От х:

Днес в x:

Първомайски ученици записаха успехи на областния кръг на IT Знайко

Първокласничката Антоанета Димитрова и 4 екипа от СУ „Златаров“ са класирани в група "А" на областния кръг на IT Знайко.

Антоанета е ученичка в ОУ „Георги Караславов“. Тя е  между първите 10 с 825 от 1000 възможни точки. Нейна учителка е Петя Жекова

.Осмокласничките Петя Георгиева и Виолета Левкова са се състезавали в категория „УЕБ“ и са трети в класирането. Екипът Ивайла Цветанова, Мерием Юсеин, Марияна Павлова и Цветомира Масими със 790 точки са трети сред седмокласниците.

Два екипа шестокласници, с разлика в оценяването само 10 точки, заемат второ и трето място в група "А" – Елена Стоянова, Делян Балев, Борислав Благоев и Златин Иванов са следвани от Запрян Запрянов, Виктор Димитров, Добрин Аврамов и Десислав Павлов.

4-те класирани екипа са ученици на Татяна Попова и са получили ценна помощ от бившите „знайковци“ Джулияна Иванова, Даниела Колева, Владимир Костадинов и  Здравко Христов.

Тази година темите на състезанието са „Космосът“ и „Любими писатели.

Класираните в група "А" получават правото да се явят на националния кръг без да заплащат такса.  В групи "Б" и "С" има класирани ученици от СУ „Златаров“, ОУ „Георги Караславов“ и НУ „Христо Ботев“.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини