От х:

Днес в x:

Евроизбори под натиск. Милионерът Ваньо Кеча става митничар. Преглед на печата

Евроизбори под натиск, пише в голямо заглавие над главата в днешния брой на "Хасковска Марица". Изселници от Турция гласуват масово, плашат с бой членове на РИК в Баните, допълва изданието.

Милионерът Ваньо Кеча става митничар, информира в другото водещо заглавие на първа страница вестникът. Предприемачът Иван Иванов, смятан за един от едрите бизнесмени в Свиленград, се върнал на бариерата. Според местни бизнесът му бил ударен от кризата.
Вероятно като захлеби на митницата, ще се върне обратно в бизнеса.

17-годишен с нож напада жени в Димитровград, акцентира вестникът на криминалната страница. Ученикът повалял жертвите си на земята и грабел пръстени и колиета. А. А. е задържан в полицията.

Изселници в Турция в списъците, местни заличени, четем на 4 страница репортаж от вчерашните избори. Екип на вестника е обиколил селата в региона.

34 градуса на сянка, 30-ина процента активност, четем във водещия материал на първа страница в "Новинар юг".

Изборите в прокуратурата, допълва по темата друга заглавие на първа страница. Обвинителите работят от вчера по три случая.

В Александрово е погребан цар, акцентира на втора страница вестникът. Думите са на проф. Иван Маразов. Той обаче уточнява, че става дума за областен управител, който също бил наричан "цар".

Спипаха 17-годишен за серийни грабежи, четем още в броя. Става дума за димитровградския ученик, който нападал жени и ги ограбвал.

Селяните избраха полето пред урната, четем на 4 страница. Дори и в бастионите на ДПС трудно докараха хората да гласуват, допълва изданието.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини