От х:

Днес в x:

Инструкциите на Apple за новата им кредитна карта веселят социалната мрежа

Във вторник на сайта на Apple беше публикувано ръководство "Как да изчистите вашата Apple Card", в което са описани стъпките, които потребителите трябва да предприемат, за да поддържат състоянието на своята нова титаниева с матов финишинг кредитна карта.

Apple предлага да избършете нежно с мека, леко влажна кърпа без микрофибър, ако картата се замърси. Като втора стъпка потребителите могат да навлажнят кърпа от микрофибър с изопропилов алкохол и да избършат отново. Основните домакински почистващи препарати, сгъстен въздух, аерозолни спрейове, разтворители, амоняк или абразиви не трябва да се прилагат към Apple Card, казва Apple.

Интересното е, че някои материи като кожа и деним биха могли да обезцветят завинаги матовото бяло покритие на картата, което се постига чрез многослойно покритие. Същото покритие може да се повреди, ако влезе в контакт с твърди повърхности или материали.

За да избегне появата на драскотини, драскотини и други нежелани ефекти, Apple съветва потребителите да съхраняват Apple Card в портфейл, джоб или мека чанта далеч от твърди предмети и други карти.

Тъй като това е кредитна карта с магнитна лента, Apple Card не трябва да се съхранява или поставя близо до магнити, тъй като лентата може да бъде демагнетизирана.

Ако дадена карта е повредена, загубена или открадната, клиентите могат да поискат замяна през менюто.

Apple отвори приложения за Apple Card във вторник след кратък период на визуализация, в който избраните клиенти на Apple Pay получиха ранен достъп до продукта.

След това поребителите започнаха да се изразяват в социалните мрежи относно панталоните, които трябва да носят, или правилния портфейл, с който трябва да се сдобият, за да са спокойни за своята Apple Card и при какви условия трябва да бъде поставена. "Да, обещавам никога да не я слагам в портфейла си или да не нося панталони, предполагам", написа в профила си репортерът на Washington Post Тони Ром.

 

"Сири от какво са направени повечето портфейли? Сири какъв е най-разпространеният материал, използван за панталони", шегува се друг потребител (@ronnyravegan)

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини