От х:

Днес в x:

13 °C

Край границата с Турция унищожиха хиляди стоки ментета

Изображение 1 от 4

  Близо 52 000 текстилни изделия, обувки, парфюми, както и 84 маси и 379 стола, носещи логото на световноизвестни марки са унищожени под контрола на Териториалната митническа дирекция „Южна морска“ днес в Свиленград.

  Ментетата са ликвидирани чрез механично нарязване и натрошаване.

  Мебелите са задържани при два случая през изминалата година. Единият от камионите е превозвал групажна стока от Турция за Румъния. При извършената щателна митническа проверка на МП „Капитан Андреево“ са открити 59 маси и 354 тръбни стола, носещи фигуративното изображение на световноизвестна марка. Със същото лого са и откритите при друг случай 25 маси и столове и 25 ергономични пуф стола, превозвани в друг камион, влизащ в страната от Турция и натоварен с групажна стока за България.
  От началото на годината при общо 9 процедури са унищожени вече близо 133 400 текстилни изделия, парфюма и козметични продукта, спортни обувки, аксесоари и мебели. За задържанията са уведомени представители на правопритежателите на марките, които са установили, че стоките са фалшиви и според нормативната уредба трябва да бъдат унищожени. Процедурите се извършват под контрола на ТД Южна морска, а правопритежателите поемат разходите по унищожаването.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   25
   2551
   20 -1
   14:46, 27 авг 2020
   Малоумна работа не можеше ли да ги дарят на домове за сираци например!!!???
   • Бо
    боже мой
    13 -1
    15:17, 27 авг 2020
    Толкова богата и оредена държава сме! Та вместо да ги раздадат на хората , ще унищожат! Гробарски лижачи
   • Къ
    Към загрижените
    1 -9
    15:33, 27 авг 2020
    А вашите лумпенизирани протестъри, когато унищожав... Виж коментара
   • 25
    2551
    7 -1
    16:44, 27 авг 2020
    Първо кой каза че са наши второ думата "протестър" не знам кой я измисли но звучи тъпо и не е БЪЛГАРСКА!!!А вашия вожд **** ******* не може ли да измисли нещо друго или само да унищожава може???
   • 25
    2552
    2 -8
    18:52, 27 авг 2020
    В целия цивилизован свят се постъпва точно така. У... Виж коментара
  • 2
   Го
   Горския
   3 -1
   20:48, 27 авг 2020
   Докато
   не почне избиване на вредния дивеч ,
   няма как да спасим Народа от мутри и бейове :))
  • 3
   Сп
   Справедливост
   3 0
   00:33, 28 авг 2020
   Толкова голи и боси хора има
   Те унищожават нещо готово
   Защо не бъдат раздадени мебелите по разни домове
   А дрехите на хора нуждаещи се, който имат нужда от тях?
  • 4
   25
   2553
   0 0
   16:39, 28 авг 2020
   E как в дом за сираци ще има мебели СНАНЕЛ или ВЕРСАЧЕ виж в дом на депутат по може.

  Хороскоп за 22.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
  22 сеп 2020
  Последни новини