От х:

Днес в x:

13 °C

Протест в Харманли срещу правителството на Борисов

  Членове и симпатизанти на ПП "Възраждане" излязоха на протест на площад "Възраждане" в Харманли днес.

  Протестиращите призоваха гражданите на Харманли и околните общини да подкрепят борбата им за по-добър живот в България, без значение на етност, религия, социален статус и партийни пристрастия.

  Начело на недоволството застана председателят на местната структура на ПП „Възраждане“ и общински съветник Николай Георгиев. Протестиращите носеха плакат с надпис „Оставка на Борисов-3 за "Цялостно творчество”".

  Днешното недоволство е част от национален протест срещу властта и е пореден в Харманли.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ру
   Рубльов
   32 -43
   16:34, 30 май 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Аз
    Азе
    3 -1
    10:43, 1 юни 2020
    Май админа на сайта е назначил нов трол!
    Дерзай, шекелите идват!
  • 2
   Е
   Е
   39 -10
   16:51, 30 май 2020
   Поне 50 100 човека не можем да се съберем и за малък протест.Със 4 човека няма смисал да протестирате вообще!
   • Да
    Даскал Ботьо
    27 -10
    17:50, 30 май 2020
    Има смисъл въобще да почетеш малко книжки.
  • 3
   Ww
   www
   32 -23
   16:51, 30 май 2020
   А стига бе.... 5 човека се снимат пред плакат и това е новина, заслужаваща статия!!!!! Смешни сте!
  • 4
   Cc
   CCCP
   41 -21
   17:56, 30 май 2020
   Докато тези четиримата веят байраци и се снимат, великият им лидер другарят Копейкин си купува нови къщи, апартаменти, и коли с народни пари. И точно тези били алтернатива на сегашните!
   • По
    Порчо
    5 -4
    19:16, 31 май 2020
    Ами не е като някои министри, дето не могат да си купят къща, а живеят в такава на кръстника си. Без дори да плащат наем.
    Виж Вождът е друга бира. Той си има къща в Барселона.
  • 5
   Ст
   Стара чанта
   22 -12
   21:41, 30 май 2020
   Танкове, водка и имперско- болшевишката мечта... - руската душевност ! И наш`те лизачи !
   • Ха
    Хасковлията
    4 -3
    10:38, 1 юни 2020
    Май четем различни статии.
    Къде видя танкове,водка и руска реалност?
    Дори и за трол, се иска малко мозък.Но ти не си трол,нямаш нужните качества.
    Бягай за шекели, че хунтата ще фалира скоро.
  • 6
   Ан
   Англия
   30 -17
   22:33, 30 май 2020
   Нещастници си оставате...Значи Чърчил и Рузвелт да не правели съюз със Сталин, защото той бил кръволок и диктатор...Не стига,че никой не излиза на улицата за да протестира и иска някаква промяна,но и малкото смелчаци сте готови да ги оплюете... Абе вие въобще знаете ли какво искате...каква ви е целта...чували ли сте нещо за "общи интереси"... ГЕРБ създадоха по-голяма диктатура от БКП преди години,няма перспектива за инакомислещите, всяка година 50 хиляди българи напускат страната и вие си оставате пълни идиоти...
   • Ан
    Англия, нещастнико
    9 -9
    16:40, 31 май 2020
    Виж ся, неграмотнико... Вземи малко да почетеш................. .
    Ама не ,, Гаварит Масква'' а истинска история...
    Чърчил и Рузвелт бяха в съюз със Сталин, но съюзът, който разпали Втората Световна Война беше съюзът между Сталин и Хитлер(Молотов-Рибентроп)...
    А хората не напускат България... Имат възможност да си изкарват прехраната на Запад и имат щастието да пътуват свободно....
    Ама такива, като теб все една и съща мантра си бръщолевите....
    Щом се увличаете по партии, като ,, Възраждане" и лидери, като Копейкин, ясно е колко ви е умствения багаж... Обичате си руското робство, мизерията, оградите, репресиите, недоимъка и нищетата - все социалистически ,, придобивки''....
    Ама нали сте прости, като манастирски гугудки, как да ви го обясни човек....
  • 7
   Хр
   Христо Тотев
   16 -13
   23:54, 30 май 2020
   В Харманли има ли психо диспансер ? А това не са ли платени мигранти за пред снимка?
  • 8
   Ди
   Дичо
   16 -5
   07:54, 31 май 2020
   Промяна трябва да има,но точно от тая партия не я очаквам!Говори се ,че местния лидер е с повече успехи като булдозерист.
   • Сп
    спомени
    10 -1
    08:37, 31 май 2020
    Преди няколко години пред лагера, нас ни остави пред бариерата да протестираме а той влезе вътре и се разбираше с този срещу когото сега протестира. по спокойно.
  • 9
   Ва
   Валери Станков
   4 -2
   10:13, 31 май 2020
   Воня
   ще питам – и ви моля, без анализи,
   с наивността на малките деца –
   как да посрещам изгреви и залези
   в държавата на скъдните слънца,
   и да се впиша в стихче сред тулупите,
   когато управлява ме тулуп,
   елате – глътка въздух да си купите –
   воня от политическия труп,

