От х:

Днес в x:

19 °C

Камион разсипа птича тор на пътя край Хасково

  Камион разсипа птича тор на пътя край Хасково. Инцидентът стана около 13 часа днес, в участъка от кръговото до Технополис в посока село Узунджово.

  Автомобилът с пазарджишка регистрация беше отбит вдясно от пътя, а от каросерията продължаваше да тече тор по пътното платно, носейки се непоносима миризма. Предполага се, че по време на движение капакът на каросерията се е повредил, което е довело до замърсяване на пътя.

  На място беше шофьорът на камиона, но той отказа да коментира случилото. Не каза също откъде е натоварена торта и за къде е била предназначена.

  На място бяха служители на общинска служба КОРЗ. Очакваше се да бъде изпратен екип от общината и техника, за почистване на пътното платно.

  За замърсяването на пътя се предвижда глоба по Закона за движение по пътищата.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ти
   тиквар
   24 -8
   13:38, 18 юни 2020
   може ли да идем да си мземем малко тор за тиквите?
   • Ав
    Автор
    17 -5
    14:34, 18 юни 2020
    Даже няма да ви стигне ако взимате за всички тикви, особенно ако са някои лакуми такива.
   • 25
    2551
    19 -9
    14:48, 18 юни 2020
    Може ако торите **** *******!!
   • Да
    Данъчен
    8 0
    16:40, 18 юни 2020
    А дали може да си я купиш?
   • Бо
    Боци Маймуната
    5 -6
    18:09, 18 юни 2020
    Най Добрия
    то за мен са банкноти 500 евро
    с микро-подобрител кюлчета злато :))
   • Мо
    може
    6 -1
    21:34, 18 юни 2020
    Даже да си намажеш твойта тиква !
  • 2
   12
   123
   13 -4
   13:52, 18 юни 2020
   поне да беше преди дъжда
  • 3
   Ха
   хаха!
   13 -2
   15:01, 18 юни 2020
   Супер! Хубаво да се парфюмират тия мошеници от близкия магазин!
  • 4
   Хи
   Химена
   9 -16
   16:44, 18 юни 2020
   Това зад камиона прилича на Бойко ! Огромно и мири... Виж коментара
  • 5
   Ха
   Ха
   3 0
   07:40, 19 юни 2020
   Дайте му една лопата на водача!! И докато не си качи торта обратно в камиона - никакво пускане!!! Да му е за урок!!!!

  Хороскоп за 21.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  21 сеп 2020
  Последни новини