От х:

Днес в x:

26 °C

Протест в Харманли срещу правителството на Борисов

  Членове и симпатизанти на ПП "Възраждане" излязоха на протест на площад "Възраждане" в Харманли днес.

  Протестиращите призоваха гражданите на Харманли и околните общини да подкрепят борбата им за по-добър живот в България, без значение на етност, религия, социален статус и партийни пристрастия.

  Начело на недоволството застана председателят на местната структура на ПП „Възраждане“ и общински съветник Николай Георгиев. Протестиращите носеха плакат с надпис „Оставка на Борисов-3 за "Цялостно творчество”".

  Днешното недоволство е част от национален протест срещу властта и е пореден в Харманли.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ру
   Рубльов
   32 -43
   16:34, 30 май 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Аз
    Азе
    3 -1
    10:43, 1 юни 2020
    Май админа на сайта е назначил нов трол!
    Дерзай, шекелите идват!
  • 2
   Е
   Е
   39 -10
   16:51, 30 май 2020
   Поне 50 100 човека не можем да се съберем и за малък протест.Със 4 човека няма смисал да протестирате вообще!
   • Да
    Даскал Ботьо
    27 -10
    17:50, 30 май 2020
    Има смисъл въобще да почетеш малко книжки.
  • 3
   Ww
   www
   32 -23
   16:51, 30 май 2020
   А стига бе.... 5 човека се снимат пред плакат и това е новина, заслужаваща статия!!!!! Смешни сте!
  • 4
   Cc
   CCCP
   41 -21
   17:56, 30 май 2020
   Докато тези четиримата веят байраци и се снимат, великият им лидер другарят Копейкин си купува нови къщи, апартаменти, и коли с народни пари. И точно тези били алтернатива на сегашните!
   • По
    Порчо
    5 -4
    19:16, 31 май 2020
    Ами не е като някои министри, дето не могат да си купят къща, а живеят в такава на кръстника си. Без дори да плащат наем.
    Виж Вождът е друга бира. Той си има къща в Барселона.
  • 5
   Ст
   Стара чанта
   22 -12
   21:41, 30 май 2020
   Танкове, водка и имперско- болшевишката мечта... - руската душевност ! И наш`те лизачи !
   • Ха
    Хасковлията
    4 -3
    10:38, 1 юни 2020
    Май четем различни статии.
    Къде видя танкове,водка и руска реалност?
    Дори и за трол, се иска малко мозък.Но ти не си трол,нямаш нужните качества.
    Бягай за шекели, че хунтата ще фалира скоро.
  • 6
   Ан
   Англия
   30 -17
   22:33, 30 май 2020
   Нещастници си оставате...Значи Чърчил и Рузвелт да не правели съюз със Сталин, защото той бил кръволок и диктатор...Не стига,че никой не излиза на улицата за да протестира и иска някаква промяна,но и малкото смелчаци сте готови да ги оплюете... Абе вие въобще знаете ли какво искате...каква ви е целта...чували ли сте нещо за "общи интереси"... ГЕРБ създадоха по-голяма диктатура от БКП преди години,няма перспектива за инакомислещите, всяка година 50 хиляди българи напускат страната и вие си оставате пълни идиоти...
   • Ан
    Англия, нещастнико
    9 -9
    16:40, 31 май 2020
    Виж ся, неграмотнико... Вземи малко да почетеш................. .
    Ама не ,, Гаварит Масква'' а истинска история...
    Чърчил и Рузвелт бяха в съюз със Сталин, но съюзът, който разпали Втората Световна Война беше съюзът между Сталин и Хитлер(Молотов-Рибентроп)...
    А хората не напускат България... Имат възможност да си изкарват прехраната на Запад и имат щастието да пътуват свободно....
    Ама такива, като теб все една и съща мантра си бръщолевите....
    Щом се увличаете по партии, като ,, Възраждане" и лидери, като Копейкин, ясно е колко ви е умствения багаж... Обичате си руското робство, мизерията, оградите, репресиите, недоимъка и нищетата - все социалистически ,, придобивки''....
    Ама нали сте прости, като манастирски гугудки, как да ви го обясни човек....
  • 7
   Хр
   Христо Тотев
   16 -13
   23:54, 30 май 2020
   В Харманли има ли психо диспансер ? А това не са ли платени мигранти за пред снимка?
  • 8
   Ди
   Дичо
   16 -5
   07:54, 31 май 2020
   Промяна трябва да има,но точно от тая партия не я очаквам!Говори се ,че местния лидер е с повече успехи като булдозерист.
   • Сп
    спомени
    10 -1
    08:37, 31 май 2020
    Преди няколко години пред лагера, нас ни остави пред бариерата да протестираме а той влезе вътре и се разбираше с този срещу когото сега протестира. по спокойно.
  • 9
   Ва
   Валери Станков
   4 -2
   10:13, 31 май 2020
   Воня
   ще питам – и ви моля, без анализи,
   с наивността на малките деца –
   как да посрещам изгреви и залези
   в държавата на скъдните слънца,
   и да се впиша в стихче сред тулупите,
   когато управлява ме тулуп,
   елате – глътка въздух да си купите –
   воня от политическия труп,

