От х:

Днес в x:

Юристът Пламен Лечев оглави "Напоителни системи" в Хасково

Юристът Пламен Лечев е новият шеф на "Напоителни системи" в Хасково. Той е назначен в началото началото на седмицата като управител на държавната служба с договор за възлагане на управление. Решението за това е минало през Съвета на диреторите на "Напоителни системи" и е обявено в Търговския регистър, уточни юристът. Той поясни, че по закон договорът му е за 3-годишен мандат, но има възможност да бъде прекратен предсрочно.

Лечев заема мястото на доскорошния управител Георги Латев, който почина внезапно на 2 май.

Лечев бе шеф на правния отдел в община Хасково, откъдето беше освободен през юни 2018 година със заповед на кмета Добри Беливанов. Юристът обаче обжалва, защото настоява, че е бил освободен неправомерно. С решение на Административния съд в Хасково заповедта на градоначалника бе отменена. Делото на втора инстанция - Върховния административен съд, която се явява и последна, е насрочено за януари 2020 година. Едва след окончателно решение ще стане ясно дали Лечев ще има възможност да се върне в местната администрация.

Анета Кутелова

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

 • 1
  На
  Наглец
  41 -5
  10:19, 16 май 2019
  Отвратително момченце ! Лечев,който си качваше краката на бюрото през работно време.Гнусен лигльо!! !Относно външните юристи-такива се явяват и на дела,защото наличните юристи не могат да защитят интересите на Общината.
  • От
   отврат
   13 -1
   16:27, 16 май 2019
   Намериха му място на тоя гербаджиски лигльо. Работа-без работа ще е за него. И масажистката Мегчето да си вземе -екс мис Хасково, дето търчеше да му взема банички и дюнери докато двамката работеха в общината. Цял ден нагъваше тоя човек и го масажираше горкото момиче. Как веднъж не застана сериозно както ми приляга на професията- юрист?! Съдил бил общината за уволнението, нека то това му е работата уж на тоя да съди, ама да си помисли дали всичко му е чисто докато беше юрист на МБАЛ . Не случайно доктор Близнаков не се разбираше с него, щото го мързи да гледа пък доктора такива не ги понася.
  • Ко
   Колега но не съвсем
   3 -1
   20:16, 16 май 2019
   Тоя н********к Пламен Лечев , не може да си намери работа ако някой не умре.Голям кадър, голям !
   "Лечев заема мястото на доскорошният управител Георги Латев, който почина внезапно на 2 май."
 • 2
  Ял
  Ялов е мами
  39 -5
  10:29, 16 май 2019
  С назначаването на Гербера Пламен Лечев като шеф на напоителни системи можем да очакваме това което направи Георги Харизанов с Напоителни системи. А именно да изрови и да разпродаде всички тръби. След това да изнудва длъжностни лица , което на разговорен език означава да рекетира държавата. Схемата на ГЕРБ за грабеж и унищожаване на Напоителни Системи е вече е отработена в цялата страна.
  • Ки
   Киро
   38 -6
   10:37, 16 май 2019
   Да, като виден Гербаджия след като съсипе държавното предприятие и си подаде оставката като шеф, ще получи индулгенция.И чист като момина сълза ще се разхожда из телевизиите и да разправя че държавата е лош стопанин. Тоя филм сме го гледали. Това е патент на Хасковският дрийм тиим.
 • 3
  Бр
  Бря
  46 -3
  11:05, 16 май 2019
  Поредното неадекватно администриране. Толкова ли Герб нямат кадри та ще назначават юрист. А вътре в Напоителни системи няма ли кадри? Или важното е да е наш човек а не е важно какво може.
 • 4
  Ии
  ииииии
  5 -35
  11:22, 16 май 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Си
   Сийка
   33 -4
   11:29, 16 май 2019
   Защо си мислите ,че няма защо да бъде плют?
 • 5
  Ив
  Иван Венков
  8 -35
  11:37, 16 май 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 6
  Jo
  John
  15 0
  12:56, 16 май 2019
  е, браво, поне общината ще плати по-малко обещетение, тъй като вече има заплата от друго място.
 • 7
  Ка
  КАЛИНКА
  23 -1
  13:38, 16 май 2019
  Поредната Калинка ! Делянчо , Дилянчо , Дилиянчо и Делиянчо ....все калинки на дд . заради него Хасково остана без хора...
 • 8
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 9
  По
  Порчо
  19 -1
  14:01, 16 май 2019
  Служителю, напишете си името, защото когато утре младежа се скатае в Общината, може и вас да ви огрее някоя по-така позиция.
  Иначе отдавна на такива позиции се слагат верни на управляващите лица. Важното е да слушка, да папка, да се отчита където трябва и да не краде в особено големи размери. Ама и да краде, важното е да има "висок морал"! Индулгенцията я знаем - оставка! А откраднатото е екстра! Не е важно какво образование има. Виж лицето Харизанов, който беше безпросветен, но важното е че знае как да пада от Вожда на тенис и после как да го славослави колко велик тенисист е, нищо че Еднокнижнят играе нещо средно между федербал и тенис! Не е важно кой в каква сфера е специалист! Кадрите на Вожда са специалисти - универсалисти! Но едно не може да му се отрече! Че има талант! За всяка една позиция намира най-подходящия некадърник! Не е лесно!
  • На
   Нахалник
   3 -11
   14:19, 16 май 2019
   Ти защо не си напишеш твоето, или е Порчо наистина... Виж коментара
  • Ем
   Емил Попов
   14 -1
   14:32, 16 май 2019
   С тия морални оставки ще излезе, че само Борисов няма морал. Което не е изненада за никой
  • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 10
  Пе
  петя
  20 -1
  15:20, 16 май 2019
  Отново кадрово решение на Малкия мавър.Това момченце вместо да се засрами от зулумите което сътвори продължава да се прави на фактор в Хасково.Той пък е кадрово решение но Цвинокио на когото Бойко не посмя да духне под опашката и сега ще бере горчивите плодове на 26 май.
 • 11
  Аг
  Агел и Дявол
  15 -2
  15:39, 16 май 2019
  Казъл е народът: / забележете казвам народът не електората/ " на крива дупка крива чивия". Десет години избирате и преизбирате един и същ човек да ви управлява, защото сте тъпи , затова и вечно ще ви управлява.
  Аз съм прост и Вие сте прости и ще ви управлявам докато ми омръзнете и тогава ще се оттегля да си харча накраденото. СТАВА ДУМА ЗА ЕЛЕКТОРАТА не за народа.
 • 12
  От
  Отвратен
  5 0
  22:31, 16 май 2019
  Остана ли институция, на която да не е бил шеф или на висока ръководна длъжност. Явнo човека е супер "кадърен" и навсякъде го искат. Братята македонци са го загледали за президент.

Хороскоп за 20.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
20 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
20 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
20 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
20 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
20 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
20 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
20 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
20 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
20 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
20 фев 2020
Последни новини