От х:

Днес в x:

14 °C

Флашмоб „Обичай разумно-дарявай любов” раздвижи Хасково в Деня на влюбените

  Младите хора на Хасково раздвижиха в Деня на влюбените центъра на града и отправиха своето послание.

  Ученици от няколко гимназии се събраха заедно под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”.

  Организатор на инициативата е Превантивно-информационният център по наркотични вещества.

  Пред откритата сцена младите хора раздаваха балони, сърца и меденки на минувачите. Майстори на “вкусните” валентинки са възпитаниците от Професионалнат агимназия по туризъм ”Александър Паскалев” в града.

  В инициативата участват доброволците към Превантивния център от Средно училище „П.Хилендарски”, Финансово -стопанската гимназия ”Атанас Буров”, Професионалната гимназия по дървообработване и строителство ”Цар Иван Асен II” и езиковата гимназия „Проф.д-р Асен Златаров”.

  Минувачите получиха от младежите и стикери с мотото на кампанията.

  Кулминацията на отбелязването беше сърцето, в което доброволците се подредиха.

  За някои моментът пък се оказа идеален за откриване на чувствата.

  На площада много се снимаха и с чудесната рамка -сърце, която запечата моменти на споделеност не само между влюбените, но и между приятелите и учениците и учителите им.

  Красимира Славова

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   12
   123
   5 -4
   16:08, 14 фев 2020
   Стига сте ни натрапвали този езически празник!
   • C.
    C.V.
    0 -3
    20:28, 14 фев 2020
    Това е християнски светия, неуко комуне.
   • 12
    123
    1 0
    11:45, 16 фев 2020
    Християнските Светии са Светите апостоли Петър и Павел, Свети Фунарий, Свети Киприан и Иустина, Свети Петър и Феврония. Това са православните Светий и На техните дати празнуваме денят на любовта а не на езичника Валентин.
   • 12
    123
    0 0
    12:06, 16 фев 2020
    Ив допълнение, Нито съм неук нито съм комуне. А ти Ако имаше малко акъл първо щеше да се позаинтересуваш и после да обижда. Ха сега да видим кой е неукия!
  • 2
   Чи
   читател
   0 -2
   20:03, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкова много щастливи и усмихнати млади хора с послания за любов и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 3
   Чи
   читател
   0 -3
   20:05, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкаво много усмихнати млади хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 4
   19
   1994
   5 0
   21:07, 14 фев 2020
   Флашмоб... Скоро ще забравим собствения си език
  • 5
   Чи
   читател
   0 0
   21:30, 14 фев 2020
   Браво за позитивната и сладка инициатива! Толкова много млади и усмихнати хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да напълнят сърцата ни с радост, гордост и надежда!

  Хороскоп за 23.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Подходящо е за вас да си останете вкъщи и да си починете от напрежението през изминалата седмица. Има всички шансове за успех, тъй като околните имат нужда от същото и никой няма да ви пречи. Обърнете внимание на здравето си, моментът е добър за разтоварващи диети и спорт. Живейте според собствените си изисквания.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Разговорите и срещите ще носят добри плодове, а някъде измежду приятелите се спотайва някой, чиито чувства надхвърлят границите на приятелството. Ако все пак се решите да превърнете флирта в любовен роман, премислете пет пъти дали си струва да жертвате добър приятел за мимолетна любовна авантюра. В дома ви разправиите около парите могат да породят враждебност. Можете да посмекчите конфликта и дълбоките разриви при условие, че управлявате по-разумно домашния бюджет.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Този ден ще премине под знака на емоциите за представителите на Близнаци. С каквото и да се заемете неминуемо очаквайте различните настроения да властват около вас днес и често може да ви се налага да внасяте необходимото равновесие. Разбирате се чудесно със сърдечния партньор, подкрепяте го в начинанията му и той оценява усилията ви.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Бликате от енергия и жизнеността ви е заразителна за околните. Изкушавате се да нарушите правилата и точно днес това най-вероятно ще ви донесе успех. Не се впускайте в твърде рисковани начинания без да сте сигурни в себе си. Някои от вас подновяват предишна емоционална връзка, което обаче не е за препоръчване.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Като истински бойци, ще се възползвате от всяка ситуация, извличайки максимална полза за себе си. Без да бягате от проблемите, ще поемате отговорности и ще търсите подходящи начини за справяне с тях. Не отказвайте предложена ви помощ, вие също се нуждаете от внимание и отдих.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Важен ангажимент ще ви принуди да станете по-активни и действени. Умората няма да ви тежи, защото очакванията ви са големи. И с право. Ще подобрите финансовото си състояние и ще планирате бъдещите си проекти. Бъдете мили с роднините си. Те също се стараят, до колкото могат да ви бъдат полезни.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Предстои ви кратко пътуване, което ще ви подейства обновяващо. Имате нужда от разнообразие и презареждане с енергия, така че не го пропускайте. Не се тревожете за работата си или за каквото и да било, забавлявайте се, и с радост ще установите, че нещата са се подредили така както вие ги желаете.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Помързелувайте днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е само ваш "проблем".
  23 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не бъдете безразлични към чувствата на околните и не ги изолирайте от живота си. С някои от тях имате по-задълбочени взаимоотношения, които би трябвало да ви носят наслада, а не отегчение. Не налагайте мнението си, бъдете търпеливи и отстъпчиви. С чужда помощ ще приключите своя задача и ще ви остане време за почивка.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще помогнете на някого по-бързо да се справи с проблема си, като споделите собствения си опит и го накарате да се довери на вътрешния си усет. Ще уважавате онези, които оспорват разбиранията ви. Това ще ви накара да се почувствате доволни от себе си, защото сте уважили правото на личен избор и свободна воля.
  23 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
  23 фев 2020
  Последни новини