От х:

Днес в x:

Хасковските джудисти с купа за трето място на Държавното

    Джудистите на спортен клуб “Хасково” записаха пореден успех. Хасковлии спечелиха купата за трето място на Държавното отборно първенство за момчета в Панагюрище. Тимът достигна до бронзовото отличие след 3 победи и 1 загуба. Възпитаниците на местната школа се представиха достойно в срещите с представителите на спортния клуб по джудо и самбо „Локомотив“ (София), „Кодокан“ (Пазарджик) и „Гладиатор“ (Пловдив). В тази възрастова група участваха общо 19 отбора от страната.

    На първенството за юноши младша възраст състезателите на СК “Хасково” са седми в отборното класиране. Тимът от петима джудисти изиграха също 4 срещи, от които 2 победи и 2 загуби. Хасковските джудисти записаха успехи срещу тима на Панагюрище и „Гладиатор“ (Пловдив), а неуспехи срещу „Биоком-Ставен“ (Сливен) и „Недьо Ранчев“ (Стара Загора). В надпреварата в тази група участваха общо 15 отбора от страната.

    От хасковския клуб коментираха, че двата местни тима имали възможност за по-добро класиране, но пречката била незапълнените отбори. А това по правилник дава преднина в точките за противниковия състав.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини