От х:

Днес в x:

12 °C

19 медала и отборни купи за „Мега спорт“ от Държавното по спортна аеробика

  19 медала извоюваха състезателките на хасковския клуб „Мега спорт“ след приключване на XXIII Държавно отборно първенство по спортна аеробика за деца, юноши и девойки в Пловдив.

  Възрастова група 7-8 години:

  - Индивидуално момичета: 1 място - Диана Тенева, 2 място - Ивайла Трендафилова, 3 място - Галина Стоянова.

  Финалистки са Юлиана Балтова, Антония Благоева, Никол Колева и Карделен Мераджъ.

  - Индивидуално момчета: 1 място - Кирил Стратиев.

  - Двойки: 1 място - Кирил Стратиев, Юлиана Балтова.

  - Тройки: 1 място за Диана Тенева, Галина Стоянова, Ивайла Трендафилова. 2 място за Моника Манолова, Никол Стоилова, Аделина Некезова. 3 място за Никол Колева, Николета Серафимова, Антония Благоева

  - Групи: 1 място за Диана Тенева, Галина Стоянова, Ивайла Трендафилова, Юлиана Балтова, Никол Колева. 2 място за Моника Манолова, Никол Стоилова, Аделина Некезова, Николета Серафимова, Карделен Мераджъ.

  Възрастова група 9-11 години:

  - Индивидуално момичета: 1 място - Неда Запрянова, 2 място - Стефани Лечева.

  Финалистки са Кристина Костова, Мария Вълчева, Елеонора Милкова, Михаела Стоилова

  - Индивидуално момчета: 1 място - Атанас Благоев.

  - Двойки: 1 място - Кристина Костова, Атанас Благоев.

  - Тройки: 1 място - Неда Запрянова, Мария Вълчева, Стефани Лечева. 3 място - Анастасия Начева, Елеонора Милкова, Михаела Стоилова.

  - Групи: 1 място - Неда Запрянова, Мария Вълчева, Стефани Лечева, Кристина Костова, Елеонора Милкова.

  Възрастова група 12-14 години:

  - Индивидуално девойки: 2 място - Нелиз Нури

  - Индивидуално юноши: 2 място - Георги Иванов

  В отборното класиране за възрастова група 7-8 и 9-11 години хасковският клуб спечели купата за първото място, а във възрастова група 12-14 години - за третото място.

  От ръководството на „Мега спорт“ поздравиха всички деца за успехите и им пожелаха успешна и ползотворна подготовка за следващото състезание - Международен турнир Plovdiv cup, който ще се проведе само след две седмици отново в Пловдив.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 21.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Снабдете се с повече информация, отнасяща се до професионалните ви проекти. Амбициите ви са осъществими, но трябва повече работа. Отлагайки нещата, няма да постигнете напредък, за това съчетайте усилията си с човек от обкръжението ви. Увереността, с която печелите доверие ви помага да сте в крак с новостите.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви ще е много днес, затова бъдете пределно концентрирани. Опитайте са да свършите всичко, което се изисква от вас. Възможно е околните да ви занимават със странични проблеми, но не позволявайте това да се случи. Нямате основания да се съмнявате в искреността на свой близък.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Пристъпвате към осъществяването на свой проект, върху който работите от доста време. С изявите си ще впечатлите хора, които бихте желали да имате за партньори. Ще последват препоръки и добри предложения. Не си губете времето с човек, имащ други предпочитания. Ако трябва да правите компромиси, не се колебайте.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не прекалявайте с пазаруването днес, тъй като финансовото ви състояние не е завидно. Помислете за отношението си към околните, дали това е най-доброто, на което сте способни. Опитайте се да приемете неприятни новини хладнокръвно, без излишни емоции.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Денят е подходящ за рисковани авантюристични начинания, като ако не спечелите много, то е сигурно че няма и да загубите, а изживяванията които ви предстоят наистина си заслужават опита. Доброто ви настроение се отразява много благотворно на атмосферата у дома.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес ще бъде добър ден за вас, особено по отношение на личния ви живот. Приятната новина, която ще чуете, ще ви накара да летите от радост. Очакват ви хармонични отношение с вашия любим човек. Пожелайте си тези хубави моменти да не ви напускат никога. Работата ще ви се стори досадна, но ще се справяте без усилия.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Обичани сте и днес отново ще получите потвърждение за любовта на човека, с когото споделяте общи интереси и други вълнения. Работещите с документи и пари да повишат вниманието си, всяка разсеяност би им струвала скъпо. Предложения, свързани с бъдещи реализации ще ви накарат да предприемете и съответните действия.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Пред вас се разкриват перспективи, които ви помагат с лекота да постигате целите си. Умеете да говорите убедително и това ви прави предпочитани и интересни, а също и успешни. Не пренебрегвайте мнението на колегите си, в даден момент ще ви бъде полезно и ще ви подтикне към действия.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В повече работа ще премине деня ви. Срочни ангажименти и семейни задачи ще ви подтикнат да потърсите и друга възможност за справяне с проблемите си. Но, ако в нечие присъствие откриете дразнител, не бързайте да късате мостовете. Овладените емоции са по-добър съветник от желанието да си кажете всичко, което ви притеснява.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Приятна личност ще ви напомни отминали събития, от които сте запазили добри спомени и чувства. Няма да ви бъде трудно да осъзнаете пропуските си и да ги наваксате. Внимателно подбирайте храната си, имате нужда да разнообразите менюто си. Повече предпочитайте плодове и зеленчуци и по-малко на месо с мазнини.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  И днес ще продължи успешният ви ход напред. Ако трябва отложете някои свои ангажименти и отделете повече време за близък, който се нуждае от съдействието ви. Помощта ви ще бъде полезна и навременна. Някои от вас ще пътуват по служебни дела. Бъдете внимателни при шофиране и не предприемайте рисковани изпреварвания.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Успявате да разнообразите деня си, пък било то и по нетрадиционен начин. Малка промяна в плановете няма да ви навреди кой знае колко, дори напротив. Това ще ви открие неподозирани хоризонти и перспективи. Хората около вас се възхищават на активността ви и способността да поемате отговорности.
  21 окт 2020
  Последни новини