От х:

Днес в x:

Клиника в Прага набира медицински сестри като им предлага нов бюст

Частна клиника в Прага набира медицински сестри, като им предлага нов бюст или стегнат корем, за да подпишат тригодишен договор за работа. Така лечебното заведение се опитва да отговори на недостига на медицински персонал, предаде АФП.

Предложението, което било оповестено преди няколко месеца, постигнало голям успех, съобщи директорът на клиниката Иржи Швейцер и при всяко набиране на нови служители клиниката е заливана от десетки кандидатури.

"Споделих за предложението сред хората от обкръжението ми, и сред мои колеги и приятели то предизвика огромен интерес", заяви медицинската сестра Петра Каливодова, която поискала да си направи липосукция. Подобно на нея седем други медицински сестри вече са се възползвали от бонуса, благодарение на който се подложили на процедури, които иначе не можели да си позволят.

Операция на бюста в клиниката струва 75 000 крони (2,823 евро), което се равнява на три месечни заплати на медицинска сестра, и 1880 евро за липосукция, равносилни на около две месечни заплати.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини