От х:

Днес в x:

0 °C

Граждани и фирми подпомогнаха служителите на първа линия в Хасково

Община Хасково благодари на всички дарители, които до този момент подкрепиха работещите на първа линия служители от общинските и държавни институции и здравни заведения.

"Всеки жест на съпричастност и подкрепа е неоценим за нас", посочиха от общинска администрация.

"Уверяваме Ви, че всяка дарителска воля е изпълнена и всичко, дарено от Вас, е подпомогнало хората, които работят за недопускане на разрастването на пандемията от COVID-19. Благодарим Ви!", допълниха от кметството.

От Община Хасково съобщават, че не приемат парични дарения. Фирмите и физическите лица, които искат да помогнат, могат дарят средства на МБАЛ- Хасково.

Разкрита е банкова сметка за набиране на парични средства, които ще бъдат изразходвани за купуване на респираторни апарати, реанимационни легла и лични предпазни средства.

До днес в нея са постъпили 31 207 лева. Банковата сметка на болницата е публикувана на сайта на здравното заведение и на сайта на община Хасково

IBANBG83RZBB91551085611229
BIC RZBBBGSF

ДАРИТЕЛ ВИД НА ДАРЕНИЕТО БР. ВОЛЯ НА ДАРИТЕЛЯ
ЕТ” ЕКОТЕКС-Б.УЗУНОВ БЕНЗИНОВИ ПРЪСКАЧКИ 5 БР ОП ЕКОПРОГРЕС
ИВАН ВЕЛИЧКОВ МИНЕВ ПРЕДПАЗНИ РЪКАВИЦИ 5 000 БР. ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОД МВР
ПЕТЪР ЕВГЕНИЕВ НИКОЛОВ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 1 000 БР ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
FLAIR SPORT ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ 500 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
АЛИАНА ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 500 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
РАБИЕ СМАИЛ ХАЛИЛ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 100 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
АЙ ТИ ПАРТНЪРС 1-ООД ЗАЩИТНИ РЪКАВИЦИ

МОКРИ КЪРПИЧКИ

1700 БР

1 КАШОН

ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ

ММ ГРУП ООД

ПРЕДПАЗНИ ШЛЕМА  80 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
„МЕГАДОМ“ ООД- СТРОИТЕЛНА ВЕРИГА „ПРАКТИС“ ОЧИЛА, МАСКИ, ДЪЖДОБРАНИ, ГАЩЕРИЗОНИ, РЪКАВИЦИ И ПРЪСКАЧКИ   ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ И ДОБРОВОЛЦИТЕ КЪМ ОБЩИНА ХАСКОВО
ПГЛП „РАЙНА КНЯГИНЯ“ ХАСКОВО ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 110 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ЗВЕНА, РАБОТЕЩИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ
РОТАРИ КЛУБ „ХАСКОВО-АИДА“ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 1 100 БР. ЗА МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА, ДИСПАНСЕРИТЕ, ЧАСТНОПРАКТИКУВАЩИ ЛЕКАРИ, ПОЛИКЛИНИКИ И ЛАБОРАТОРИИ
РОТАРИ КЛУБ „ХАСКОВО-АИДА“ ГРАНУЛИРАН ДЕЗИНФЕКТАНТ 12 КГ. ЗА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ПО ПРЕЦЕНКА НА ОБЩИНА ХАСКОВО
СТИВАН ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 300 БР. ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ И НАСТАНЕНИТЕ В ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА – КЕНАНА

"Всички сме изправени пред невиждана до сега криза. Ще я преодолеем заедно, с взаимопомощ и солидарност. Защото Хасково сме всички ние!", пишат от община Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ха
  хасковлия
  3 -4
  17:50, 2 апр 2020
  Нека бъдат благословени,имало още добри хора.И ще използвам момента да поднеса една новина на екипа на сайта.Вчера в публикация за ДКЦ1 д-р.Маргаритова каза,че тестване на хора с признаци за заболяване с коронавируса ще се извършва в ЕВРОПА.Това се оказа огромна лъжа.В лабораторията на ДКЦ1 на 3ет. се взема кръв.Отвън болните и здравите са в един кюп,кой с маска,кой без.Колектива също не е предупреден от нея за това.Но самата докторка е чудесно екипирана-костюм,очила,маска,ръкавици-за разлика от другите лаборантки.И всички служители.Моля вашия екип ,проверете утре как стоят нещата там.Днес случайно се разбра и всички ще напускат групово.А докторката за да изкара повече пари е готова да жертва целия колектив.И в момента го прави-от 2дни,тайно от всички.ЕТО ВИ НОВИНА.Благодаря.
  • 11
   11111
   5 0
   18:40, 2 апр 2020
   за тази тези са клиенти а не пациенти...от Санитарна Инспекция зщо не и направят проверка ...има разпоредби закони и т.н. при епидемии...и за пациентите и за работещите там ...Сомалия...

Хороскоп за 28.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалните ви ангажименти да ви занимават и през почивните дни. Това едва ли ви изненадва и още по-малко разочарова. Работата ви носи удовлетворение, пък и не е толкова натоварена, колкото интересна. Посветете й се и днес, заслужава си. Благоприятен период за нови начинания и планиране на дългосрочни проекти.
28 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Сега енергията ви е в изобилие, затова отрано се замислете как най-добре да използвате тази благодат. Придобивате нови познания и умения. Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето си с любимия човек.
28 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки.
28 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса,одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
28 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят настроението ви, но и ще ви направят по-активни в уреждане на срещи и други делови задачи.
28 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Грижейки се за интересите си, ще проявите разбиране към работата и проблемите на околните, с което ще ги приобщите към работата си. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план. Предложение за работа или обучение в чужбина за други.
28 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Здравето ви ще ви застави да потърсите нетрадиционни методи на лечение. Любим човек също би ви помогнал да се разтоварите от напрежението и да се заредите с позитивни мисли. Дайте си сметка, че умората засилва притесненията ви, като ви прави нервни и раздразнителни. По-леко ще ви стане и от новината, която ще ви поднесат вечерта.
28 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С лекота ще осъществявате идеите си днес. Ще очаровате с присъствието си и ще срещате разбиране и съпричастност. Няма да се затрудните и в общуването с деловите си партньори. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.
28 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се противопоставяйте сляпо на нововъведенията около вас. Изслушайте застъпниците им, може би наистина имат право. Насочете енергията си в позитивна насока. Изявете потенциала си. Възможности за това не липсват, просто трябва да вдигнете поглед. Близост и хармония с човек от обкръжението ви.
28 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С поведението си респектирате околните и така съзнателно ги подчинявате на волята си, спестявайки си изненади. С навременните си действия по интересуващ ви въпрос ще благоприятствате професионалното си развитие. Не позволявайте да се показвате отегчени пред някой, който ви интересува.
28 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви решаването на важен въпрос. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек, на когото бихте могли да се доверите. Вечерта се заемете с нещо приятно и разтоварващо. Работата не е за предпочитане.
28 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Отдайте се на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
28 яну 2021
Последни новини