От х:

Днес в x:

10 °C

Граждани и фирми подпомогнаха служителите на първа линия в Хасково

Община Хасково благодари на всички дарители, които до този момент подкрепиха работещите на първа линия служители от общинските и държавни институции и здравни заведения.

"Всеки жест на съпричастност и подкрепа е неоценим за нас", посочиха от общинска администрация.

"Уверяваме Ви, че всяка дарителска воля е изпълнена и всичко, дарено от Вас, е подпомогнало хората, които работят за недопускане на разрастването на пандемията от COVID-19. Благодарим Ви!", допълниха от кметството.

От Община Хасково съобщават, че не приемат парични дарения. Фирмите и физическите лица, които искат да помогнат, могат дарят средства на МБАЛ- Хасково.

Разкрита е банкова сметка за набиране на парични средства, които ще бъдат изразходвани за купуване на респираторни апарати, реанимационни легла и лични предпазни средства.

До днес в нея са постъпили 31 207 лева. Банковата сметка на болницата е публикувана на сайта на здравното заведение и на сайта на община Хасково

IBANBG83RZBB91551085611229
BIC RZBBBGSF

ДАРИТЕЛ ВИД НА ДАРЕНИЕТО БР. ВОЛЯ НА ДАРИТЕЛЯ
ЕТ” ЕКОТЕКС-Б.УЗУНОВ БЕНЗИНОВИ ПРЪСКАЧКИ 5 БР ОП ЕКОПРОГРЕС
ИВАН ВЕЛИЧКОВ МИНЕВ ПРЕДПАЗНИ РЪКАВИЦИ 5 000 БР. ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОД МВР
ПЕТЪР ЕВГЕНИЕВ НИКОЛОВ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 1 000 БР ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
FLAIR SPORT ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ 500 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
АЛИАНА ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 500 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
РАБИЕ СМАИЛ ХАЛИЛ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 100 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
АЙ ТИ ПАРТНЪРС 1-ООД ЗАЩИТНИ РЪКАВИЦИ

МОКРИ КЪРПИЧКИ

1700 БР

1 КАШОН

ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ

ММ ГРУП ООД

ПРЕДПАЗНИ ШЛЕМА  80 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
„МЕГАДОМ“ ООД- СТРОИТЕЛНА ВЕРИГА „ПРАКТИС“ ОЧИЛА, МАСКИ, ДЪЖДОБРАНИ, ГАЩЕРИЗОНИ, РЪКАВИЦИ И ПРЪСКАЧКИ   ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ И ДОБРОВОЛЦИТЕ КЪМ ОБЩИНА ХАСКОВО
ПГЛП „РАЙНА КНЯГИНЯ“ ХАСКОВО ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 110 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ЗВЕНА, РАБОТЕЩИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ
РОТАРИ КЛУБ „ХАСКОВО-АИДА“ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 1 100 БР. ЗА МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА, ДИСПАНСЕРИТЕ, ЧАСТНОПРАКТИКУВАЩИ ЛЕКАРИ, ПОЛИКЛИНИКИ И ЛАБОРАТОРИИ
РОТАРИ КЛУБ „ХАСКОВО-АИДА“ ГРАНУЛИРАН ДЕЗИНФЕКТАНТ 12 КГ. ЗА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ПО ПРЕЦЕНКА НА ОБЩИНА ХАСКОВО
СТИВАН ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 300 БР. ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ И НАСТАНЕНИТЕ В ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА – КЕНАНА

"Всички сме изправени пред невиждана до сега криза. Ще я преодолеем заедно, с взаимопомощ и солидарност. Защото Хасково сме всички ние!", пишат от община Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ха
  хасковлия
  3 -4
  17:50, 2 апр 2020
  Нека бъдат благословени,имало още добри хора.И ще използвам момента да поднеса една новина на екипа на сайта.Вчера в публикация за ДКЦ1 д-р.Маргаритова каза,че тестване на хора с признаци за заболяване с коронавируса ще се извършва в ЕВРОПА.Това се оказа огромна лъжа.В лабораторията на ДКЦ1 на 3ет. се взема кръв.Отвън болните и здравите са в един кюп,кой с маска,кой без.Колектива също не е предупреден от нея за това.Но самата докторка е чудесно екипирана-костюм,очила,маска,ръкавици-за разлика от другите лаборантки.И всички служители.Моля вашия екип ,проверете утре как стоят нещата там.Днес случайно се разбра и всички ще напускат групово.А докторката за да изкара повече пари е готова да жертва целия колектив.И в момента го прави-от 2дни,тайно от всички.ЕТО ВИ НОВИНА.Благодаря.
  • 11
   11111
   5 0
   18:40, 2 апр 2020
   за тази тези са клиенти а не пациенти...от Санитарна Инспекция зщо не и направят проверка ...има разпоредби закони и т.н. при епидемии...и за пациентите и за работещите там ...Сомалия...

Хороскоп за 24.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
24 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
24 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
24 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
24 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
24 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
24 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
24 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
24 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
24 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
24 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
24 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
24 ное 2020
Последни новини