От х:

Днес в x:

11 отрицателни проби за коронавирус в Хасково

На територията на област Хасково през изминалото денонощие са изследвани общо 11 проби за наличие на коронавирусна инфекция. Всички те са отрицателни, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Изследваните проби са на едно лице - медицински персонал, трима пациенти на МБАЛ - Хасково и седем от пасажерите на полета, завърнал се от Нидерландия на 26 април, в който пътуваха 39-годишната жена от хасковското село Криво поле и 15-годишният й син, които са с коронавирус в хасковската болница.

„Физическата дистанция остава най-сигурният начин да се предпазим от Covid-19”, предупредиха от Щаба.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ич
    Ичката
    12 -2
    18:31, 2 май 2020
    Физическа дистанция да но кой я спазва още много месеци ще трябва да живеем с този ви..с а за маските на открито много рано грешка!
  • 2
    АС
    А сега накъде
    7 -2
    19:04, 2 май 2020
    Как може да премахнат брифингите на Щаба и защо Борисов не излезе пред медиите да си каже мнението хо въпроса?Май лобито на кръчмарите победи,но много по-виновни са тези които продължават да твърдят,че проблем с вируса няма и мерките не са нужни.Днес е починала и една героиня лекарка от Сливен.Ако тя беше сервитьорка и само хленчене по форумите щеше да е жива и да гледа детето си.Поклон пред нея!
    • Ас
      АС
      3 -4
      19:21, 2 май 2020
      Румен Радев що не се показва по тв да сплоти хората и пак да се оплаче нали искаха да премахнат щаба ми ето всеки да се спасява хората какво да прави Мутафчийски по тв край мир да има човека каза всчко!
    • 11
      11111
      4 -5
      19:30, 2 май 2020
      Когато прочетете това ще ви стане ясно, защо толкова яростно се бранеха болниците от пациенти! Просто лекарите бяха превърнати в изкупителни жертви, а здравната система се оказа напълно неподготвена за това тежко изпитание, въпреки, че Борисов и компания са били предупредени преди цели пет години за тази опасност. Вместо обаче да осигурят финансиране за здравеопазването, те решиха да влагат милиарди в саниране и милиарди за купуване на самолети на хартийка. За тази си безотговорност и Борисов и Щаба трябва да понесат своята отговорност, а прокуратурата още сега да образува досъдебно производство. В следващ материал ще ви запознаем с докуметите, касаещи маските и дали въобще са ни предпазвали? Информацията е повече от интересна, а за Щаба, Мутафчийски и здравния министър само ще кажем, че разнерите на коронавируса са 100-120 нанометра. Сега да сядат и да четат европейска норма „EN 14683:2019“, по която се произвеждат медицинските маски.
  • 3
    Ев
    Евертъна
    3 -5
    19:31, 2 май 2020
    Аз съм от хасковската школа!

    Чиърс
    https://www.youtube.com/watch?v=hv5gLcMFuHw&feature=youtu.be
  • 4
    • Ев
      Евертъна
      3 -3
      19:51, 2 май 2020
      Минко Топузаков, като баща ми е!
  • 5
    Ан
    Анонимна
    4 -2
    19:41, 2 май 2020
    Добре е да помислим трезво малко.На кого е необходимо всяка сутрин да ти съобщават за "Добро утро",колко заразени има и колко починали.Никой не отрича вируса,но като се затвори всичко,като загубят хората работата си,не мисля,че вируса ще спре,тогава почва гладът.Като сте затворени в къщи и имунитета пада,от страх също.Никой вирус или грип или каквото и да е там не е за подценяване,за съжаление винаги има много хора който губят живота си,но сега има разлика вадят статистика,а през останалото време не.Не се решава проблема със затваряне в къщи.Но мислете логично,не се поддавайте на психоза и Бог да ви пази!
Последни новини