От х:

Днес в x:

Двойна катастрофа на кръстовището до Цигарената на неработещ светофар

    Двойна катастрофа стана тази сутрин на кръстовището до Цигарената фабрика в Хасково. Инцидентите станаха около 8:30 часа тази сутрин при неработещ светофар.

    Първият инцидент стана между два леки автомобила Опел Зафира и Фиат. Зад волана на немската кола бил възрастен мъж, който се движел по булевард "Съединение" в посока изхода на града. На кръстовището той се забил във Фиат, шофиран също от възрастен мъж, движещ се по булевард "Васил Левски".

    При инцидента двете коли бяха с разбити предници.

    Докато водачите на катастрофиралите коли оглеждаха щетите от инцидента, на същото кръстовище се блъснаха помежду си други две коли - Волво и такси. Второто произшествие се размина с по-незначителни материални щети.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (20)

    • 1
      Gh
      Ghost Navigator
      9 -13
      09:48, 5 апр 2019
      Тези белоглавите пак са неориентирани Виж коментара
    • 2
      Ви
      вип
      22 -2
      09:55, 5 апр 2019
      Все не работи когато трябва общината спи
    • 3
      Ща
      Щази
      10 -8
      10:08, 5 апр 2019
      Често не работи.А тия белоглавите наистина са неорентирани!
      • Ха
        хасковлийка
        15 -4
        10:17, 5 апр 2019
        Те за тва - кръгово - хем няма да хаби ток светофара :)
      • Jo
        John
        4 -16
        10:24, 5 апр 2019
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • 11
        111111
        4 -1
        12:54, 5 апр 2019
        Черноглавите направо отиват в моргата
      • Си
        Симпатяга
        7 0
        13:01, 5 апр 2019
        Кажи им бе Джон , мотористите са виновни :D
    • 4
      Ха
      Хасковлия
      35 -3
      10:14, 5 апр 2019
      Във всички нормални държави,когато светлинното устройство не работи - по някаква причина , там застава униформен регулировчик.
      Че не сме нормална държава - то е ясно.
      Че вече няма държава - то е видно.
      Но защо КАТ не си заработят увеличените заплати - това вече е ребус!
      Да благодарим на Шайката ГЕРБ, и на хамелона Цанков(ако някой е забравил, той е от ДПС) , за това че не си гледат работата.
    • 5
      Тр
      Транспортната комисия
      18 -2
      10:26, 5 апр 2019
      Минах оттам точно в 8часа-в трафика.Беше пълна лудница.Не е въпроса до "белоглавите",а до празноглавите дето са по комисиите!Има три опасни кръстовища в града и вместо да плющят само глоби,поне да направят леви секции на тези светофари.Поне да ги оползотворят тия глоби.
    • 6
      00
      001
      18 -2
      11:04, 5 апр 2019
      Какво като не работи светофара!!!!Има пътни знаци гледайте ги спазвайте ги и няма да има проблем!!!!!Само че повечето се чудят какво е това за какво служи защо е там!!???Гледат знаците като големи камъни Бог да пази България от шофьори като вас!!!!
      • Их
        Иху
        13 0
        11:25, 5 апр 2019
        Така е,тези знаци за това са сложени,но трябва някой да знае и какво означават
      • Ме
        Местен
        6 0
        13:11, 5 апр 2019
        Прави сте но някой път прави кофти номер светофара. Вчера слизам от Орфей в посока цигарената. Светофара от зелен става жълт и след тоав не червен а започна режим мигащо жълто. Ок аз съм с предимство и минавам но тези наредените от МГ към АГО им става от чревено - жълто и то почва да мига , като не се знае кой ще говиди дали мига и тръгват. Който чете движението ще се справи ама не е нужно да ни залагат капани.
    • 7
      Ха
      Хасково
      12 -1
      11:47, 5 апр 2019
      Ами на едно натоварено кръстовище явно само знаците не са достатъчни, някоя умна глава е измислила светофарът, който улеснява движението! Но пък някоя безхаберна глава е решила, вече няколко месеца, почти всяка сутрин, в най-натоварения час, светофарът да не работи! Интересно, пешеходците как пресичат там при неработещ светофар и масово нетолерантни шофьори.... явно на късмет, ама важното е, че има знаци! На КАТ не им пука, на журналистите не им пука да си размърдат мозъците и да проучат този проблем.....
      • 00
        001
        11 0
        12:23, 5 апр 2019
        Какво значи само знаци не са достатъчни???!!!Ти чел ли си ЗЗДП????там ясно пише ако има светофар гледаш него ако не работи пътните знаци ако няма такива правото на дясностоящия !!!!
      • Pp
        ppp
        12 0
        13:47, 5 апр 2019
        Всичко по принцип е вярно, но след като е монтирана светофарна уредба означава, че е необходимо по - добро регулиране на кръстовището или иначе казано пътните знаци не могат да го регулират както светофара. ФАКТ. Друг ФАКТ всички тъпи катаджии начело с шефа им точно по това време от там отиват на работа и или всички са слепи или луди или каквото и да кажем ще е вярно , че на никой не му минава през ума да постави един униформен и ще се реши проблема. Има и друга вероятна причина, няма такъв който да знае какво да прави като го сложат там. Ама всички знаят как се слага триногата и как да се правят на мъже като те спрат . С други думи - ТРАГЕДИЯ
    • 8
      Ст
      Стар Касабалия
      3 -1
      14:35, 5 апр 2019
      В Хасково трябва поне десет кръстовища да са задължително със секционни светофари - на първо място кръстовището на Дунав и Раковски, после въпросното кръстовище до цигарената, задължително на Кърджалийска където преди време катастрофира кмета на Стамболово, шибаното кръстовище на пазара до моста, на Дунав и Георги Кирков, опашката на стръмното става ужас особено през зимата, когато заспалата община не е опесъчила, светофара пред ветеринарната лечебница и още поне две три кръстовища, ама няма кой да го направи, затова в един и същи ден катаджийте ще се чудят на кое кръстовище да отидат по напред щото джигитите са се изпотрепали. На следващите избори изберете следващ кмет и общински съветници още по ………………… от сегашните. Дерзайте Хасковлии.
    • 9
      Се
      сенсей Годжи Рю
      3 -1
      14:54, 5 апр 2019
      Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово, Кръгово,
    • 10
      Ма
      МАНГО
      4 -2
      15:58, 5 апр 2019
      Всичко опира до манталитет - и до навици от Комунизма. Не е нормално да си от 8.00ч. на работа и да хвърчиш по пътищата в 7.55ч. - естествено е да караш като изоглавен.
      Отделно, че точно този сфетофар поне веднъж седмично - НЕ РАБОТИ. За идващите от към цигарената и завиващи към изхода за Свиленград е просто ад. Дори и да идваш от към път с предимство - движиш се на зиг-заг между хаотично спрялите коли. Ама някои хора не ги интересува - това, че примерно са от 8,00ч. на работа, пък те пътуват към нея в 8,30ч. и не им дреме. Явно 30 години не стигат да се смени един бивш строй и съответните му навици. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
    • 11
      Ер
      Еро
      0 -1
      18:57, 5 апр 2019
      На тия двамата прическите им еднакви и на колите им пак по същия начин фризирани!
    Последни новини