От х:

Днес в x:

22 °C

Граждани и фирми подпомогнаха служителите на първа линия в Хасково

Община Хасково благодари на всички дарители, които до този момент подкрепиха работещите на първа линия служители от общинските и държавни институции и здравни заведения.

"Всеки жест на съпричастност и подкрепа е неоценим за нас", посочиха от общинска администрация.

"Уверяваме Ви, че всяка дарителска воля е изпълнена и всичко, дарено от Вас, е подпомогнало хората, които работят за недопускане на разрастването на пандемията от COVID-19. Благодарим Ви!", допълниха от кметството.

От Община Хасково съобщават, че не приемат парични дарения. Фирмите и физическите лица, които искат да помогнат, могат дарят средства на МБАЛ- Хасково.

Разкрита е банкова сметка за набиране на парични средства, които ще бъдат изразходвани за купуване на респираторни апарати, реанимационни легла и лични предпазни средства.

До днес в нея са постъпили 31 207 лева. Банковата сметка на болницата е публикувана на сайта на здравното заведение и на сайта на община Хасково

IBANBG83RZBB91551085611229
BIC RZBBBGSF

ДАРИТЕЛ ВИД НА ДАРЕНИЕТО БР. ВОЛЯ НА ДАРИТЕЛЯ
ЕТ” ЕКОТЕКС-Б.УЗУНОВ БЕНЗИНОВИ ПРЪСКАЧКИ 5 БР ОП ЕКОПРОГРЕС
ИВАН ВЕЛИЧКОВ МИНЕВ ПРЕДПАЗНИ РЪКАВИЦИ 5 000 БР. ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОД МВР
ПЕТЪР ЕВГЕНИЕВ НИКОЛОВ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 1 000 БР ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
FLAIR SPORT ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ 500 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
АЛИАНА ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 500 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
РАБИЕ СМАИЛ ХАЛИЛ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 100 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
АЙ ТИ ПАРТНЪРС 1-ООД ЗАЩИТНИ РЪКАВИЦИ

МОКРИ КЪРПИЧКИ

1700 БР

1 КАШОН

ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ

ММ ГРУП ООД

ПРЕДПАЗНИ ШЛЕМА  80 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ
„МЕГАДОМ“ ООД- СТРОИТЕЛНА ВЕРИГА „ПРАКТИС“ ОЧИЛА, МАСКИ, ДЪЖДОБРАНИ, ГАЩЕРИЗОНИ, РЪКАВИЦИ И ПРЪСКАЧКИ   ЗА НУЖДИТЕ НА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ И ДОБРОВОЛЦИТЕ КЪМ ОБЩИНА ХАСКОВО
ПГЛП „РАЙНА КНЯГИНЯ“ ХАСКОВО ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 110 БР. ЗА НУЖДИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ЗВЕНА, РАБОТЕЩИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ
РОТАРИ КЛУБ „ХАСКОВО-АИДА“ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 1 100 БР. ЗА МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА, ДИСПАНСЕРИТЕ, ЧАСТНОПРАКТИКУВАЩИ ЛЕКАРИ, ПОЛИКЛИНИКИ И ЛАБОРАТОРИИ
РОТАРИ КЛУБ „ХАСКОВО-АИДА“ ГРАНУЛИРАН ДЕЗИНФЕКТАНТ 12 КГ. ЗА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ПО ПРЕЦЕНКА НА ОБЩИНА ХАСКОВО
СТИВАН ООД ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА 300 БР. ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ И НАСТАНЕНИТЕ В ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА – КЕНАНА

"Всички сме изправени пред невиждана до сега криза. Ще я преодолеем заедно, с взаимопомощ и солидарност. Защото Хасково сме всички ние!", пишат от община Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ха
  хасковлия
  3 -4
  17:50, 2 апр 2020
  Нека бъдат благословени,имало още добри хора.И ще използвам момента да поднеса една новина на екипа на сайта.Вчера в публикация за ДКЦ1 д-р.Маргаритова каза,че тестване на хора с признаци за заболяване с коронавируса ще се извършва в ЕВРОПА.Това се оказа огромна лъжа.В лабораторията на ДКЦ1 на 3ет. се взема кръв.Отвън болните и здравите са в един кюп,кой с маска,кой без.Колектива също не е предупреден от нея за това.Но самата докторка е чудесно екипирана-костюм,очила,маска,ръкавици-за разлика от другите лаборантки.И всички служители.Моля вашия екип ,проверете утре как стоят нещата там.Днес случайно се разбра и всички ще напускат групово.А докторката за да изкара повече пари е готова да жертва целия колектив.И в момента го прави-от 2дни,тайно от всички.ЕТО ВИ НОВИНА.Благодаря.
  • 11
   11111
   5 0
   18:40, 2 апр 2020
   за тази тези са клиенти а не пациенти...от Санитарна Инспекция зщо не и направят проверка ...има разпоредби закони и т.н. при епидемии...и за пациентите и за работещите там ...Сомалия...

Хороскоп за 22.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
22 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
22 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
22 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
22 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
22 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
22 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
22 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
22 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
22 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
22 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
22 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
22 сеп 2020
Последни новини