От х:

Днес в x:

Хасковлии полудяха: Залагат по 1000 лв. на мач от Световното

Даниел Чиликов залага повече, защото мачовете на световното са "по-малко уредени"

Истинска треска обзе хасковлии с началото на Световното първенство по футбол. Почти всички букмейкърски пунктове в града отбелязаха с 50 до 100 % завишен приток на клиенти. В цифри това прави по 500 души на ден, обобщиха от пункта на ул. Добруджа. Новите били далеч от постоянните „пациенти“, хвърляли се в лапите на комара специално за Световното. Залагало се ударно, по няколко пъти на ден. Интересното е, че въпреки по-лесния начин за онлайн залози, хората продължавали да си пускат хартиени фишове, дори броят на „старомодните“ се увеличавал. Причината е, че в този случай печалбите се изплащат моментално. От началото на Мондиала в букмейкърския пункт на "Добруджа" са изплатени десетки печалби, някои солидни. „Направо ще ни разорят, познават като октопода Паул“, шегуват се в пункта. Мекотелото се прочу с пророчествата си на предишното Световно. Разбира се, и то не успя да разори букмейкърите. Просто защото заедно с печалбите рязко скачат и залозите.

Хасковлия на средна възраст не се поколебал да забие 1000 лв. на един единствен мач, макар и с участието на Бразилия. Подобни суми не са изключения, има и по-големи, снизходително обясниха букмейкърите, отдавна свикнали със скритата природа на съгражданите си. Специално за Бразилия стотачките вървели изобилно, като за фаворит и домакин. Не е ясно дали заложилите винаги печелят, но подарената от японския съдия Нишимура дузпа за кариоките става някак си по-разбираема. Защото има и мастити залози с още нули отзад. А често съперниците на 5-кратния световен шампион не са осведомени, че някои си залагат заплатата и капиталите, и играят на кръв. Като Мексико, които в отсъствието на удобен съдия излъгаха с 0:0 Бразилия в снощния мач. Хасковлии обаче се оказали от стара коза яре и почти всички играли тоя мач „хикс“. Закалката им е от нашето първенство, просто на Световното „уредените мачове са по-малко“, както казва постоянният посетител Даниел Чиликов. И без способностите на Ванга е готов да заложи и себе си, че Германия ще стане световен шампион.
Впрочем, игралите срещу немците вече преживяха своите драми, чийто мащаб бе в зависимост от акъла на залагащия. 24-годишният Галин * загубил 400 лв., като заложил за Роналдовата Португалия срещу маншафта. Резултатът бил почти огледален - 0:4, като четворката бяха топките във вратата на Португалия, която остана с актив от кръгла 0. Такъв бил балансът и на злополучния тотаджия, и то само ден след като по думите му, си взел заплатата

Просто не всеки е Паул, дори и да излиза от букмейкърския пункт на няколко крака.

* По обясними причини цитираният карък не е представен с истинското си име.

Г.Христов

Дневно през букмейкърските пунктове минават стотици
Случайно или не, почти до всеки пункт има банкомат
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини