От х:

Днес в x:

7 °C

Стара топола се свлече край реката по бул „Илинден” и затвори движението

Изображение 1 от 5

  Стара топола  край реката по бул. „Илинден” в Хасково падна малко преди обед днес. Няколко метровото дърво е било с изгнили корени и това е причината да поддаде.    

  При инцидента няма пострадали, за късмет по шосето не е минавала нито кола, нито пешеходец по тротоара. Обикновено булевардът е доста оживен, но на днешния почивен ден движението е по-разтоварено. 

  До разчистването на трасето от пожарникарите преминаването по булеварда беше  затворено.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Мн
   Мнение
   32 -5
   12:36, 29 апр 2019
   Булевард Илинден няколко месеца бе алтернатива на околовръстното когато беше затворено за Ремонт, голям трафик минава всекидневно към Кърджали. Целия е разбит ами поне една водоноска да мине да измие прахоляците. Може ли от миналото лято да не е мита тази улица. После защо хората боледува ли и страдали от белодробни заболявания. Абе хора измийте го най-накрая този град. Толкова елементарна работа и нея даже не може да е свършите
  • 2
   Со
   Сочо
   47 -9
   13:41, 29 апр 2019
   Този град е станал по зле и от Монтана.Кучета и ц***** само по центъра!
   • To
    Toro toro
    2 -8
    20:44, 29 апр 2019
    по това което си писал става ясно че не си циганин... Виж коментара
  • 3
   Gg
   gg
   21 -2
   14:26, 29 апр 2019
   много от тополите по реката трябва да се изсекат,за да не падне някоя, но едва ли ще стане...
   • Гр
    гражданин
    14 -1
    14:40, 29 апр 2019
    То така но нали от оная организация "зелени балкани" ако не се лъжа не дават да се секът дърветата, сега къде се крият те от там май само за да вдигат шум стават !!! Май е нужно да се изкореняват постепенно и да се подновяват с нови защото са опасни
  • 4
   Гр
   гражданин
   14 -1
   14:43, 29 апр 2019
   Ами ако имаше деца който да играят кой щеше да виновен "общината" че не ги е отсякла или тези "зелени балкани" че не дава и вдигат постоянно шумотевици
  • 5
   Ке
   Кенанския Маймун
   19 -3
   15:01, 29 апр 2019
   Освен алергии и остри риспираторни забопявания друго не могат да донесат в града.
  • 6
   Ян
   Янко Митев
   12 -4
   17:12, 29 апр 2019
   Шампиони сте по говорене на глупости! Чисто и просто службата която отговаря за това трябва всяка година да проверява не само тополите но и всички дървета в града.Болните да се подновяват. Не знам герберастите как забравиха да напишат Г Иванов е виновен!
   • Ян
    Янко Загубански
    12 -3
    17:23, 29 апр 2019
    Те забравиха, ама ние ще го напишем на голия задник на Делянчо Добрев на 26 май.
  • 7
   Ша
   Шарана от Сивата вода
   10 0
   18:55, 29 апр 2019
   Дървета падат , нови не се засаждат ....
   Ей Областното чучело - през ден ПиАр-и пред МГ-то ,
   а поляните около ПМГ 30 години стоят без дръвче или храстче ... сал уфце и чат пат някое бездомно куче бродят
  • 8
   Ке
   Кенанския Маймун
   6 -3
   19:26, 29 апр 2019
   От тополите стават хубави пелети
  • 9
   Тъ
   Тъпанара
   11 0
   19:31, 29 апр 2019
   Тези тополи не си знаят годините. Те са много опасни, защото може да стане същото както на улица Ком в петък както знае, че ограда се срути и уби човек. Всички тополи трябва да бъдат огледани и които трябва да бъдат отсякъни.
  • 10
   Ба
   баз
   1 -7
   21:16, 29 апр 2019
   това дърво не е топола , нещо пак сте се омотали . Виж коментара
  • 11
   Ша
   Шарана от Сивата вода
   3 -1
   22:51, 29 апр 2019
   Кавак е

  Хороскоп за 27.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  27 яну 2020
  Последни новини