От х:

Днес в x:

Закопчаха свиленградчанин, обрал баба. Още четири кражби за ден в областта

38-годишен свиленградчанин е с полицейска мярка "задържане", съобщиха от областната дирекция на МВР. Мъжът е заподозрян в извършването на кражба от частен дом, станала вчера по обяд. Ю. А. проникнал в дома на 84-годишна жена, намиращ се на улица Драган Цанков и откраднал 300 лв. След като жената подала сигнал в полицейското управление, извършителят е задържан след няколко часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Две кражби от частни домове в Свиленград са станали през изминалото денонощие, допълват от ОДП. Първата е на улица "Дъбрава", откъдето са откраднати 3 дебитни карти, лични документи и 100 лв. От втората къща, намираща се на улица "Ас. Златаров" крадецът е отмъкнал 3 въдици. И в двете жилища е проникнато през незаключена врата.

Кражба на пари е станала и в Ивайловград. Вчера в ранния следобед неизвестен засега апаш е проникнал в дома на 42-годишен мъж след отключване на врата с подбран или подправен ключ. От стая на първия етаж на къщата е извършена кражба на 650 лв. Кражба на дизелово гориво е станала и в ивайловградското село Нова ливада. От трактор на кариера за добив на гнайс са задигнати 40 литра гориво.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини