От х:

Днес в x:

23 °C

Флашмоб „Обичай разумно-дарявай любов” раздвижи Хасково в Деня на влюбените

  Младите хора на Хасково раздвижиха в Деня на влюбените центъра на града и отправиха своето послание.

  Ученици от няколко гимназии се събраха заедно под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”.

  Организатор на инициативата е Превантивно-информационният център по наркотични вещества.

  Пред откритата сцена младите хора раздаваха балони, сърца и меденки на минувачите. Майстори на “вкусните” валентинки са възпитаниците от Професионалнат агимназия по туризъм ”Александър Паскалев” в града.

  В инициативата участват доброволците към Превантивния център от Средно училище „П.Хилендарски”, Финансово -стопанската гимназия ”Атанас Буров”, Професионалната гимназия по дървообработване и строителство ”Цар Иван Асен II” и езиковата гимназия „Проф.д-р Асен Златаров”.

  Минувачите получиха от младежите и стикери с мотото на кампанията.

  Кулминацията на отбелязването беше сърцето, в което доброволците се подредиха.

  За някои моментът пък се оказа идеален за откриване на чувствата.

  На площада много се снимаха и с чудесната рамка -сърце, която запечата моменти на споделеност не само между влюбените, но и между приятелите и учениците и учителите им.

  Красимира Славова

  Източник: Haskovo.NET

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   12
   123
   5 -4
   16:08, 14 фев 2020
   Стига сте ни натрапвали този езически празник!
   • C.
    C.V.
    0 -3
    20:28, 14 фев 2020
    Това е християнски светия, неуко комуне.
   • 12
    123
    1 0
    11:45, 16 фев 2020
    Християнските Светии са Светите апостоли Петър и Павел, Свети Фунарий, Свети Киприан и Иустина, Свети Петър и Феврония. Това са православните Светий и На техните дати празнуваме денят на любовта а не на езичника Валентин.
   • 12
    123
    0 0
    12:06, 16 фев 2020
    Ив допълнение, Нито съм неук нито съм комуне. А ти Ако имаше малко акъл първо щеше да се позаинтересуваш и после да обижда. Ха сега да видим кой е неукия!
  • 2
   Чи
   читател
   0 -2
   20:03, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкова много щастливи и усмихнати млади хора с послания за любов и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 3
   Чи
   читател
   0 -3
   20:05, 14 фев 2020
   Браво за страхотната, позитивна и сладка инициатива! Толкаво много усмихнати млади хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да изпълнят сърцата ни с радост, надежда и гордост!
  • 4
   19
   1994
   5 0
   21:07, 14 фев 2020
   Флашмоб... Скоро ще забравим собствения си език
  • 5
   Чи
   читател
   0 0
   21:30, 14 фев 2020
   Браво за позитивната и сладка инициатива! Толкова много млади и усмихнати хора с послания за любов между хората и здравословен начин на живот, само могат да напълнят сърцата ни с радост, гордост и надежда!

  Хороскоп за 22.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  На някои от вас им предстои смяна на работното място или друга промяна. Ще имате време да вземете своите решения, сроковете няма да ви притесняват. Няма да сгрешите, доверете се на интуицията си. Не губете самочувствие, равнявайки се по чуждите дадености, скоро и вие ще станете обект на засилен интерес, предвид предстоящите новости.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изчистете мислите си от притеснения и работете по задачите си. Ще успеете да се справите с възникващите затруднения и ще промените нещата в своя полза. За някои усилията днес са насочени към деловите ангажименти, за други в личния им живот. Не отхвърляйте предложение, преди да сте го обмислили.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес не предлагайте помощта си, ако не ви я поискат, това може да ви спести много неприятности. Среща с представител на противоположния пол може да промени посоката на живота ви. Не се колебайте. Бъдете по-смели и направете първата стъпка. Отдавна търсите подобна промяна. Момента е много подходящ.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Участвате активно в събитията около вас. Съветите ви се оказват много ценни за ваши близки и успявате да им спестите много неприятности. Имате нужда от движение и повече разнообразие. Не допускайте клюките подхвърлени ви от непознати да повлияят на отношението ви към ваш приятел. Запознайте се от близо със ситуацията преди да правите каквито и да било изводи.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. Финансите ви се подобряват, а това си е повод да погледнете ведро на живота си.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В плановете ви влизат много задачи и полезни срещи, голяма част от които ще осъществите днес. Делови или лични, във всички случаи ще ви помогнат да продължите, справяйки се по-лесно с възникващите затруднения. Вземайте решенията си в спокойна обстановка и не пренебрегвайте отдиха си.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Действате импулсивно и това ви прави податливи на погрешни преценки и впечатления. Бъдете трезви и действайте съобразно собствените си интереси, защото се възможни неприятности. Временно се оттеглете от активни действия и премислете следващата си стъпка.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Работата ви днес ще бъде напрегната, а вие ще се окажете в ролята на хората, които предотвратяват конфликтите около себе си. Търпението и самоувереността, които се излъчват от вас карат околните да ви търсят за съвет по всякакви въпроси и ситуации. Постарайте се да си осигурите спокойствие вечерта, тъй като най-вероятно ще сте прекалено уморени за забавления.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна отлагате. Добре подготвени сте и едва ли ще срещнете пречки в осъществяването му. Ще получите интересна информация касаеща плановете на близък човек, не се колебайте да го уведомите. В личен план сте прекалено емоционални, а това може да ви попречи.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Разпределили сте стриктно деня си и знаете точно по кое време с какво ще сте заети. Бъдете готови обаче и за промени в дневния ред, тъй като не е изключено някои важни за вас ангажименти да отпаднат. Колективната работа днес може да донесе добри резултати, стига да избягвате резкия тон и да се опитате да внасяте равновесие, когато е необходимо.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заниманията в сфера, която ви привлича и в която сте силни е гаранция за успеха ви. Вие най-добре знаете как да се мобилизирате, за да получите максимума от това, което искате да постигнете. Не злоупотребявайте с търпението и чувствата на човека до вас. Не сте застраховани от раздели, така, че бъдете разумни.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
  22 окт 2020
  Последни новини