   как да повярвам в бедната илюзия,
   че утре ще ме грейне светъл ден,
   когато рой надежди се изхлузиха
   и отлетяха – тъй далеч от мен,
   със тутманици, тиквеници, баници,
   смени ми най-прекрасните мечти,
   Историйо, във жълтите си страници
   България – на кръст! – зачеркна ти.
  • 10
   11
   11111
   7 -6
   13:37, 31 май 2020
   Населението на България в момента е 6,951,482 в сравнение с населението от 8,986,636 през 1988 г., според най-новите изследвания на Централното разузнавателно управление на САЩ, България е на трето място в целия свят по процент на смъртност, а според проучване на Световната банка тя е на 38 място в Европа (от общо 45 държави) по средна продължителност на живота.

   Според съвсем скорошно проучване на EURACTIVE България е на второ място в Европейския съюз по смъртност на бебета, ненавършили 1 година. Средно около 27 000 младежи емигрират всяка година, а между 2008 и 2018 г. страната ни са напуснали общо 300 000 души на възраст под 30 години. Според някои прогнози на ООН, населението на България през 2100 г. ще е малко над 2 милиона души.

   Според данни на Световната здравна организация, София е с най-лошия въздух сред всички европейски столици. Отново според СЗО в България всяка година над 8500 души умират преждевременно от заболявания, причинени от замърсяването на въздуха, като броят им е по-голям от броя на жертвите от автомобилни катастрофи.

   Според доклад на Световния фонд за „Дивата природа“(WWF) през 2019 г. годишният обем на незаконната сеч с България е достигнал 2.4 – 2.7 млн. плътни кубически метра (близо една трета от общия национален добив), което формира сенчест бизнес за близо 150 милиона лева годишно. Според разследване на екип на Нова телевизия до ноември 2017 г. на територията на България са построени около 140 незаконни водноелектрически централи, които заедно с останалите ВЕЦ-ове из цялата страна масово унищожават рибата в съответните водоеми и водят до буквалното пресушаване на цели реки, както и създават водни задръствания и прииждания, които директно застрашават обширни площи с населени места.
  • 11
   Ро
   робин худ
   6 -4
   19:12, 31 май 2020
   абе серсеми,кои сте вие дето натискате червения палец,бе?Не четете ли,това,което така подробно ви се поднася от човека/11111111/? Ето,така се прави.Браво.Статистиката не лъже,като управляващите изроди.На бялото казвате черно.Заради такива тъпаци сме на това дередже.

  Хороскоп за 25.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
  25 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
  25 яну 2021
  Последни новини