От х:

Днес в x:

LED лампи ще осветяват пътя след Хасково към Димитровград

  Част от пътя от Хасково към Димитровград ще бъде осветен. За целта се изгражда подземна комуникация между двете платна по пътя за Бригадирския град, който беше основно ремонтиран.

  Осветлението ще е в протежение на 1870 метра - от табелата на Хасково до отбивката за Бирената фабрика. В този участък преди десетилетия е имало осветление, което от години не функционира. Съществуващите стълбове се надграждат и на тях се монтират по две лампи. Прокарват се и кабели за електричество. Възстановява се и банкета в разделителната ивица между двете пътни платна.

  Ремонтните дейности са възложени от Областното пътно управление в Хасково. От там заявиха единствено, че се очаква дейностите да приключат до другата седмица.

  На място работеха служители на хасковската фирма "АБ", които извършваха изкопните дейности, а от друга фирма монтираха осветителните тела. Заради ремонтните дейности, част от едната лента беше ограничена за движение на автомобили.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   23
   23
   12 -8
   09:49, 8 апр 2020
   40 катастрофи по-късно
   • Бг
    БГ Държавни олигофрени
    11 0
    18:46, 8 апр 2020
    Тези държавни олигофрени няма ли кой да ги провери? Къде е прокуратурата? Когато ремонтираха пътя и слагаха нови мантинели не успяха ли да съчетаят ремонта и тогава да положат кабелите и осветлението. Може ама ум трябва и желание за работа в полза на обществото. Сега пак копаят заритото преди година за да краднат някой лев и да отчитат уж,че нещо правят.
  • 2
   Вс
   Всевишния Кенанец
   23 -3
   10:09, 8 апр 2020
   ей...най-накрая нещо умно...Срамота е Входа на Областен град да е тъмна тъмница, добре че е Бензиностанция ОМВ, която малко да показва че все пак влизаш в населено място. Браво ...а сега да се сетят и за Влизането от Кърджали, както и другите два входа на града откъм Минерални бани и Узунджово...ако останат средства и една бариера след Ерозията към Е80
  • 3
   Кво сте такива срамежливи теменужки Правоверните в... Виж коментара
   • Ст
    Стара чанта
    0 -6
    21:10, 8 апр 2020
    Пр. - тоз` социализЪма си го набий... - да не пиша... Виж коментара
   • Сега е по-добре
    ....
    Ядете Банани със избита сметана от Шефа
  • 4
   Фи
   фики
   3 -19
   10:48, 8 апр 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
   А.
   А.В.
   17 -10
   11:05, 8 апр 2020
   Преди време между двете платна имаше засадени храсти, които предотвратяваха заслепяването от насрещно движещите се автомобили. Така можеше да се кара на дълги светлини без да се пречи на насрещните.
  • 6
   Дг
   Дгд
   17 -7
   11:13, 8 апр 2020
   Да оправят и кръговото до Язаки! Писна ми да ме засичат! Има две платна! Карайте си в платната!
   • Хи
    хихуй
    26 -5
    11:45, 8 апр 2020
    Кръговото Язаки е върха на строителния гений. По голяма тъпотия не може да се измисли. И от кАдя на кАдя Язакито ще се води към Димитровград.
   • На
    НАБОРА
    8 -2
    11:47, 8 апр 2020
    Сигурно имаш предвид две ленти.
   • Вс
    Всевишния Кенанец
    24 0
    11:55, 8 апр 2020
    Община Хасково се простира до малко след разклона за бирената, оттам нататък е Община Димитровград...може би границата е някъде около Шоурума на бившия кмет. Което е доста нелогично, но е факт, затова всички предприятия в зоната след бирената се водят и плащат данъци в Община Димитровград, включително и ресторанта (Бившия Щъркелите) преди с.Крепост
   • Се
    Сербезов
    4 -7
    14:11, 8 апр 2020
    Щъркелите нека да са към Димитровград, ама Язакито в никакъв случай не трябва да е.
  • 7
   Да
   Да
   7 0
   15:49, 8 апр 2020
   Ами, кой привлече фирма язаки на това място? Хасковският или Димитровградския кмет😉
   • Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    8 -1
    17:27, 8 апр 2020
    Станко Интелектуалеца ни са и угади кога ут Димитровград му упенаха Язаки.
   • Да
    дааа
    8 -3
    20:06, 8 апр 2020
    Димитровградският, но да го е разположил в Димитровград, не в Хасково.

  Хороскоп за 04.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  04 юни 2020
  Последни новини