От х:

Днес в x:

Мъж от Ябълково блудствал с 15-годишно момче във влака

На 31.03.2019г. около 06:20ч., 15-годинишно момче от с. Ябълково чака влака на гарата в с.Ябълково, за да се качи и да отпътува в посока гр.Пловдив. По същото време на гарата бил и обвиняемия Х.Д., който познавал момчето. Х.Д. чакал влака в същата посока, за да отпътува до гр.Първомай, където работел в птицекланница. Между мъжа и момчето започнал разговор, като мъжа разпитвал момчето за брат му, с който често пътували до Първомай.

След пристигането на влака на гарата, Х.Д, приканил момчето да пътуват заедно в едно купе без други хора. Тогава мъжът поискал момчето да седне срещу него на отсрещната седалка и тийнейджърът го направил, като в началото поддържали общ разговор, кой за къде пътува. В един момент мъжът казал на момчето, че е твърде студено и го питал защо се е облякъл толкова леко. В този момент Х.Д. се протегнал и дръпнал панталоните на момчето до прасеца. След което започнал да го опипва по крака, при което момчето го ударило през ръката, а мъжът посегнал отново и хванал момчето за слабините, който отново отблъснал ръката му.

Х.Д. отправил неприлично сексуално желание към момчето при което то веднага станало от седалката. Мъжът заплашил младежа, като няколко пъти му повторил да не казва на майка си и баща си за станалото, защото „ако кажеш на родителите си, ще ти се случи нещо лошо“.

След отправената заплаха, момчето се уплашило и се преместил на друго място във вагона, където не било притеснявано повече от Х.Д.  След като пътуването приключило, момчето разказал всичко на родителите си.

Видно от заключението на назначената съдебно-психологична експертиза от съда, непълнолетното момче към момента на психологическото изследване с него има симптоми на завишен стрес. Момчето с основание се е притеснило за живота си и е показал силна чувствителност по отношение на преживяното от него на 31.03.2019г. Подобна ситуация е реална предпоставка за блокиране на способностите му, т.е. би могла да има силно негативно влияние върху психическото  развитие на момчето. След случая, 15-годишния се страхувал да стои сам в къщи, да ходи сам на училище, спрял да пътува с влак от страх да не срещне отново Х.Д. и продължава да се страхува, че ако извършителят на деянието го види, ще изпълни заканата си и ще го нарани.

Димитровградския съд признава Х.Д. за виновен в това, че на 31.03.2019г. в гр.Димитровград, Обл.Хасково, еизвършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст чрез употреба на заплашване.

Х.Д. е осъден с лишаване от свобода за срок от 1(една) година, но на основание чл.66, ал.1 от НК  съдът отлага изпълнението /така наречената условна присъда/ на така наложеното наказание с изпитателен срок от 3 (три) години.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ле
    Лени
    12 -1
    17:56, 14 авг 2019

    Кастрация за такива изверги!!!

  • 2
    Но
    Нора
    9 0
    18:04, 14 авг 2019
    Трябват по сериозни наказания за такива хора, да бъдат в достъпен за обществото регистър и публично порицавани. Днес е хванал момчето за половите органи, но утре какво ще направи, вероятно ще си позволи повече и ще съсипе една психика на подрастващ човек за цял живот.
  • 3
    Ko
    Koй
    1 -9
    19:50, 14 авг 2019
    А, ако мочето си е измислило тази история за да се... Виж коментара
    • То
      Той
      8 -1
      21:24, 14 авг 2019
      Тези глупости които си написал щяха ли да се промъкнат в кухата ти кратуна ако се отнасяше за твоето дете?
  • 4
    Кр
    красю от сот.
    5 -5
    10:17, 15 авг 2019
    Това се е случило в моя район,как не съм се случил да правя проверка че да го спукам тоя изрод,Едно време тренирах бокс и щях да му счупя ченето.
  • 5
    Сл
    Славена
    0 -2
    21:54, 28 сеп 2019
    Пълни измислици
  • 6
    Хр
    Христина
    1 0
    22:37, 28 сеп 2019
    Даааа посрамихте едно скромно семейство изнудва е този който го представи тази мерзост
  • 7
    Ок
    Ок
    1 0
    20:36, 30 мар 2021
    Като е виновен да го съдят. Обаче да хващат и да съдят жените педофилки, те не са по малко виновни а в повечето случай нито ги заплашват с тормоз и саморазправа, а ако случайно ги осъдят не лежат толкова години колкото един мъж за подобно престъпление.
Последни новини