От х:

Днес в x:

МБАЛ-Хасково въвежда система за обезвреждане на болнични отпадъци за половин милион

„Въвеждане на система за обезвреждане на опасни болнични отпадъци в „МБАЛ-Хасково“. Това е инвестиционно предложение на хасковската болница.

Била е обявена обществена поръчка в края на януари тази година. Явил се е един кандидат – кърджалийската фирма „АМС“ ООД. Ценовото предложение е 398 950 лева без ДДС или 478 740 с ДДС. Договорът е сключен на 04.05.2020 г. и може да го видите тук.

Включва доставка на медицинско оборудване до МБАЛ – Хасково, монтаж/инсталация и въвеждане в експлоатация на доставеното медицинско оборудване, обучение на персонала на възложителя за работа с доставеното медицинско оборудване, гаранционно обслужване за 12 месеца.

Във връзка с процедурата, в сайта на община Хасково е публикувано съобщение вчера за инвестиционно предложение за обект: „Въвеждане на система за обезвреждане на опасни болнични отпадъци в „МБАЛ-Хасково“. Писмени становища и мнения се приемат в срок от 14 дни, след датата на публикуване на обявата на следните адреси:

РИОСВ – Хасково на адрес: гр. Хасково, ул. “Добруджа“ № 14;

Община Хасково на адрес: гр. Хасково, ул. “Михаил Минчев“ № 3;

От МБАЛ-Хасково заявиха, че апаратурата вече е доставена в болницата, но все още не е въведена в експлоатация. Досега болничните отпадъци са били обезвреждани от външна фирма.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бо
    Болница на 3-тия етаж
    6 -4
    13:12, 18 авг 2020
    Сестрата с автомата ли ще ги обезврежда ? Нея кой ще я обезвреди ?
  • 2
    Го
    Горския
    2 0
    01:26, 19 авг 2020
    В новата система могат да се кремират
    по 2-ма Чорбаджии и Бейове от ГРОБ/ДПС или обикновени наркодилъри
    наведнъж !
Последни новини