   как да повярвам в бедната илюзия,
   че утре ще ме грейне светъл ден,
   когато рой надежди се изхлузиха
   и отлетяха – тъй далеч от мен,
   със тутманици, тиквеници, баници,
   смени ми най-прекрасните мечти,
   Историйо, във жълтите си страници
   България – на кръст! – зачеркна ти.
  • 10
   11
   11111
   7 -6
   13:37, 31 май 2020
   Населението на България в момента е 6,951,482 в сравнение с населението от 8,986,636 през 1988 г., според най-новите изследвания на Централното разузнавателно управление на САЩ, България е на трето място в целия свят по процент на смъртност, а според проучване на Световната банка тя е на 38 място в Европа (от общо 45 държави) по средна продължителност на живота.

   Според съвсем скорошно проучване на EURACTIVE България е на второ място в Европейския съюз по смъртност на бебета, ненавършили 1 година. Средно около 27 000 младежи емигрират всяка година, а между 2008 и 2018 г. страната ни са напуснали общо 300 000 души на възраст под 30 години. Според някои прогнози на ООН, населението на България през 2100 г. ще е малко над 2 милиона души.

   Според данни на Световната здравна организация, София е с най-лошия въздух сред всички европейски столици. Отново според СЗО в България всяка година над 8500 души умират преждевременно от заболявания, причинени от замърсяването на въздуха, като броят им е по-голям от броя на жертвите от автомобилни катастрофи.

   Според доклад на Световния фонд за „Дивата природа“(WWF) през 2019 г. годишният обем на незаконната сеч с България е достигнал 2.4 – 2.7 млн. плътни кубически метра (близо една трета от общия национален добив), което формира сенчест бизнес за близо 150 милиона лева годишно. Според разследване на екип на Нова телевизия до ноември 2017 г. на територията на България са построени около 140 незаконни водноелектрически централи, които заедно с останалите ВЕЦ-ове из цялата страна масово унищожават рибата в съответните водоеми и водят до буквалното пресушаване на цели реки, както и създават водни задръствания и прииждания, които директно застрашават обширни площи с населени места.
  • 11
   Ро
   робин худ
   6 -4
   19:12, 31 май 2020
   абе серсеми,кои сте вие дето натискате червения палец,бе?Не четете ли,това,което така подробно ви се поднася от човека/11111111/? Ето,така се прави.Браво.Статистиката не лъже,като управляващите изроди.На бялото казвате черно.Заради такива тъпаци сме на това дередже.

  Хороскоп за 14.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
  14 юли 2020
  Последни новини