От х:

Днес в x:

Хайка за нарушители на ограниченията на скоростта,една трета заловени след 22 часа

68 нарушения на скоростта са били установени през последното денонощие на територията на Кърджали от служители на сектор „Пътна полиция“. 22 от нарушения са след 22 часа снощи. След обработка на клиповете на водачите ще бъдат връчени електронни фишове. 104 моторни превозни средства са били проверени вчера от 14 часа до 16 часа на територията на РУ-Момчилград в специализирана операция за ограничаване на предпоставките за тежки пътнотранспортни произшествия. За констатираните 17 нарушения на ЗДвП са съставени 3 акта и 14 фиша.

Нерегистриран автомобил е бил засечен от полицейски служители от РУ-Кърджали. При проверка до разклона за село Груево на товарен „ДАФ“, управляван от 58-годишен, било установено, че моторното превозно средство е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.11 от ЗДвП. Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверката по случая.

Водач, седнал зад волана след употреба на кокаин, е задържан в РУ-Кърджали. 46-годишният шофьор бил спрян за проверка на ул.“Републиканска“ в областния град вчера около 14 часа. Тестът за наркотици отчел положителен резултат за употреба на кокаин. Издаден е талон за медицинско изследване и са взети проби за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство по чл.343б, ал.3 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини