От х:

Днес в x:

-4 °C

Хасковска детска градина участва в международен уебинар за добри практики

Детска градина „Зорница„ от Хасково презентира свои разработки по време на международен уебинар за споделяна на добри практики в педагогическите похвати.

Детското заведение е единственото, което участва от региона в онлайн конференцията по проекта „Про-Социални“ ценности, финансиран по програмата на ЕС „Еразъм +“ и с участието на представители от осем държави-партньори по него.

Хасковската детска градина е представила мини проектите си, които изпълнява с насоченост към възпитанието на ценности у подрастващите още в ранна детска възраст. Някои от тях са „Денят на книгата“, „Денят на толерантността“, „ Фестивалът на приятелството“.

Екипът на градина „Зорница„ е споделил с колегите си от Европа игровите и обучителните технологии, които прилага при осъществяването на тази свои проекти, сподели директорката на детското заведение Галя Милкова. От работата на екипа, който тя ръководи останали впечатлени колегите им от Италия.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ка
  Камелия
  14 -5
  13:57, 1 окт 2020
  Добре, че колегите и от Италия не знаят колко крадлива и зла е тази жена. И най-важни са парите, които ще се приберат от някъде, а не дали децата са добре или не. Всичко се прави за лична изгода. От време на време бива на подобни директори да им се прави по- обстойна проверка на изразходваните средства. Защото всяка година се събират пари за какво ли не. Всичко се осигурява от родителите.
 • 2
  Ка
  Калинка
  12 -5
  14:42, 1 окт 2020
  Тази няма наяждане, отдавна е прескочила границата ами поне да вложи малко в себе си , да се пооправи де, да прилича на нещо, станала е като изтървана от контейнер!
 • 3
  Цв
  Цветанке
  10 -2
  20:50, 1 окт 2020
  И за тебе говорят, не се бой не са те забравили, още нещо: ти реклама на градината, в която работиш ли правиш, или на директорката си, с която уж се "понасяте", това е всеизвестно бе Цветанке?! Колко двулични и изкуствени хора има!!!!БРАВО ЦВЕТАНКЕ ПЕТРОВА, И СИ СЛОЖИ АКТУАЛНА СНИМКА НА ПРОФИЛА, А НЕ ОТ 35 Г . ДА ТЕ ПОЗНАВАТ!
  • Цв
   Цветанка Петрова
   1 -3
   08:57, 2 окт 2020
   Благодаря, че говорят! На мен не са го казали, но "Колко двулични и изкуствени хора има!!!" Тези, които нищо не правят само си говорят и не ми пречат! Говорете си, аз ще Ви оставя, защото имам работа! Снимката си също ще оставя, защото съм си аз и щом се обръщаш с името ми, значи си ме познала. Ти имаш снимка на хиена, но аз нямам против!
 • 4
  Но
  Новинарник
  3 0
  23:00, 1 окт 2020
  Децата са направо в Уеба.
 • 5
  Цв
  Цветанке
  2 -3
  13:37, 2 окт 2020
  Добре, че го докарваш на приказки, че "много работиш"! А за хиената си права, само, че ако следвам примера ти да си слагам снимка от 35г. трябва да съм 5 годишна. Ето това е разликата. По-добре хиена, отколкото лелка с комплекси!
 • 6
  До
  До Цветарка Петрова
  4 0
  15:11, 2 окт 2020
  Г-жо, един път сте с директорката, друг път срещу нея?! Кое е вярно ? А що се отнася до децата-браво на тях! Поздравления!
 • 7
  Ив
  Иванка Пенчева
  4 -1
  16:27, 2 окт 2020
  До №5 ! Как не ви е срам да да се държите така с достойни хора! Сигурно мислите, че зад тази анонимност сте невидими? Грешите! Не могат да ми говорят за достойнство хора, които не излизат с името си! Засрамете се тролове нахални!
 • 8
  Цв
  Цветанка Петрова
  1 -1
  16:35, 2 окт 2020
  Иванка Пенчева, не падай до тяхното ниво! Не може да ме обиди човек, който дори името ми не може да напише правилно! Добре е да говорят, както казах-няма лоша реклама! Но когато анонимник ми говори, че аз имам комплекси мога само да се смея- ха,ха!
 • 9
  До
  До Цветарка Петрова
  2 0
  22:53, 2 окт 2020
  Вие май не схващате какво е името ви? Ами като си глупава е така! Ха , ха , ха, ха!

