От х:

Днес в x:

„Борислав“ започва подготовка със стария треньор, но с нов управител

Представителният тим на ФК "Борислав" стартира подготовката си за пролетния дял от първенството в Югоизточната Трета лига на 11 януари (събота) от 14 часа на Градския стадион в Първомай. В календара на клуба са фиксирани и датите на контролите през зимния подготвителен период:

18.01. (събота) - Борислав - Спартак Пд от 11 ч на Градския стадион в Първомай
25.01. (събота) - Гигант - Борислав в Съединение
29.01. (сряда) - Борислав - Гигант в Първомай
8.02. (събота) - Борислав - Родопа См в Първомай
15.02. (събота) - Борислав - Асеновец в Първомай

Клубът има нов Управитeлен съвет и председател. На проведенотo на 23 декември редовно Общо събрание на членовете на ФК "Борислав" основна точка в дневния ред бе избор на нов Управителен съвет, поради изтичане мандата на предишния. Прието бе предложението съставът на УС да бъде редуциран до петима членове, вместо досегашните седем. В състава на новия Управителен съвет влязоха Борислав Минев, Светозар Славчев, Николай Шанков Бонев, Николай Кънчев Бонев и Костадин Момчилов. За председател на УС бе избран Борислав Минев, представител на фирмата "Бор Чвор", която се ангажира да подпомага издръжката на клуба, съвместно с Община Първомай. Контролният съвет запази числеността си от трима членове, като към досегашните Георги Георгиев и Желязко Мирчев се присъедини Михаил Начев.
На събранието присъства и кметът на общината Николай Митков, който изрази увереност, че проблемите пред ФК "Борислав" вече са в миналото и в следващите години клубът ще се развива. Той заяви, че очаква и други фирми от града и района да се включат в подпомагането на футболния клуб, който със своята 95-годишна история е една от най-старите съществуващи организации в града.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

 • 1
  Бо
  Боню Николаев Стайков
  9 -5
  16:43, 7 яну 2020
  Надеждата да виждаме момчета от Първомай да играят футбол е "Марица "-Любеново.
  • Га
   Ганю
   7 -5
   17:14, 7 яну 2020
   Тая есен отидох на един мач у Любеново и разпознах трима местни играчи
  • Йо
   Йото
   4 -3
   12:55, 9 яну 2020
   На повечето момчета от Първомай не им се играе футбол Боню. Рита им се топка един път седмично без да се напъват много и Любеново е идеалното място за това
 • 2
  Ни
  Николай
  15 -5
  16:46, 7 яну 2020
  Борислав Минев този наркоман който е вечно пиян идругиран ли ще управлява Борислав та той си няма понятие от футбол.Двамата Боневиединият адвокат на циганите а другият селяк от Градина ще го направят технически директор.Това е падението на Борислав.
 • 3
  Ва
  Васил
  11 -4
  16:51, 7 яну 2020
  Този селянин Бонев ако го направят тех.директор това ще е падение на футбола в Първомай.Трябва да е човек легенда на Борислав а не такав който няма и минута изиграна за Борислав а е грал в С.Градина.
  • Ва
   Васил
   6 -1
   17:11, 7 яну 2020
   Много си прав Боню
 • 4
  ##
  ##$#
  9 0
  18:34, 7 яну 2020
  Който дава парите поръча музиката,ама в други цивилизовани страни синовте на шефа тръгват от най -ниското стъпало,за да станат специалисти в дадена област, но ние сме държава на златните ланци и парадиращата безнаказаност!
 • 5
  Ни
  Николай
  12 -3
  18:47, 7 яну 2020
  Този наркоман го направили председател на управителния съвет,какво падение на футбола в Първомай.
 • 6
  Ср
  Срам
  10 -8
  18:59, 7 яну 2020
  Срамно е, че човекът, който се опитва и помага, вместо да бъде похвален, получи поредната доза злобарски писания. Обидното съдържание е редно да бъде премахнато от Първомай нет. Медията носи отговорност за непремахнатите обидни коментари.
  • Пъ
   Пърумаец
   11 -2
   20:14, 7 яну 2020
   Човек който есъден и осъден за побоища и какви ли не други деяния.Мен лично немее срам.
  • Wh
   whatever
   0 -4
   18:40, 9 яну 2020
   То и Стоичков извън футбола не беше цвете за мирис... Виж коментара
 • 7
  12
  123
  13 0
  19:38, 7 яну 2020
  А бе, що не вземете да го закриете тоя Борислав вместо да се напъвате да съживявате eдин умреляк?
 • 8
  Ст
  Стига глупости
  11 -1
  21:02, 7 яну 2020
  Едно време се играеше за едното име.. Сега спонсори им търсят на големите професионалисти, че и богатата община и тя дава.. Какъв футбол бе хора какви 5 лева, това е срамно да се гледа даже
 • 9
  Фр
  Фръц
  10 0
  22:12, 7 яну 2020
  И как тази ограбена потънала опоскана община ще подпомага фк Борислав е Ники Илийчо големи сте големи.
  • Ни
   Ники Илийчо
   0 0
   20:34, 9 яну 2020
   Че кой го е еня за футбола бе тъпако
 • 10
  Кр
  Кръц
  9 -1
  22:18, 7 яну 2020
  Илийката обеща предизборно за Марица Любеново 20000 дано не ни излъже пак както до сега.
 • 11
  Ил
  Илия Г.
  4 -1
  12:43, 9 яну 2020
  Ако бяхте избрали мен за президент много поводи за гордост щяхте да имате
  • Ди
   Димитър Я.
   3 -2
   12:52, 9 яну 2020
   А аз щях да съм технически директор
 • 12
  Ва
  Васил
  4 -1
  08:43, 10 яну 2020
  Кой дава парите Бор Чвор 50000лв а общината 110000лв.Отбора нее общински а общината дава два пътиповече от спонсора.Общината няма пари да си оправи улиците ще дава пари на някой си измислен треньор и футболисти от другаде вече свършили с футбола.

Хороскоп за 22.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
22 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
22 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
22 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
22 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
22 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
22 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
22 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
22 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
22 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
22 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
22 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
22 сеп 2020
Последни новини