От х:

Днес в x:

13 °C

Ръководството на МВР даде висока оценка за работата на полицията в Хасково

Ръководството на МВР даде висока оценка за работата на полицията в Хасково. Отчетът на областната дирекция за миналата година бе представен пред представители на различни институции.

В Хасково пристигна шефът на Главна дирекция "Гранична полиция" главен комисар Светлан Кичиков. Той поздрави старши комисар Ангел Цанков за добрата работа на хасковската полиция през 2018 година. "Смея да твърдя, че резултатите на тази дирекция са едни от най-добрите", заяви Кичиков. Той поясни, че по всички показатели има повишаване на положителните резултати и допълни, че по криминална линия разкриваемостта на престъпленията се е увеличила с 5%, включително и за контрабандата на цигари и наркотици.

Главен инспектор Светлан Кичиков заяви, че продължава миграционния натиск на българо-гръцката граница. От началото на годината около 300 души са направили опит да влезнат незаконно в страната. Иначе през миналата година над 2800 души са направили опит да преминат незаконно през зелена граница от Гърция в България. Най-голям е бил натискът през последните 4 месеца на 2018-а, който е 4 пъти по-висок от този през същия период на изминалите години. Иначе миграционният натиск на българо-гръцката граница през последните 4 месеца на 2018-а е равен на този на българо-турската.

На брифинга пред медиите присъстваха още директорът на Националната противопожарна служба главен комисар Николай Николов и областният управител на Хасково Станислав Дечев.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  Ху
  Хулиган
  63 -7
  17:57, 13 мар 2019
  Аз се чудех защо са назначили в полицията толкова много трудно говорящи български език, а то било заради мигрантите! Сега ми е ясно! Само така! Ако ме спре полицията знам и аз няколко лафа. Ще викам "кабает йок"!
 • 2
  Ма
  мастикаджия
  59 -6
  18:09, 13 мар 2019
  Ти да видиш...........И Станиславчо кво търси там?Да не е ченге?
 • 3
  Кр
  Криминален
  54 -3
  18:33, 13 мар 2019
  Най-добрите.Най-можещите.Най-знаещите,но и най-имащите...Гробът няма джобове, припомняйте си го по-често!
 • 4
  Ра
  ракиджия, но от казана
  64 -6
  18:38, 13 мар 2019
  Станиславчо присъства навсякъде. Например обича да ходи на откриване на изложби. Да застава до художника и да взема думата. Само дето не сме го виждали на прояви на оркестъра да дирижира. Колко му е. Абе тези гербаджии защо толкова искат да загубят изборите в Хасково? Да не би да имат договорка с ДПС?
 • 5
  Но
  Нов
  64 -2
  19:04, 13 мар 2019
  Каква чест за директора.За тези отлични резултати гости са граничар и пожарникар. Следваща година ще присъстват шефа на градския транспорт и горското стопанство.
 • 6
  Ва
  Василев
  50 -1
  19:45, 13 мар 2019
  Хасковската полиция е супер!.Идват избори и всички знаят как ще минат и кой ще ги спечели. Блокира се махалата месец преди изборите и всичко е решено.Защото и слепите и глухите го знаят
 • 7
  Лу
  Лумпел
  32 -4
  21:08, 13 мар 2019
  Областното, кого дири пак на тая снимка, ма кат спам е тва момче ,задават се избори и се изтипоса с празен поглед пред всеки обектив, моля някой да му светне в ухото за блясък в очите...
 • 8
  S ченге
  28 0
  21:11, 13 мар 2019
  Простотия,простотияаа...
 • 9
  Ке
  Кенанския Маймун
  25 -3
  21:43, 13 мар 2019
  Кючекчийките оцениха високо Хасковските Кючекчийки :))
 • 10
  Мм
  мм
  15 -1
  10:38, 14 мар 2019
  А, какво стана с тоя Кичиков? Дето катастрофира на магистралата със служебната кола с жена си и децата си в почивен ден? Потули се, това е!
 • 11
  Ху
  Хубен
  12 0
  12:36, 14 мар 2019
  Какво стана с пощата?
 • 12
  Да
  Данчо
  18 -2
  12:42, 14 мар 2019
  Има похвала, защото не позволяват на хората да протестират и ги заплашват. Така се крепи власта на диктатора Борисов и мафията. Да не забравят обаче, че гражданите на Хасково помнят и като им махнат отвън диктатора на когото сега се кланят и изпълняват заповедта " да се мачка народа", и те ще бъдат преследвани .
  Колелото се върти днес сте отгоре, но утре ще сте отдолу.
 • 13
  Ге
  Георги
  11 -1
  16:07, 14 мар 2019
  Ей тоя Дечев не спряха да го показват и да го рекламират за тия кметски избори.
  Не разбрахте ли че всички ще гласуваме ПРОТИВ ГЕРБ, независимо кой издигнете
 • 14
  Gl
  glas
  2 0
  07:36, 15 мар 2019
  баси вица! оценката ви надвишава възможностите! по този начин ставате за смях. да казвате на черното бяло - всички ви гледаме колко сте зле. и всички сме патили от вас! силни сте срещу слабите и бедни българи, а срещу циганите и хората с пари - кланяте глави. мн сте зле! скрийте се

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини