От х:

Днес в x:

11 °C

Флашмоб „Обичай разумно-дарявай любов” раздвижи Хасково в Деня на влюбените

  Младите хора на Хасково раздвижиха в Деня на влюбените центъра на града и отправиха своето послание.

  Ученици от няколко гимназии се събраха заедно под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”.

  Организатор на инициативата е Превантивно-информационният център по наркотични вещества.

  Пред откритата сцена младите хора раздаваха балони, сърца и меденки на минувачите. Майстори на “вкусните” валентинки са възпитаниците от Професионалнат агимназия по туризъм ”Александър Паскалев” в града.

  В инициативата участват доброволците към Превантивния център от Средно училище „П.Хилендарски”, Финансово -стопанската гимназия ”Атанас Буров”, Професионалната гимназия по дървообработване и строителство ”Цар Иван Асен II” и езиковата гимназия „Проф.д-р Асен Златаров”.

  Минувачите получиха от младежите и стикери с мотото на кампанията.

  Кулминацията на отбелязването беше сърцето, в което доброволците се подредиха.

  За някои моментът пък се оказа идеален за откриване на чувствата.

  На площада много се снимаха и с чудесната рамка -сърце, която запечата моменти на споделеност не само между влюбените, но и между приятелите и учениците и учителите им.

  Красимира Славова

  Източник: Haskovo.NET

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   12
   123
   5 -4
   16:08, 14 фев 2020
   Стига сте ни натрапвали този езически празник!
   • C.
    C.V.
    0 -3
    20:28, 14 фев 2020
    Това е християнски светия, неуко комуне.
   • 12
    123
    1 0
    11:45, 16 фев 2020
    Християнските Светии са Светите апостоли Петър и Павел, Свети Фунарий, Свети Киприан и Иустина, Свети Петър и Феврония. Това са православните Светий и На техните дати празнуваме денят на любовта а не на езичника Валентин.
   • 12
    123
    0 0
    12:06, 16 фев 2020
    Ив допълнение, Нито съм неук нито съм комуне. А ти Ако имаше малко акъл първо щеше да се позаинтересуваш и после да обижда. Ха сега да видим кой е неукия!
  • 2
   Чи
   читател
   0 -2
   20:03, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкова много щастливи и усмихнати млади хора с послания за любов и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 3
   Чи
   читател
   0 -3
   20:05, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкаво много усмихнати млади хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 4
   19
   1994
   5 0
   21:07, 14 фев 2020
   Флашмоб... Скоро ще забравим собствения си език
  • 5
   Чи
   читател
   0 0
   21:30, 14 фев 2020
   Браво за позитивната и сладка инициатива! Толкова много млади и усмихнати хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да напълнят сърцата ни с радост, гордост и надежда!

  Хороскоп за 23.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
  23 яну 2021
  Последни новини