.в магазина под така наречения блок Космоса.
    • 2
      Са
      Саня Мав
      12 -12
      20:01, 19 ное 2020
      Може да сте малко,но хората са с Вас.Ще се убедите през пролетта.
    • 3
      Бр
      Браво
      10 -9
      20:08, 19 ное 2020
      Като не им казваме, че сме недоволни, си мислят че сме доволни ;)
    • 4
      Ис
      Истината
      13 -10
      21:07, 19 ное 2020
      Робите не могат да протестират. На протест са способни само свободните хора. То се вижда колко са , затова България ще е най-бедната и най-корумпирана страна. Между впрочем попитали радио Ереван "Каква е разликата между българите и французите?" отговорът бил следния : " Когато в България вдигат цената на парното -българите си свалят радиаторите. Когато във Франция вдигат цената на парното - французите свалят правителството." /без коментар/
    • 5
      На
      Наблюдател
      11 -10
      23:04, 19 ное 2020
      Тези са селяни и гелмета и се правят на граждани.
      • На
        Надзирател
        13 -6
        00:53, 20 ное 2020
        Това са хора с гражданска позиция !
        А ти , ти си безгласна буква.
      • До
        До селянина наблюдател
        8 -3
        02:13, 20 ное 2020
        Ти май си комплексиран селчак, щом смяташ, че някой от нас има нужда да се прави на нещо или да се доказва пред такива като теб. Ние сме достатъчно смели, за да можем да застанем пред обществеността с истинските си лица и да си заявим позицията на висок глас.
      • Ами, аз пък мисля, че не сте смели, а просто сте се взели много насериозно и си въобразявате, че сте някакъв определящ фактор. Някаква елементарна дреболия и я превърнахте в голям политически проблем. Това си е чисто излагане и дребнавост... По света върлува вируса, хора умират, наште симпатяги решили да се посъберат малко да се видят и да си направят няколко снимки за спомен, заради някаква изсмукана от пръстите причина. Симпатяги :))
    • 6
      Ст
      стоян
      3 -2
      06:20, 20 ное 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Последни новини