От х:

Днес в x:

22 °C

Протест в Харманли срещу правителството на Борисов

  Членове и симпатизанти на ПП "Възраждане" излязоха на протест на площад "Възраждане" в Харманли днес.

  Протестиращите призоваха гражданите на Харманли и околните общини да подкрепят борбата им за по-добър живот в България, без значение на етност, религия, социален статус и партийни пристрастия.

  Начело на недоволството застана председателят на местната структура на ПП „Възраждане“ и общински съветник Николай Георгиев. Протестиращите носеха плакат с надпис „Оставка на Борисов-3 за "Цялостно творчество”".

  Днешното недоволство е част от национален протест срещу властта и е пореден в Харманли.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ру
   Рубльов
   32 -43
   16:34, 30 май 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Аз
    Азе
    3 -1
    10:43, 1 юни 2020
    Май админа на сайта е назначил нов трол!
    Дерзай, шекелите идват!
  • 2
   Е
   Е
   39 -10
   16:51, 30 май 2020
   Поне 50 100 човека не можем да се съберем и за малък протест.Със 4 човека няма смисал да протестирате вообще!
   • Да
    Даскал Ботьо
    27 -10
    17:50, 30 май 2020
    Има смисъл въобще да почетеш малко книжки.
  • 3
   Ww
   www
   32 -23
   16:51, 30 май 2020
   А стига бе.... 5 човека се снимат пред плакат и това е новина, заслужаваща статия!!!!! Смешни сте!
  • 4
   Cc
   CCCP
   41 -21
   17:56, 30 май 2020
   Докато тези четиримата веят байраци и се снимат, великият им лидер другарят Копейкин си купува нови къщи, апартаменти, и коли с народни пари. И точно тези били алтернатива на сегашните!
   • По
    Порчо
    5 -4
    19:16, 31 май 2020
    Ами не е като някои министри, дето не могат да си купят къща, а живеят в такава на кръстника си. Без дори да плащат наем.
    Виж Вождът е друга бира. Той си има къща в Барселона.
  • 5
   Ст
   Стара чанта
   22 -12
   21:41, 30 май 2020
   Танкове, водка и имперско- болшевишката мечта... - руската душевност ! И наш`те лизачи !
   • Ха
    Хасковлията
    4 -3
    10:38, 1 юни 2020
    Май четем различни статии.
    Къде видя танкове,водка и руска реалност?
    Дори и за трол, се иска малко мозък.Но ти не си трол,нямаш нужните качества.
    Бягай за шекели, че хунтата ще фалира скоро.
  • 6
   Ан
   Англия
   30 -17
   22:33, 30 май 2020
   Нещастници си оставате...Значи Чърчил и Рузвелт да не правели съюз със Сталин, защото той бил кръволок и диктатор...Не стига,че никой не излиза на улицата за да протестира и иска някаква промяна,но и малкото смелчаци сте готови да ги оплюете... Абе вие въобще знаете ли какво искате...каква ви е целта...чували ли сте нещо за "общи интереси"... ГЕРБ създадоха по-голяма диктатура от БКП преди години,няма перспектива за инакомислещите, всяка година 50 хиляди българи напускат страната и вие си оставате пълни идиоти...
   • Ан
    Англия, нещастнико
    9 -9
    16:40, 31 май 2020
    Виж ся, неграмотнико... Вземи малко да почетеш................. .
    Ама не ,, Гаварит Масква'' а истинска история...
    Чърчил и Рузвелт бяха в съюз със Сталин, но съюзът, който разпали Втората Световна Война беше съюзът между Сталин и Хитлер(Молотов-Рибентроп)...
    А хората не напускат България... Имат възможност да си изкарват прехраната на Запад и имат щастието да пътуват свободно....
    Ама такива, като теб все една и съща мантра си бръщолевите....
    Щом се увличаете по партии, като ,, Възраждане" и лидери, като Копейкин, ясно е колко ви е умствения багаж... Обичате си руското робство, мизерията, оградите, репресиите, недоимъка и нищетата - все социалистически ,, придобивки''....
    Ама нали сте прости, като манастирски гугудки, как да ви го обясни човек....
  • 7
   Хр
   Христо Тотев
   16 -13
   23:54, 30 май 2020
   В Харманли има ли психо диспансер ? А това не са ли платени мигранти за пред снимка?
  • 8
   Ди
   Дичо
   16 -5
   07:54, 31 май 2020
   Промяна трябва да има,но точно от тая партия не я очаквам!Говори се ,че местния лидер е с повече успехи като булдозерист.
   • Сп
    спомени
    10 -1
    08:37, 31 май 2020
    Преди няколко години пред лагера, нас ни остави пред бариерата да протестираме а той влезе вътре и се разбираше с този срещу когото сега протестира. по спокойно.
  • 9
   Ва
   Валери Станков
   4 -2
   10:13, 31 май 2020
   Воня
   ще питам – и ви моля, без анализи,
   с наивността на малките деца –
   как да посрещам изгреви и залези
   в държавата на скъдните слънца,
   и да се впиша в стихче сред тулупите,
   когато управлява ме тулуп,
   елате – глътка въздух да си купите –
   воня от политическия труп,

   как да повярвам в бедната илюзия,
   че утре ще ме грейне светъл ден,
   когато рой надежди се изхлузиха
   и отлетяха – тъй далеч от мен,
   със тутманици, тиквеници, баници,
   смени ми най-прекрасните мечти,
   Историйо, във жълтите си страници
   България – на кръст! – зачеркна ти.
  • 10
   11
   11111
   7 -6
   13:37, 31 май 2020
   Населението на България в момента е 6,951,482 в сравнение с населението от 8,986,636 през 1988 г., според най-новите изследвания на Централното разузнавателно управление на САЩ, България е на трето място в целия свят по процент на смъртност, а според проучване на Световната банка тя е на 38 място в Европа (от общо 45 държави) по средна продължителност на живота.

   Според съвсем скорошно проучване на EURACTIVE България е на второ място в Европейския съюз по смъртност на бебета, ненавършили 1 година. Средно около 27 000 младежи емигрират всяка година, а между 2008 и 2018 г. страната ни са напуснали общо 300 000 души на възраст под 30 години. Според някои прогнози на ООН, населението на България през 2100 г. ще е малко над 2 милиона души.

   Според данни на Световната здравна организация, София е с най-лошия въздух сред всички европейски столици. Отново според СЗО в България всяка година над 8500 души умират преждевременно от заболявания, причинени от замърсяването на въздуха, като броят им е по-голям от броя на жертвите от автомобилни катастрофи.

   Според доклад на Световния фонд за „Дивата природа“(WWF) през 2019 г. годишният обем на незаконната сеч с България е достигнал 2.4 – 2.7 млн. плътни кубически метра (близо една трета от общия национален добив), което формира сенчест бизнес за близо 150 милиона лева годишно. Според разследване на екип на Нова телевизия до ноември 2017 г. на територията на България са построени около 140 незаконни водноелектрически централи, които заедно с останалите ВЕЦ-ове из цялата страна масово унищожават рибата в съответните водоеми и водят до буквалното пресушаване на цели реки, както и създават водни задръствания и прииждания, които директно застрашават обширни площи с населени места.
  • 11
   Ро
   робин худ
   6 -4
   19:12, 31 май 2020
   абе серсеми,кои сте вие дето натискате червения палец,бе?Не четете ли,това,което така подробно ви се поднася от човека/11111111/? Ето,така се прави.Браво.Статистиката не лъже,като управляващите изроди.На бялото казвате черно.Заради такива тъпаци сме на това дередже.

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
  19 сеп 2020
  Последни новини