От х:

Днес в x:

Павел Данев от Езиковата с награда за журналистическо есе за края на света

Павел Данев от хасковската Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" е отличен в първия журналистически конкурс на sCOOL Mediа.

Десетокласникът от клуб "Млад журналист" с ръководител Дияна Бонева е един от близо 40-те ученици от 12 училища в цяла България, изявили се със своето творчество, оригинални идеи и журналистически нюх. Той е озаглавил материала си "Настъпва краят на Света". Младият хасковлия, който макар и крехката си възраст, вече има опит в медиите. В публикацията си е предал по забавен начин действителността в пресата. Спрял се е на фалшиво обявяване на края на света и подробно е описал отразяването на събитието е медиите. Потърсил е коментар и от специалист. Идеята на публикацията е да се хвърли светлина върху въздействието на медиите върху обществото.

Творчеството на Павел е отличено от журито на изданието sCOOL Mediа. Включил е в репортажа си едно задължително изискване в добрата журналистика – цитиране на източник с експертиза по темата на материала. Целият материал на Данев може да видите тук.

Павел и останалите отличени ученици ще получат подарък книги. Вторият конкурс предстои съвсем скоро.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ка
    Карбовски
    7 -9
    21:50, 5 мар 2019
    Съвсем посредствено "творение", но вероятно най-доброто от представените. И един безплатен съвет към автора, не може само да пишеш
    • От
      от едно литературно четене
      8 -5
      21:54, 5 мар 2019
      не може само да пишеш, иска се и четене, прочети всичко от Хебингуей, Ремарк, Уортън и Бродски, не чети Карбовски и може и да успееш ;)
  • 2
    Ра
    Рада Госпожина
    6 -9
    09:19, 6 мар 2019
    Тъпи хейтъри ***** дано. Всичко черните долни червеи. Хасково нет защо търпите този негативизъм. Това радва ли ви . Или искате читателите ви съвсем да изчезнат заради подобни долни гнусни писания като този Карбовски, кенанския Маймун и още някои глупаци които сигурно знаете точно кои са. Защо ги търпите.
    • Су
      Су
      9 -4
      09:40, 6 мар 2019
      Нарича се свобода на словото. Ако не искаш критики ходи в Северна Корея.
  • 3
    Й.
    Й.М
    1 -4
    16:56, 6 мар 2019
    Първо трябва да си измие зъбите!

Още новини

Последни новини