От х:

Днес в x:

19 °C

6 контейнера изгоряха за половин час в центъра на Хасково

Изображение 1 от 2

  6 контейнера изгоряха в центъра на Хасково днес. Двата инцидента станаха в рамките на около половин час.

  Около 19 часа пламнали три пластмасови съда за разделно събиране на отпадъци, намиращи се на улица „Витоша”. На място са били изпратени пожарникари за потушаване на огъня. До идването им обаче контейнерите изгорели.

  Малко по-късно се възпламенили други три пластмасови съда за смет на улица „Стефан Караджа”. Там също пристигна екип на противопожарната служба.

  Според живеещите наблизо, двата инцидента са в резултат на умишлен палеж.

  Припомняме, че в рамките на около месец има поне четири пожара, при които са унищожени 12 пластмасови съда.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Що
   Що е така ?
   12 -16
   20:19, 26 юли 2020
   2 варианта : - Контейнерите лишават клошарите от п... Виж коментара
  • 2
   Хи
   Химена
   16 -4
   20:53, 26 юли 2020
   Деца клошари лишени от препитание палят контейнери за кеф.
  • 3
   Пи
   Пигмея
   20 -5
   21:21, 26 юли 2020
   Няма ли кой да им отреже ръцете на тия социопати?
   • Ак
    Ако е твое дете
    12 -5
    22:41, 26 юли 2020
    Да ги хванат търво. Глоба за родителите и така. Веднага ръце недей да режеш, защото може да е твой роднина.
  • 4
   По
   Победа
   15 -7
   22:13, 26 юли 2020
   Това са ГЕРБЕР-юнген-Антифа, протестират Живота на НЕГРИТЕ има значение !
   От доста време вилнеят в града, палят кошове, започнаха да чупят и витрини.
   Само белият етнически вот може да ги спре.
   Не мога да разбера , защо българите не си харесат някой и масово да гласуват само за него, както е в Америка. Белите реднеци надвиха неграта и спечелиха изборите и властта.
  • 5
   Аз
   Аз мисля, че
   12 -1
   22:44, 26 юли 2020
   Това не е работа на деца, може и да се бъркам нещо, но тук някак си изглежда по-организирано, с опит някой , а ако са деца, те лесно се издават!
  • 6
   До
   до общината или пожарната
   19 0
   22:58, 26 юли 2020
   ако Ви интересува в 22, 25 мин. трима от република се опитали да запалят контейнерите в кв. Орфей срещу казино валеро , камерите със сигурност са ги заснели.
  • 7
   Гр
   ГРАД КОЗЛОДУЙ
   6 0
   09:20, 27 юли 2020
   пак има пожар в ХАСКОВО съобщи СИНОПТИК БГ пожарът тръгнл от хвърлен фас що за хулиганщина погубваме природата
  • 8
   77
   777
   6 0
   12:25, 27 юли 2020
   Малко са съвестните граждани, които изхвърлят разделно . За жалост, усилията им са отишли на вятъра.

  Хороскоп за 21.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  21 сеп 2020
  Последни новини