От х:

Днес в x:

0 °C

"Екопрогрес" повдига нивото на уличните шахти в Хасково

Изображение 1 от 4

  Служители на общинското предприятие "Екопрогрес" започнаха повдигане нивото на водосъбирателни шахти в Хасково. Акцията е започнала от булевард "Илинден", където вече е обработен участъкът от булевард "Освобождение" до булевард "Васил Левски". В двете посоки на булеварда около реката е повдигнато нивото на над 20 шахти, които предварително са били почистени от общинските служители във вертикалната част на водосъбирателните шахти. Служителите изваждаха капаците им и ги поставяха отново, бетонирайки ги в асфалта на нивото на пътното платно. Това предотвратява хлътването на колите в шахтите. Някои от капаците им пък са били подменени, тъй като са били счупени.

  Уличните съоръжения в областния град на много места в града бяха останали под нивото на асфалта, тъй като нивото им не е променяно при преасфалтиранията през годините, а автомобилите хлътваха в тях, което налага повдигането им. Акцията по ремонта на водосъбирателните шахти ще продължи и занапред по булевардите и основните улици в града, където има необходимост и докато стигнат финансите, заяви шефът на "Екопрогрес" Щерьо Янев.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   12
   12345
   16 -2
   11:09, 31 яну 2020
   Най-сетне някой да обърне внимание на проблема!!!!
   • Кр
    Краде, ама прави
    0 0
    17:50, 31 яну 2020
    На Бащицата наследството
  • 2
   До
   Доволен
   8 -8
   11:38, 31 яну 2020
   Ами този някой е настоящият кмет.Браво на него
  • 3
   Ще
   Щерьоооо
   6 -1
   13:21, 31 яну 2020
   Шахтите ясно. Има непроходими тротоари колкото искаш в хасково . И не говорим за тези с паркиралите коли върху тях , а за такива с израстнали дървете по тях.
  • 4
   См
   смях
   5 -2
   13:37, 31 яну 2020
   Ей, голяма работа е това. Работа, работа и пак работа.
   Смешници.
  • 5
   Ха
   Хасковлия
   2 0
   14:32, 31 яну 2020
   Браво !
   Моля, подменете и шахтите на ул."Скопие" и ул."Три уши", разположени в идеалния център на гр.Хасково.
  • 6
   Da
   Da
   0 0
   17:12, 31 яну 2020
   И шахтите покрай реката точно зад бившето у-ще Алеко Константинов.Там са дълбоки поне 30см

  Хороскоп за 16.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С адекватни и навременни действия ще спечелите добри позиции в една надпревара, освен, че ще постигнете и финансов успех. Всичко това ще ви подтикне по-смело да изразите претенциите си и да покажете, че е добре да се съобразяват с вас. Срещи с хора, които ви обичат трайно ще затвърдят усещането ви за значимост.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Поради различия в гледните точки с подчинените или хората, с които работите са възможни недоразумения и изкривяване на информацията. Следвайте разума си и не се поддавайте на измамни обещания.Отговорни към задълженията си, бъдете внимателни и да не допускайте грешки. Постепенно затрудненията ще отстъпят място на по-успешния ви период, който предстои.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Кратко пътуване извън града е като че ли най- доброто решение за днешния ден. Имате нужда да се откъснете от заобикалящата ви среда и да останете насаме със себе си. Възползвайте се от всяко предложение в тази насока.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви ще бъде спокойна днес, което ви дава възможност да се захванете с нещо, което отдавна ви интересува. Разбирате се чудесно с хората около вас и нищо чудно заедно с близък колега да успеете да направите нещо наистина впечатляващо. В личен план ще ви се наложи да бъдете по-предпазливи, тъй като са възможни недоразумения.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добре е да прекарате повече време извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Ако и хората около вас са на същата вълна, толкова по – добре. Това наистина може да ви помогне да си организирате истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са обтегнати, но можете да направите много за да промените ситуацията.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. В личен план ще бъдете в изгодна позиция и осъзнавайки това, ще предприемате решителни стъпки, водещи към целта ви. Ако ви обхване желание да се освободите от излишните неща около себе си, не ги изхвърляйте. Част от тях може отново да ви заинтригуват.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Везни Пътешествията, които предприемете днес може да дадат възможност за романтичен флирт, от който ще останат чудесни спомени. За други благополучно решаване на семейни проблеми. Възползвайте се от предложена услуга.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Семейни задачи ще отнемат от времето и енергията ви днес. Навлизате във важен период от живота си и не си позволявайте отпускане, каквото и да ви струва това. Децата са неделима част от вас, дори и вече пораснали и съдбата им зависи в много отношения от действията, които ще предприемете в тяхна полза.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С различни очаквания и нагласи ще започне деня за повечето от вас. Деловите Стрелци ще насочат вниманието си върху бизнес-задачите, чрез които ще подобрят финансите си. Не позволявайте работата да ви отдалечи от хората, които обичате. Все по-често ще ви се налага да балансирате между желанията и задълженията си.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Поставили сте си много задачи, но дали ще успеете сами да се справите. Бъдете деликатни към проблемите на близките си, не ги пресирайте в желанието си да наложите своето. Има факти, които ще ви изненадат, но трябва да ги приемете. Потърсете по-прагматични решения за въображаемите ви проблеми.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не се отказвайте от амбициите си, дори да се струват нереални за някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Ще останете привлечени от личност, която не е безразлична към вас. Това ще разнообрази чувствата ви, а за някои означава и нова, стабилна връзка. Доверието, което ще получите ще ви накара да помислите повече върху поведението си.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Всяка отзивчивост се възнаграждава, дори и да не си давате сметка за това. Въпросите, които ще ви занимават днес ще ви накарат да се обърнете към някого за съдействие. Ако трябва, направете компромис, за да преодолеете непредвидена ситуация. Притесненията ви са излишни, ще се справите.
  16 яну 2021
  Последни новини