От х:

Днес в x:

5 °C

"Екопрогрес" повдига нивото на уличните шахти в Хасково

Изображение 1 от 4

  Служители на общинското предприятие "Екопрогрес" започнаха повдигане нивото на водосъбирателни шахти в Хасково. Акцията е започнала от булевард "Илинден", където вече е обработен участъкът от булевард "Освобождение" до булевард "Васил Левски". В двете посоки на булеварда около реката е повдигнато нивото на над 20 шахти, които предварително са били почистени от общинските служители във вертикалната част на водосъбирателните шахти. Служителите изваждаха капаците им и ги поставяха отново, бетонирайки ги в асфалта на нивото на пътното платно. Това предотвратява хлътването на колите в шахтите. Някои от капаците им пък са били подменени, тъй като са били счупени.

  Уличните съоръжения в областния град на много места в града бяха останали под нивото на асфалта, тъй като нивото им не е променяно при преасфалтиранията през годините, а автомобилите хлътваха в тях, което налага повдигането им. Акцията по ремонта на водосъбирателните шахти ще продължи и занапред по булевардите и основните улици в града, където има необходимост и докато стигнат финансите, заяви шефът на "Екопрогрес" Щерьо Янев.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   12
   12345
   16 -2
   11:09, 31 яну 2020
   Най-сетне някой да обърне внимание на проблема!!!!
   • Кр
    Краде, ама прави
    0 0
    17:50, 31 яну 2020
    На Бащицата наследството
  • 2
   До
   Доволен
   8 -8
   11:38, 31 яну 2020
   Ами този някой е настоящият кмет.Браво на него
  • 3
   Ще
   Щерьоооо
   6 -1
   13:21, 31 яну 2020
   Шахтите ясно. Има непроходими тротоари колкото искаш в хасково . И не говорим за тези с паркиралите коли върху тях , а за такива с израстнали дървете по тях.
  • 4
   См
   смях
   5 -2
   13:37, 31 яну 2020
   Ей, голяма работа е това. Работа, работа и пак работа.
   Смешници.
  • 5
   Ха
   Хасковлия
   2 0
   14:32, 31 яну 2020
   Браво !
   Моля, подменете и шахтите на ул."Скопие" и ул."Три уши", разположени в идеалния център на гр.Хасково.
  • 6
   Da
   Da
   0 0
   17:12, 31 яну 2020
   И шахтите покрай реката точно зад бившето у-ще Алеко Константинов.Там са дълбоки поне 30см

  Хороскоп за 19.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  19 фев 2020
  Последни новини