От х:

Днес в x:

28 °C

77 безработни с временна заетост към общински и държавни служби

Изображение 1 от 4

  77 безработни от Хасковска област ще започнат работа за четири месеца по разработената от Министерството на труда и социалната политика регионална програма за заетост. В нея ще бъдат включени в различни дейности около 2000 безработни от цялата страна. Общата финансираща сума е 6 344 000 лв. от бюджета на МТСП. За региона на Хасково са осигурени над 195 000 лв., още 250 лв са от областната администрация и общо от общинските администрации в област Хасково има осигурени 5 300 лв.

  Срокът на действие на програмата е от 10-ти август до 10-ти декември тази година. Данните станаха ясни по време на Областната комисия по заетостта.

  Според статистиката към края на април в областта регистрираните безработни са 10544 души, от тях до 29-годишна възраст-1426.

  Работните места са разпределени във всички общини на региона. 49От тях тях ще са на пълен, а 28 на непълен работен ден. Позициите са за поддържане и опазване на общинска и държавна собственост - училища, детски градини; пътища, паметници на културата, поддържане и почистване на паркове, градини, междублокови пространства; както и екологични дейности като събиране и извозване на отпадъци, озеленяване.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Ог
   Огито
   12 -1
   11:53, 29 юни 2020
   Трябва ли да бъда мастит сериен изнасилвач за да ме назначат на работа ?
  • 2
   Пе
   Петя
   11 -2
   11:55, 29 юни 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Ка
    касиерката
    3 -8
    12:11, 29 юни 2020
    Днес ли дадоха парите за тролене , добре ли плащат Виж коментара
  • 3
   Дж
   Дж. К. Роулинг
   14 -1
   11:59, 29 юни 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ha
   hahahaha
   8 -1
   14:04, 29 юни 2020
   Оправете си информацията, смешници! Правите ли изобщо разлика между заседание на областния съвет за развитие и заседание на комисията по заетост. Или сте били някъде, ама и вие не знаете къде.
   • 32
    321
    7 -1
    14:17, 29 юни 2020
    Разликата е колкото от пусто в празно.Резултата е същия.
  • 5
   На
   Наблюдателя
   12 -1
   14:14, 29 юни 2020
   Тоя физкултурник на доста заседания е присъствал,съдейки по половината изписана тетрадка.Това момче изобщо имали представа какво прави в областния съвет.
  • 6
   Тва тия пари
   от шкафчето на Евро Тулупа Боци Боклука ли са ?
   ......
   Как да ви повярваме че не сте бандити ,
   когато Фюрера ви е Бандюга :))
  • 7
   Го
   Гочева
   8 -1
   14:45, 29 юни 2020
   Ако по общините има един честен и неподкупен човек, моментално го сменят със вое копеле. От същия десен като кмета – крадливо, безскрупулно и просто. Този тон се задава от най-горе, нали чуваме просташкия език и виждаме чекмедженцата!
  • 8
   Жо
   Жоро
   14 -1
   14:46, 29 юни 2020
   Това са кадрите на ГЕРБ !
   Безкруполни и безмозъчни,крадливи !
  • 9
   Дъ
   Дънди
   3 0
   01:02, 30 юни 2020
   Всички до един са боклуци крадливи, но народа си го заслужава, никой не се бори за правата си , всеки сам за себе си, не е това пътят....
  • 10
   66
   666
   2 0
   17:32, 4 юли 2020
   А ще има ли интервю за достъпа на тези места, коя ще е комисията, нали и списък ще трябва за наши и ваши , А?

  Хороскоп за 22.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С финансови и други придобивки ще отбележите днешния ден. Развитията ще ви зарадват, но основната заслуга за тях сте вие самите. Сега може да успокоите темпото и да споделите с близките си доброто си настроение. Очаква ви приятен и ненатоварен ден, красивите гледки на природата ще върнат силите и желанието ви да не прекъсвате добрата тенденция.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Налице са всички изгледи този ден да мине спокойно и без излишни емоции. Имате нужда от почивка и хубавото е че ви се откриват добри възможности за разтоварване. Отложете разговор с ваш близък, ако обстоятелствата го позволяват, тъй като това само ще ви натовари, а и едва ли ще успеете да постигнете целта си. Съобразете се с нещо, което любимия човек иска от вас.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Заемате се с доста задачи, но непостоянството ви може да ви изиграе лоша шега. Бъдете внимателни при работа с документи, не подписвайте нещо, със съдържанието на което не сте запознати достатъчно добре. Хармонични семейни и професионални отношения.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За някои ваши проблеми могат да ви помогнат ваши близки. Ремонтна дейност ще ангажира вниманието и силите на част от вас. Други ги очаква приятна изненада и придобивки. Самочувствието ви е на ниво, а чувството ви на хумор ще ви обгражда с приятна компания. Успешно представяне на изпити очаква учащите се.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Тръгвайки на път, има задачи, които не търпят отлагане. Подгответе автомобила, консултирайте се за променените услови по пътищата, ако има такива и шофирайте внимателно. Радостни вести ще направят деня ви по-вълнуващ. За някои те са свързани с предстояща изява, за други с възможност да реализират финансова сделка.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Получавате добри новини, свързани с настоящата ви работа, което ще ви позволи да действате доста по-свободно днес. Внимавайте обаче с ангажименти, свързани с хора, които не познавате твърде добре. Ще ви се наложи да вдъхнете повече увереност на човек от обкръжението ви, който е на прав път, но му липсва самочувствието че ще успее.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Изпълнени сте с ентусиазъм и идеи за амбициозни проекти, и нямате търпение да пристъпите към осъществяването им. Помислете разумно какво сте в състояние да жертвате за да осъществите друго. Едва тогава пристъпете към действие. Обърнете внимание и на потенциалните партньори, в сътрудничеството ви има бъдеще.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес ще бъдете изявено активни. Ако се измъчвате от тревожни мисли по определен човек, по добре поговорете с него. Ще си изясните недоразуменията и ще ви олекне. На работното място не допускайте да ви приписват чужди пропуски. Старайте се с поведението си в семейството да предизвиквате уважение.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Този ден ще е много ползотворен за вас. Ще преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще имате възможност да си починете.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Следвайки интересите, ще пренебрегнете нечие неодобрение във връзка с действията ви и ще продължите напред. В обкръжението ви има хора, чиито оценки не винаги съвпадат с вашите и приемате отношението им враждебно, но боже и да грешите. Вземете мерки и не изоставяйте в сроковете, които не търпят отлагане.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Намирайте мярката във всичко, за да не си създавате сами затруднения. Денят предразполага към съзидателна работа, творческите занимания ще са интересни и създаващи усещане за пълнота. Любовта е до вас, стига да отворите сетивата си за положителните вълнения, с които ни зарежда допира й.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Насочете желанието си да се утвърждавате като професионалисти в перспективна посока. Не пропускайте добрата възможност. Бъдете по-гъвкави при вземането на решения и ще стъпите на вярната пътека. Ставащото идва да ви покаже, че пред вас се откриват нови хоризонти. С далновидността си печелите преднина, очакват ви възнаграждения и придобивки.
  22 юни 2021
  Последни новини