От х:

Днес в x:

Efbet с иновативни тенис мачове

Официалните тенис турнири са отменени поне до 13 юли заради пандемията от коронавирус, но Ефбет са намерили решение да предлагат тенис двубои в своя онлайн букмейкър. Залагащите в Ефбет Спорт могат да поставят прогнози на виртуален тенис. Това е иновативна платформа, в която има тенис срещи генерирани от компютърен софтуер, но заради предлаганите опции за залагане се доближават доста до реалните тенис мачове.

Как да открием виртуалните тенис предложения на Ефбет?

След като влезете в сайта на букмейкъра на началната страница ще видите раздел „Виртуални“. Цъкнете на него и ще се отворят виртуалните игри, тъй като има и други спортове, трябва да изберете тенис от менюто. След това ще се отвори тенис секцията, като мачовете там са буквално един срещу друг. На виртуален тенис корт с виртуална публика, състезателите правят много оспорвани разигравания и се борят за всяка точка. Вие може да проследите много различни турнири всеки ден и да правите залози на двубоите. Една среща продължава няколко минути като се показват най-интересните точки от нея. Когато турнирът завърши, на победителя се връчва купа и състезателят е аплодиран от феновете. След това започва и новото състезание като например предстои 1/4-финалната фаза. Вие може да видите схемата на турнира и да разберете какви двубои предстоят.

Залозите на виртуален тенис наподобяват тези на реалните мачове от ATP и WTA. На всеки двубой може да се прогнозира краен победител - като коефициентите са доста високи. Например ще видите двубои с коефициенти за знак 1 - 2.75 и за знак 2 - 1.45. Други възможни варианти са знак е да е с 1.50 коефициент а знак 2 - 2.55 коеф. Сравнително високите коефициенти на Ефбет дават шанс на залагащите за добри печалби. Освен на краен победител в тенис мача, може да залагате и на победител за сет 1 и победител за гейм 1. Това са възможните опции на Краен изход. Сред пазарите ще откриете и залози за под / над брой геймове за целия мач, както и сет брой геймове за сет 1. Други пазари във виртуалните тенис двубои са за точен резултат за мач, сет и гейм. Например в гейм 1 може да направите прогнози даден играч да спечели на 15 или на 30 точки и др.

Последните опции за залози на виртуален тенис от Ефбет са за четно / нечетно. Тук избирате броят геймове в сет 1 или в мача дали ще бъде четен или нечетен. Като цяло виждате, че Ефбет предлага много пазари на виртуален тенис, който е отличен избор за залагане по време на пандемията от коронавирус, тъй като доста месеци няма да има официални турнири. Залагащите се насочват към секцията с виртуални игри всеки ден и поставят тенис залози, като някои от тях генерират добри печалби. Но в тези залози най-вече трябва да се разчита на късмета, тъй като няма как да проследите статистика на предходните двубои и да търсите някаква логика в развитието на мачовете.

Ако не сте голям фен на тениса, то Ефбет предлага и други виртуални игри. Най-залаганата е виртуален футбол, в който 16 отбора се състезават в първенство и на всеки кръг може да поставяте залози. Селекциите на всички мачове са подобни на реалните футболни двубои. Ефбет онлайн предлага също двубои от виртуален баскетбол, състезания с коне и състезания с хрътки. Ето как букмейкърът успява да задържи играчите си, дори и да няма истински спортни събития или те да са много малко.

Трябва да отбележим, че Ефбет бонуси за игри не се предлагат на виртуалните спортове. От друга страна, може да получите добър начален бонус за вашия първи депозит в букмейкъра и да вземете бонус за казино като нов клиент, който е до 1000 лева.

Платен материал

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Последни новини