От х:

Днес в x:

Граждани и фирми подпомогнаха служителите на първа линия в Хасково

Община Хасково благодари на всички дарители, които до този момент подкрепиха работещите на първа линия служители от общинските и държавни институции и здравни заведения.

"Всеки жест на съпричастност и подкрепа е неоценим за нас", посочиха от общинска администрация.

"Уверяваме Ви, че всяка дарителска воля е изпълнена и всичко, дарено от Вас, е подпомогнало хората, които работят за недопускане на разрастването на пандемията от COVID-19. Благодарим Ви!", допълниха от кметството.

От Община Хасково съобщават, че не приемат парични дарения. Фирмите и физическите лица, които искат да помогнат, могат дарят средства на МБАЛ- Хасково.

Разкрита е банкова сметка за набиране на парични средства, които ще бъдат изразходвани за купуване на респираторни апарати, реанимационни легла и лични предпазни средства.

До днес в нея са постъпили 31 207 лева. Банковата сметка на болницата е публикувана на сайта на здравното заведение и на сайта на община Хасково

IBANBG83RZBB91551085611229
BIC RZBBBGSF

ДАРИТЕЛ ВИД НА ДАРЕНИЕТО БР. ВОЛЯ НА ДАРИТЕЛЯ
ЕТ” ЕКОТЕКС-Б.УЗУНОВ

 

 

БЕНЗИНОВИ ПРЪСКАЧКИ 5 БР ОП ЕКОПРОГРЕС
ИВАН ВЕЛИЧКОВ МИНЕВ

 

 

ПРЕДПАЗНИ РЪКАВИЦИ 5 000 БР. ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОД МВР
ПЕТЪР ЕВГЕНИЕВ НИКОЛОВ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 1 000 БР ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
FLAIR SPORT ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ

 

 

500 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
АЛИАНА ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА

 

 

500 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
РАБИЕ СМАИЛ ХАЛИЛ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА

 

 

100 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
АЙ ТИ ПАРТНЪРС 1-ООД

 

 

ЗАЩИТНИ РЪКАВИЦИ

 

МОКРИ КЪРПИЧКИ

1700 БР

 

 

1 КАШОН

ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ

ММ ГРУП ООД

ПРЕДПАЗНИ ШЛЕМА  80 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
„МЕГАДОМ“ ООД- СТРОИТЕЛНА ВЕРИГА „ПРАКТИС“ ОЧИЛА, МАСКИ, ДЪЖДОБРАНИ, ГАЩЕРИЗОНИ, РЪКАВИЦИ И ПРЪСКАЧКИ   ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ И ДОБРОВОЛЦИТЕ КЪМ ОБЩИНА ХАСКОВО
ПГЛП „РАЙНА КНЯГИНЯ“ ХАСКОВО ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 110 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ЗВЕНА, РАБОТЕЩИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ
РОТАРИ КЛУБ „ХАСКОВО-АИДА“ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 1 100 БР. ЗА МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА, ДИСПАНСЕРИТЕ, ЧАСТНОПРАКТИКУВАЩИ ЛЕКАРИ, ПОЛИКЛИНИКИ И ЛАБОРАТОРИИ
РОТАРИ КЛУБ „ХАСКОВО-АИДА“ ГРАНУЛИРАН ДЕЗИНФЕКТАНТ 12 КГ. ЗА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ПО ПРЕЦЕНКА НА ОБЩИНА ХАСКОВО
СТИВАН ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 300 БР. ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ И НАСТАНЕНИТЕ В ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА – КЕНАНА

"Всички сме изправени пред невиждана до сега криза. Ще я преодолеем заедно, с взаимопомощ и солидарност. Защото Хасково сме всички ние!", пишат от община Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ха
  хасковлия
  3 -4
  17:50, 2 апр 2020
  Нека бъдат благословени,имало още добри хора.И ще използвам момента да поднеса една новина на екипа на сайта.Вчера в публикация за ДКЦ1 д-р.Маргаритова каза,че тестване на хора с признаци за заболяване с коронавируса ще се извършва в ЕВРОПА.Това се оказа огромна лъжа.В лабораторията на ДКЦ1 на 3ет. се взема кръв.Отвън болните и здравите са в един кюп,кой с маска,кой без.Колектива също не е предупреден от нея за това.Но самата докторка е чудесно екипирана-костюм,очила,маска,ръкавици-за разлика от другите лаборантки.И всички служители.Моля вашия екип ,проверете утре как стоят нещата там.Днес случайно се разбра и всички ще напускат групово.А докторката за да изкара повече пари е готова да жертва целия колектив.И в момента го прави-от 2дни,тайно от всички.ЕТО ВИ НОВИНА.Благодаря.
  • 11
   11111
   5 0
   18:40, 2 апр 2020
   за тази тези са клиенти а не пациенти...от Санитарна Инспекция зщо не и направят проверка ...има разпоредби закони и т.н. при епидемии...и за пациентите и за работещите там ...Сомалия...

Хороскоп за 03.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
03 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
03 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
03 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
03 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
03 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
03 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
03 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
03 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
03 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
03 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
03 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
03 юни 2020
Последни новини