Хороскоп за 02.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят за някои от вас е от особена важност. Постъпките, които ще направите днес биха могли да променят посоката на живота ви. Мислете какво правите, и ако сте сигурни в желанията си не се колебайте. Шансът да успеете е значителен. Обещаващ е и новият подход, който внасяте в работата си.
02 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Част от вас предпочитат да се отдадат на професионални занимания и няма да сбъркат. Днес шансовете ви за успех са изразени. Други имат нужда от почивка и развлечения и с удоволствие приемат отправена към тях покана. Емоциите са в изобилие, но това привлича околните към вас.
02 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
На работното място са възможни конфликти. Ако сте по-търпеливи и дипломатични те могат да се предотвратят. Това се отнася и до семейството ви. Поставяйте си краткосрочни планове и ги следвайте. Така ще стигнете по-бързо до мечтите си. Промяна във външния вид ще ви донесе настроение и ще повиши желанията ви.
02 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Този ден едва ли ще ви поднесе изненади, но ще бъде добър за вас. Имате възможност да свършите доста полезни неща, които впоследствие до голяма степен ще улеснят работата ви. Не пренебрегвайте проблема на ваш близък човек.
02 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Заемате се с работа през този ден, тъй като имате много задължения, на които не сте успели да обърнете достатъчно внимание през изминалата седмица. Във ваша полза ще ви бъде човек, на когото сте направили услуга. В личен план ви очакват недоразумения ако не оправдаете навреме очакванията на сърдечния си партньор по определен въпрос.
02 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
02 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не насилвайте обстоятелствата, ситуацията ще се избистри от само себе си. Внимавайте с финансовите претенции на роднини. Може да не с продиктувани от безкористни чувства. Ако се случи така, че ви се провали среща с интимния партньор, вината не е задължително у него. Бъдете дипломатични и толерантни. Не допускайте излишни разходи.
02 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Неутолима жажда за приключения ще ръководи постъпките ви днес. С присъщата си находчивост и ентусиазъм ще успеете да преобразите и вдъхнете живот и на най-тривиалните обстоятелства. Успехът ви сред противоположния пол придобива застрашителни размери. Успокойте малко темпото, дайте си почивка.
02 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Имате много нови намерения и различни идеи за осъществяването им. Ако прекарате твърде много време в колебания обаче е твърде възможно да изпуснете добрите възможности, които имате. Доверете се на мнението на хората около вас, които са склонни да ви съдействат във всеки един момент. Стабилизирате отношенията си с човек, с когото не сте се виждали отдавна.
02 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предвид желанията и следвайки развитията в живота си, ще вземете правилните решения. Без умора ще се захванете с разработването на конкретна задача, предвиждайки чрез нея да подобрите финансите си. За други се очертава пътуване или организиране на семейно тържество.
02 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не смесвайте отговорностите си с отношението ви към околните. Овладейте вълненията си и не пречете на другите да си вършат работата. Не допускайте успехите ви да са за нечия друга сметка освен вашата. Правете го чистосърдечно и без излишна показност, другото е лицемерие и не води до никъде.
02 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Общуването ви с подобни на вас, целенасочени и духовни хора е тласък за развитието ви. Без усилия ще привличате към себе си онези, с които споделяте еднакви ценности и заедно ще творите. Ще ви занимават и проблемите на близките ви, за тях вие сте спасителен пояс във всяка ситуация.
02 дек 2020
Последни новини