От х:

Днес в x:

2 °C

Започва кандидатстване за Ин витро и Ин виво в община Хасково

Започва кандидатстване за финансово подпомагане за процедури „Ин витро и Ин виво“, съобщиха от община Хасково.

За процедурата могат да кандидатстват семейства, лица и двойки, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Хасково.

Срок за подаване на документи от 13.04.2020 г. до 29.05.2020 г.

Място за подаване на документи: Община Хасково, пл. ,,Общински“ № 1, салон за административно обслужване на населението, гише "Деловодство".

Телефон за контакти и въпроси: 038/603 445

Необходимите документи за кандидатстване и Правилника за финансиране на процедури "Ин витро и Ин виво" на лица, двойки и семейства, с репродуктивни проблеми на територията на община Хасково може да намерите на сайта на община Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Напоследък имаше много ха-хо-хи-хи с Мутрите в Общината
 • 2
  Ne
  nelicha - нелича
  6 0
  19:48, 9 апр 2020
  Ние сме най-бързо топящата се нация в света . Демогравския срив е страшен . Насърчаването на раждаемоста и инвитро процедурите трябва да бъдат основна държавна политика . Достъпа до тези процедури трябва да е максимално улеснен и безплатен за нуждаещите се . Няма нищо по важно от дацата .Те осмислят нашето съществуване .
  • ВУ
   В Унгария
   2 0
   20:04, 9 апр 2020
   Са безплатни и в Държавни Клиники
   ...
   Обаче Орбан е Унгарец , а Боцко е Анти-Българин
 • 3
  На
  Найсе
  1 -2
  21:15, 9 апр 2020
  Хасково нет вие сте тъпаци....
 • 4
  На
  Найсе
  1 0
  21:19, 9 апр 2020
  Ако можете обяснете но едва ли ще можете тъпаци от хасковско нет каква е разликата между ин витро и ин виво ...
  • Ин Виво - Духам на Шефа и директно го плюя върху живи яйцеклетка или в кравата (женското хайванче)
   ...
   Ин витро - Духам на Шефа , правя го на сладолед в Азот , и като размразя сладоледа поливам с него яйцата
   ....

Хороскоп за 28.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалните ви ангажименти да ви занимават и през почивните дни. Това едва ли ви изненадва и още по-малко разочарова. Работата ви носи удовлетворение, пък и не е толкова натоварена, колкото интересна. Посветете й се и днес, заслужава си. Благоприятен период за нови начинания и планиране на дългосрочни проекти.
28 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Сега енергията ви е в изобилие, затова отрано се замислете как най-добре да използвате тази благодат. Придобивате нови познания и умения. Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето си с любимия човек.
28 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки.
28 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса,одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
28 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят настроението ви, но и ще ви направят по-активни в уреждане на срещи и други делови задачи.
28 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Грижейки се за интересите си, ще проявите разбиране към работата и проблемите на околните, с което ще ги приобщите към работата си. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план. Предложение за работа или обучение в чужбина за други.
28 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Здравето ви ще ви застави да потърсите нетрадиционни методи на лечение. Любим човек също би ви помогнал да се разтоварите от напрежението и да се заредите с позитивни мисли. Дайте си сметка, че умората засилва притесненията ви, като ви прави нервни и раздразнителни. По-леко ще ви стане и от новината, която ще ви поднесат вечерта.
28 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С лекота ще осъществявате идеите си днес. Ще очаровате с присъствието си и ще срещате разбиране и съпричастност. Няма да се затрудните и в общуването с деловите си партньори. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.
28 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се противопоставяйте сляпо на нововъведенията около вас. Изслушайте застъпниците им, може би наистина имат право. Насочете енергията си в позитивна насока. Изявете потенциала си. Възможности за това не липсват, просто трябва да вдигнете поглед. Близост и хармония с човек от обкръжението ви.
28 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С поведението си респектирате околните и така съзнателно ги подчинявате на волята си, спестявайки си изненади. С навременните си действия по интересуващ ви въпрос ще благоприятствате професионалното си развитие. Не позволявайте да се показвате отегчени пред някой, който ви интересува.
28 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви решаването на важен въпрос. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек, на когото бихте могли да се доверите. Вечерта се заемете с нещо приятно и разтоварващо. Работата не е за предпочитане.
28 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Отдайте се на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
28 яну 2021
Последни новини