От х:

Днес в x:

ГДБОП нахлу погрешка в апартамент на младо семейство с бебе

ГДБОП нахлу погрешка в апартамент на младо семейство с бебе. Баретите разбили вратата и сложили белезници на мъжа, след което претърсили жилището, разказаха пред bTV потърпевшите. 

Миналата седмица ГДБОП и Специализираната прокуратура извършиха акция в София по разследване за организирана престъпна група за рекет, имотни измами и разпространение на наркотици. Те претърсиха повече от 20 адреса в четири столични квартала, задържани бяха 21 души, на 5 от тях са повдигнати и обвинения.

Акцията на ГДБОП бе проведена в столичния квартал "Левски Г". 

Десислава Крумова, роднина на потърпевшото семейство, която живее в съседство на разбития апартамент, разказа, че около 6 часа сутринта е чула голям трясък от бутане на входната врата. 

"Показах се през прозореца и попитах какво става. Един господин се показа и каза "Тихо, госпожо, ние сме от ГДБОП", обясни Крумова. 

Крумова казала на полицаите, че в жилището живеят дъщеря ѝ заедно с мъжа си и бебето им. Баретите обаче започнали да я обиждат "Млъкни, боклук!"

ГДБОП разбили вратата на семейството и повалили мъжа на земята, след което му сложили белезници. 

Никой от полицаите не се е представил. Потърпевшият ги е попитал какво става, а полицаите му казали, че "ще разбере от телевизията". 

Мъжът твърди, че са използвали и електрошок върху него. Той видял, че ритали и съпругата му, която наскоро е родила. 

Попитали го дали се казва Станислав, а той отговорил, че очевидно търсят друг човек. След справка на органите на реда разбрали, че са сбъркали адреса и за секунди изчезнали без да кажат нищо. 

По-късно дошъл шефът на баретите и се извинил, като казал, че такива неща се случват, а причината била, че ги объркала навигацията им.

Семейството е категорично, че ще търси правата си и то не толкова заради материалните щети като разбитата врата, а заради психическия стрес и отношението на полицаите.

Източник: offnews

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ро
    родната полиция
    8 0
    12:21, 13 окт 2020
    Под кепе акъл не вирее, πедaли в униформи.
  • 2
    Ва
    Василев
    5 0
    15:02, 13 окт 2020
    Гледам историята на боклуците от ГДБОП, които разбиват, бият, арестуват – тези хора дават ли си сметка, че с подобно поведение те не само губят обществена подкрепа, но се превръщат във враг на хората.
    Е, не са ли мутри на власт?!
    Закрилят престъпниците, които имат чадър от прокуратурата.
    Оставка и на директора на ГДБОП, и на главния секретар.
    Оставка на цялото мутренско правителство
    Вътрешната проверка ще отнеме много време, докато мине общественото недоволство и след това ще намерят някой „клошар“ за виновник.
    Това което най-много ме възмущава е обръщението „боклуци“ на ГДБОПаджиите към непознатите. Така ги тренират и обучават – че навън хората са „боклуци“ !!?. Омразата като политика и средство на държавата срещу гражданите.
    Истинските „боклуци“ са във властта. Там където „боклуците“ от ГДБОП не смеят да пипнат.

Още новини

Последни новини