От х:

Днес в x:

-3 °C

Първи ремонт от 80 години насам по пътя Харманли-Маджарово

Изображение 1 от 6

  Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова провери на място как върви ремонта от пътното кръстовище край Върбово, към Тънково до с. Долни Главанак.

  Строително – монтажните дейности в близо 12-километровата отсечка продължават.

  Към момента се извършват изкопни работи, поставя се основа на пътя, премахват се стари и се изграждат нови тръбни водостоци. На места, където не достига габарит или пътя е под голям наклон се укрепва с габиони. Извършват се локални ремонти и рециклиране на пътния участък с машина. На този етап в отделни зони е положен първият 7-сантиметров пласт от асфалт, като предстои да бъдат положени още два пласта от по 4 сантиметра.

  По време на инспекцията екипи на фирмата изпълнител взеха мониторингова проба - ядка от асфалтовия пласт, с която се следи плътността и размера на положената настилка. Проверката показа точно 7см. положен асфалтов пласт.

  Крайният срок за приключването на дейностите по пътя е средата на 2021 година. В този участък не е правен ремонт от 80-те години на миналия век.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ха
   Хасково НЕТ
   45 -1
   15:51, 28 авг 2020
   Разликата между 80 години и 80-те години е огромна!!! Неграмотници
   • Редакторките
    които аз назначих са прости пуцки и мисирки
    от ГРОБ Жени
   • Яя
    Яяя1
    15 -1
    09:04, 29 авг 2020
    Вижте пътя от Манастир до Корен - по-зле от черен път , а те го разчертали за маркировка!!!!!!!
   • Ha
    Haskovanert
    2 -5
    23:06, 29 авг 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Ив
   Иван боев
   24 -6
   16:38, 28 авг 2020
   Как така намериха най не качествената фирма АБ АД. Догодина пак ще се правят ремонти....
  • 3
   Па
   Пасков
   17 -4
   19:08, 28 авг 2020
   Как няма да печелим, като Пеевски е зад гърба ни
  • 4
   Го
   Горел
   17 -1
   22:23, 28 авг 2020
   Да се оправи и пътя от Маджарово до Бориславци.Както от Бориславци през Малки Воден до разклона за Ивайловград.
   • Хи
    хихихи
    13 0
    23:04, 28 авг 2020
    За Малки воден нали ви оправиха моста. Стига толкоз.
  • 5
   Ре
   Реалист
   10 -2
   00:57, 29 авг 2020
   Едва ли някой смята, че това е път.
   Това нещо е по зле от разорана нива...
  • 6
   Ня
   Някой
   8 -3
   11:28, 29 авг 2020
   А стига ве !!! Преди осемдесет години е имало асфалт ? И го рециклират с машина . Бре ? Ама Вие сериозно ли? Тоест да знаем ,че това не се прави на ръка и само с чук и лопата ! Ай вземете чука и се самопраснете по тъпите кухи чутури на които функцията е да ви помогнат да не се удавите като попаднете в по дълбока вода.
  • 7
   Чи
   читател
   10 -1
   14:48, 29 авг 2020
   Редакторите,махнете тази статия.... Изложихте се с това заглавие....

  Хороскоп за 25.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Намесвате се решително във въпрос, касаещ всички на работното място. Имате достатъчно енергия и опит да се справите с този въпрос, но това ще отнеме ценно за вас време. Въпреки това сте склонни на жертви, щом смятате че нещо си струва. Помагате на приятел да се справи с личен проблем. Оставете си време лично за себе си вечерта и си починете добре.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В обкръжението си имате хора, които не са безразлични към успехите ви. Но това не значи, че ги споделят, напротив. Пазете се от лицемерието им и не ги допускайте близо до себе си. Погрижете се да приведете в ред документацията си, възможни са проверки. Желание, свързано с определен човек ще ви срещне по-скоро с него.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Новите изисквания на работното място ще ви накарат да попълните знанията си с допълнителна информация. Целите ви са осъществими, но с повече работа. Засилените контакти и възстановено сътрудничеството с човек, от професионалната сфера, в която се трудите ще ви помогнат по-скоро да постигнете желаните резултати.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ви ще бъде успешен, колкото и да ви се вижда странно това. Потиснете тревогите си, защото нямате причини да унивате. Самочувствието ви е достатъчно на ниво за да градите добро бъдеще. Ще имате развитието на въпрос, касаещ не само вас, но и онези, с които работите. Ще получите подкрепа и нещата ви ще се придвижват ускорено напред.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  В задачи и приятни вълнения ще премине деня на по-вечето от вас. Успехът изисква да покажете добра организация и старание в работата, но нищо да тук няма да ви затрудни. Бизнес-новина или друга интересуваща ви вест ще повиши настроението ви и ще ви подтикне към активност, за да не пропуснете момента.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Всеотдайни сте към работата си и това ще ви донесе резултати. Спокойният и ведър тон ви помага да постигнете разбирателство с околните. Откриват ви се възможности за допълнителни доходи през следващите дни. В личен план сте прекалено съсредоточени върху развитието на една връзка и не забелязвате интереса към себе си от някой друг около вас.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Разнообразен и приятен ден, без нежелани изненади. Деловият ви нюх ще ви подскаже най-удачното решение. Печалбите ще надхвърлят очакванията на мнозина от вас. Не се нагърбвайте с непосилни задачи, концентрирайте се върху непосредствените си ангажименти.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Заели сте изчаквателна позиция в делови план, а това едва ли е най-доброто, което можете да направите. Моментът е подходящ за активни действия, но ще трябва да бъдете внимателни Възможни са грешки ако сте прекалено самоуверени. Вие сте тези които давате тон в личните си взаимоотношения, а това може да не се хареса на определени хора. Съобразявайте се повече.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако заниманията ви днес будят у вас напрежение и понижават настроението ви, не се колебайте да ги отложите. Добре е да сте спокойни и приветливи. Поставяте основите на бъдещи проекти, изискващи внимание и проникновеност. Семейна среща ще ви събере с роднини и близки приятели.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  След упорита работа успявате да постигнете печалби, които отдавна са ваша цел. Независимо от характера на работата ви днес, имате отлични шансове за реализация, които не бива да пренебрегвате. Добре ще е ако работите съвместно с колегите си, тъй като това ще задвижи делата ви и ще ви улеснява в редица моменти. Не пренебрегвайте сърдечния партньор.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако срещнете неразбиране по професионален въпрос, не губете присъствие на духа. Аргументирано защитете тезата си, а може и да вникнете в тази на опонента си. Винаги може да научите нещо полезно и практично. Ситуацията ще ви подскаже как да действате, доверявайки се на разума, опита и възпитанието си.
  25 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имайте повече търпение в работата си и в общуванията си с хора, които ви създават проблеми. Но за да са успешни начинанията ви, не въвеждайте други в подробностите. Когато те станат факти, тогава говорете за тях. Представителките на нежния пол ще са впечатлени от интересен човек и ще потърсят по-пряк контакт с него.
  25 ное 2020
  Последни новини