От х:

Днес в x:

Гръмогласен бивш с 3,4 промила тормози жени, ломи в патрулката

За неизпълнение на полицейско разпореждане е задържан 33-годишен хасковлия.

Снощи в 23,45 часа на спешния телефон в управлението в областния град е получено обаждане на жена, която съобщила, че бившия приятел на дъщеря й ги притеснява като крещи пред жилището им в жк “Орфей“.

Изпратеният на място автопатрул е установил мъжа във видимо нетрезво състояние и го е предупредил, след което мъжа се е оттеглил.

Половин час по-късно отново е получено повикване, че пияният мъж се е завърнал и тормози жените.

При повторното посещение на униформените, хасковлията отказал да изпълни разпорежданията им и е оказал яростна съпротива при опита да бъде задържан, при което изкъртил ролбара на служебната кола, водещо до изкривяване на капака.

Доведен е в управлението, където е тестван с дрегер, отчел наличие на 3,4 промила алкохол. Мярката му на задържане е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    88
    88
    22 -3
    12:00, 28 авг 2020
    Сигурно е той.Аз не мога да разбера в 21в. любов,страдание,болка-ебати филма правят някой хора.Любов отдавна няма,всико е интереси
  • 2
    :)
    :)
    37 -2
    12:44, 28 авг 2020
    С 3,4 промила е нормално да се е помислил за мъж, нещастника :)
  • 3
    Ам
    Ами
    9 0
    22:23, 28 авг 2020
    То пък едни ролбари,пълен смях щом ги е изкъртил.Направени са от едни тънки тръби с мрежа,как ще избуташ с това кола ако се наложи.Или са за украса??Отгоре лампите са сложени в нещо като клетка за канарчета,а само да чуете звука на сирената ще паднете.Кой знае какви пари са изписали за тия боклуци
    • Ми
      Мир 0
      2 0
      01:20, 29 авг 2020
      На микренския му събраха боклуците от фалиралата фабрика. Освен селяндури като харманлиските бекове други не им се радват.
Последни новини