От х:

Днес в x:

3 °C

77 безработни с временна заетост към общински и държавни служби

Изображение 1 от 4

  77 безработни от Хасковска област ще започнат работа за четири месеца по разработената от Министерството на труда и социалната политика регионална програма за заетост. В нея ще бъдат включени в различни дейности около 2000 безработни от цялата страна. Общата финансираща сума е 6 344 000 лв. от бюджета на МТСП. За региона на Хасково са осигурени над 195 000 лв., още 250 лв са от областната администрация и общо от общинските администрации в област Хасково има осигурени 5 300 лв.

  Срокът на действие на програмата е от 10-ти август до 10-ти декември тази година. Данните станаха ясни по време на Областната комисия по заетостта.

  Според статистиката към края на април в областта регистрираните безработни са 10544 души, от тях до 29-годишна възраст-1426.

  Работните места са разпределени във всички общини на региона. 49От тях тях ще са на пълен, а 28 на непълен работен ден. Позициите са за поддържане и опазване на общинска и държавна собственост - училища, детски градини; пътища, паметници на културата, поддържане и почистване на паркове, градини, междублокови пространства; както и екологични дейности като събиране и извозване на отпадъци, озеленяване.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Ог
   Огито
   12 -1
   11:53, 29 юни 2020
   Трябва ли да бъда мастит сериен изнасилвач за да ме назначат на работа ?
  • 2
   Пе
   Петя
   11 -2
   11:55, 29 юни 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Ка
    касиерката
    3 -8
    12:11, 29 юни 2020
    Днес ли дадоха парите за тролене , добре ли плащат Виж коментара
  • 3
   Дж
   Дж. К. Роулинг
   14 -1
   11:59, 29 юни 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ha
   hahahaha
   8 -1
   14:04, 29 юни 2020
   Оправете си информацията, смешници! Правите ли изобщо разлика между заседание на областния съвет за развитие и заседание на комисията по заетост. Или сте били някъде, ама и вие не знаете къде.
   • 32
    321
    7 -1
    14:17, 29 юни 2020
    Разликата е колкото от пусто в празно.Резултата е същия.
  • 5
   На
   Наблюдателя
   12 -1
   14:14, 29 юни 2020
   Тоя физкултурник на доста заседания е присъствал,съдейки по половината изписана тетрадка.Това момче изобщо имали представа какво прави в областния съвет.
  • 6
   Тва тия пари
   от шкафчето на Евро Тулупа Боци Боклука ли са ?
   ......
   Как да ви повярваме че не сте бандити ,
   когато Фюрера ви е Бандюга :))
  • 7
   Го
   Гочева
   8 -1
   14:45, 29 юни 2020
   Ако по общините има един честен и неподкупен човек, моментално го сменят със вое копеле. От същия десен като кмета – крадливо, безскрупулно и просто. Този тон се задава от най-горе, нали чуваме просташкия език и виждаме чекмедженцата!
  • 8
   Жо
   Жоро
   14 -1
   14:46, 29 юни 2020
   Това са кадрите на ГЕРБ !
   Безкруполни и безмозъчни,крадливи !
  • 9
   Дъ
   Дънди
   3 0
   01:02, 30 юни 2020
   Всички до един са боклуци крадливи, но народа си го заслужава, никой не се бори за правата си , всеки сам за себе си, не е това пътят....
  • 10
   66
   666
   2 0
   17:32, 4 юли 2020
   А ще има ли интервю за достъпа на тези места, коя ще е комисията, нали и списък ще трябва за наши и ваши , А?

  Хороскоп за 07.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
  07 мар 2021
  Последни новини