От х:

Днес в x:

29 °C

Флашмоб „Обичай разумно-дарявай любов” раздвижи Хасково в Деня на влюбените

  Младите хора на Хасково раздвижиха в Деня на влюбените центъра на града и отправиха своето послание.

  Ученици от няколко гимназии се събраха заедно под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”.

  Организатор на инициативата е Превантивно-информационният център по наркотични вещества.

  Пред откритата сцена младите хора раздаваха балони, сърца и меденки на минувачите. Майстори на “вкусните” валентинки са възпитаниците от Професионалнат агимназия по туризъм ”Александър Паскалев” в града.

  В инициативата участват доброволците към Превантивния център от Средно училище „П.Хилендарски”, Финансово -стопанската гимназия ”Атанас Буров”, Професионалната гимназия по дървообработване и строителство ”Цар Иван Асен II” и езиковата гимназия „Проф.д-р Асен Златаров”.

  Минувачите получиха от младежите и стикери с мотото на кампанията.

  Кулминацията на отбелязването беше сърцето, в което доброволците се подредиха.

  За някои моментът пък се оказа идеален за откриване на чувствата.

  На площада много се снимаха и с чудесната рамка -сърце, която запечата моменти на споделеност не само между влюбените, но и между приятелите и учениците и учителите им.

  Красимира Славова

  Източник: Haskovo.NET

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   12
   123
   5 -4
   16:08, 14 фев 2020
   Стига сте ни натрапвали този езически празник!
   • C.
    C.V.
    0 -3
    20:28, 14 фев 2020
    Това е християнски светия, неуко комуне.
   • 12
    123
    1 0
    11:45, 16 фев 2020
    Християнските Светии са Светите апостоли Петър и Павел, Свети Фунарий, Свети Киприан и Иустина, Свети Петър и Феврония. Това са православните Светий и На техните дати празнуваме денят на любовта а не на езичника Валентин.
   • 12
    123
    0 0
    12:06, 16 фев 2020
    Ив допълнение, Нито съм неук нито съм комуне. А ти Ако имаше малко акъл първо щеше да се позаинтересуваш и после да обижда. Ха сега да видим кой е неукия!
  • 2
   Чи
   читател
   0 -2
   20:03, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкова много щастливи и усмихнати млади хора с послания за любов и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 3
   Чи
   читател
   0 -3
   20:05, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкаво много усмихнати млади хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 4
   19
   1994
   5 0
   21:07, 14 фев 2020
   Флашмоб... Скоро ще забравим собствения си език
  • 5
   Чи
   читател
   0 0
   21:30, 14 фев 2020
   Браво за позитивната и сладка инициатива! Толкова много млади и усмихнати хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да напълнят сърцата ни с радост, гордост и надежда!

  Хороскоп за 12.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Няма да липсват проблеми на работното място, но ще се справяте с тях в движение. Ще запазите позициите си независимо от трудностите. Някои ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си. Възможно е умората и стреса ще предизвикат нервни емоции.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Получаваната от вас енергия ще ви направи активни и с желание за развлечения. Някои ще пътуват до интересни места. Потърсете вината за влошените ви отношения с някого и в себе си. Има какво да се желае в тази посока. Пазете се от закостенели предубеждения, станете по-отворени за новостите в живота ви.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Погрижили сте се програмата ви за днес да обхване всички приоритетни задачи и ще я следвате, отговорно и без излишни емоции. Специално внимание в нея е отделено на чуждестранните партньори, бизнесът ви с тях има добри перспективи. Добрите ви мисли и настроение ще влияе благотворно на околните.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Старайте се да бъдете обективни, когато близките търсят мнението ви, а не просто да налагате възгледите си. Обзети сте от съмнения относно работата си, но те са неоснователни. Опитайте се да си починете и да се отърсите от напрежението.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Възможни са затруднения в изпълнение на бизнес-ангажиментите ви днес, но не прехвърляйте вината върху другите. Достойнството ви изисква на първо място да се съобразите със ситуацията и да действате според нея, като разбира се, не пренебрегвате и интересите си. Търсещите работа ще получат информация за интересуваща ги желана позиция.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Завиден ентусиазъм за работа имате днес. Вие сте инициатор на доста начинания, които обаче изискват пълното ви отдаване. За част от вас концентрацията е нещо крайно необходимо. Вие я компенсирате с пъстър емоционален живот.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждаете се от подкрепа, за това се обърнете към хора, имащи власт и сила да ви помогнат. Добрите ви страни ще насочат мислите ви в подходяща посока и няма да таите омраза или други недобри чувства в себе си. Вечерта ще научите интересна и вълнуваща новина. Дамите ще се стараят повече с външния си вид.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Поемате изпълнението на определен проект днес, който ще ви открие неподозирани възможности за в бъдеще. Добре ще е ако още от сега се замислите за нещата, които бихте могли да свършите. Не сте доволни от взаимоотношенията си с близък човек, но най-добре ще е да вземете нещата в свои ръце, вместо да чакате да се оправят от само себе си.
  12 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес ще ви се наложи да бъдете внимателни в работата си, ако искате да постигнете добри резултати. Попадате в деликатна ситуация и положението ви ще зависи от начина по който успеете да реагирате. Доверете се на интуицията си и можете да разчитате на успешни действия. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което ви е убягвало досега.
  12 авг 2020
  Последни новини