От х:

Днес в x:

В Хасково задържаха мъж, издирван от Интерпол за излежаване на присъда

46-годишен, с влязла в сила присъда, е установен и задържан при специализирана полицейска операция на служители от Главна дирекция „Национална полиция“ и Областната дирекция на МВР в Хасково. Акцията е проведена днес на територията на град Хасково, съобщиха от МВР.

Мъжът е с адресна регистрация в Омуртаг. За него е издадена Европейска заповед за арест и е обявен за издирване с червена бюлетина в Интерпол, заради присъда от 3 години и 6 месеца лишаване от свобода, постановена му от Окръжния съд в Стара Загора през 2018 г. за причиняване на смърт при ПТП.

Установено е, че мъжът пребивава в град Хасково, където и е задържан. За случая е уведомен прокурор от Районната прокуратура в Омуртаг, предстои 46-годишният да бъде настанен в затвора в Плевен за изтърпяване на наказанието, постановено му от съда в Стара Загора.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    +-
    +-
    17 -3
    16:15, 9 окт 2020
    Да похвалим полицаите, че са го издирили и задържали.
    Да направим забележка на журналистите - няма вече Районна прокуратура Омуртаг, а Териториално отделение - Омуртаг към Районна прокуратура - Търговище. Информирайте правилно!
    • Vi
      viper
      11 -1
      17:04, 9 окт 2020
      Ем,те ,завалиЙте де да знаят!Като не е 158 тонна композиция със сухо мляко,какъв кусур да дирим. Дет се вика - четем и мълчим!
  • 2
    Ра
    Районният инспектор
    8 -2
    20:13, 9 окт 2020
    Хасково е пълно с пискюли който се издирват от Интерпол , Европол и всякакви други служби !
Последни новини