От х:

Днес в x:

16 °C

"Екопрогрес" повдига нивото на уличните шахти в Хасково

Изображение 1 от 4

  Служители на общинското предприятие "Екопрогрес" започнаха повдигане нивото на водосъбирателни шахти в Хасково. Акцията е започнала от булевард "Илинден", където вече е обработен участъкът от булевард "Освобождение" до булевард "Васил Левски". В двете посоки на булеварда около реката е повдигнато нивото на над 20 шахти, които предварително са били почистени от общинските служители във вертикалната част на водосъбирателните шахти. Служителите изваждаха капаците им и ги поставяха отново, бетонирайки ги в асфалта на нивото на пътното платно. Това предотвратява хлътването на колите в шахтите. Някои от капаците им пък са били подменени, тъй като са били счупени.

  Уличните съоръжения в областния град на много места в града бяха останали под нивото на асфалта, тъй като нивото им не е променяно при преасфалтиранията през годините, а автомобилите хлътваха в тях, което налага повдигането им. Акцията по ремонта на водосъбирателните шахти ще продължи и занапред по булевардите и основните улици в града, където има необходимост и докато стигнат финансите, заяви шефът на "Екопрогрес" Щерьо Янев.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   12
   12345
   16 -2
   11:09, 31 яну 2020
   Най-сетне някой да обърне внимание на проблема!!!!
   • Кр
    Краде, ама прави
    0 0
    17:50, 31 яну 2020
    На Бащицата наследството
  • 2
   До
   Доволен
   8 -8
   11:38, 31 яну 2020
   Ами този някой е настоящият кмет.Браво на него
  • 3
   Ще
   Щерьоооо
   6 -1
   13:21, 31 яну 2020
   Шахтите ясно. Има непроходими тротоари колкото искаш в хасково . И не говорим за тези с паркиралите коли върху тях , а за такива с израстнали дървете по тях.
  • 4
   См
   смях
   5 -2
   13:37, 31 яну 2020
   Ей, голяма работа е това. Работа, работа и пак работа.
   Смешници.
  • 5
   Ха
   Хасковлия
   2 0
   14:32, 31 яну 2020
   Браво !
   Моля, подменете и шахтите на ул."Скопие" и ул."Три уши", разположени в идеалния център на гр.Хасково.
  • 6
   Da
   Da
   0 0
   17:12, 31 яну 2020
   И шахтите покрай реката точно зад бившето у-ще Алеко Константинов.Там са дълбоки поне 30см

  Хороскоп за 01.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
  01 окт 2020
  Последни новини