От х:

Днес в x:

Големи бомби напират за хасковския гарнизон

Истински сексбомби събраха очите на офицери и сержанти които изпитваха кандидат-кадровиците на стадион „Младост". В деня на общофизическия тест, естетиката на видели всичко униформени, бе разтресена от доскоро непознати за родната казарма гледки.

Дами със щедри деколтета се хвърлиха на живот и смърт по лекоатлетическата писта в опит да покрият изискваните нормативи. Пред стръвта им отстъпиха много мъже, при това изглеждащи в добра форма.



Критериите обаче бяха жестоки. На 1000 метровия крост, 20 годишните бъдещи войнички трябваше да запишат 3 минути и 55 секунди. Тези които бяха на пределно допустимата възраст за армията-32, пък имаха норматив 4.20 мин. Кросът обаче бе последен от трите изпитания. Преди него жестоката совалка-10 по 10 метра със 180 градусова смяна на посоката, изцеди усилията на кандидатите. Най свежи бяха те в първото упражнение-коремни преси и лицеви опори. Въпреки натренираните фигури/и на мъже и на жени/, нормативите и тук не си поплюваха. За максимален брой точки бяха необходими 78 преси за 1 ! минута.



Общо 99 кандидати-от тях 13 жени подадоха документи за свободните 50 места на двете кенански поделения.



Стреснати от безпощадният регламент 6 от дамите и 1 мъж се отказаха в последния момент. Двама от Кърджали, един от Пловдив и дузина от димитровград пробваха уменията си на изпита по физическа подготовка. Утре е тестът по техническа грамотност.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини