От х:

Днес в x:

8 °C

ВМРО: Кой стои зад Ачо Йорданов?

“Някаква организация, наречена „Единство", се жалила от Красимир Каракачанов за дискриминация. Поводът е циганският побой във Войводиново и коментарите на вицепремиера и министър на отбраната.

Въпросната организация „Единство", която роптае срещу Красимир Каракачанов, фигурира в Интернет най-вече със снимка на един човек в една стая. По-интересно от въпросния човек е какво има около него. Има турски знамена и портрет на Ататюрк.”

Това пише в официално становище на ВМРО, изпратено до Haskovo.net. Писмото продължава:

“Та въпросният човек – някой си Ачо Киров Йорданов, известен като „Ачо Циганина", роптае срещу „дискриминацията", която Каракачанов бил направил, когато напомни, че стореното от циганите във Войводиново е белег на наглост.

На хартия „Единство" се помещава в Хасково. Но явно става дума за своеобразна „пощенска кутия". Въпросът е: чия?

И още въпроси отново ли има намеса на турската държава в българските дела? Отново ли сме свидетели на опит на някакви точещи пари по „ромски" програми протежета на ДПС да ни държат сметка? Отново ли ще позволим на някакви чужди елементи да диктуват дневен ред?”

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (23)

 • 1
  Ма
  мастикаджия
  74 -23
  17:50, 11 яну 2019
  Ачо ли е голямата заплаха за демокрацията у нас?Един платен не умен човечец!Мене ме е страх от Цецо ,не от Ачо.
  • Да
   Да
   68 -4
   20:48, 11 яну 2019
   Ачката е най обикновена хлебарка!!!
  • Ив
   Иво
   1 -1
   10:58, 15 яну 2019
   Мастика, като толкова те е страх - ами наеми си охранители, бе ? И не излизай по тъмното - пий си пиячката у дома - до булката -, на топло !
 • 2
  Ев
  ЕВРОАТЛАНТИК
  63 -11
  18:02, 11 яну 2019
  МАСТИКИЧ правилно казваш че опасният е ЦЕЦИК с неговото лизане по америката но пък тая снимка с тояАБДАЛсъсснимка на Ататюрк а турско знаме в офис намиращ се не в Турция а в България е меко казано предизвикателство Това ГОВЕДО АЧО ЦИГАНИНА би следвало да бъде изхвърлено от тама а офиса РАЗПЕРДУШИНЕН ако сме идтински българи Ние сме обаче територия на бюрократите в Брюксел и за това БОЙКАТА изобщо не обръща внимание на такива въпроси
  • По
   Погледнал
   21 -11
   22:01, 11 яну 2019
   Патреотарите просто са неуки и безхаберни като крави. Идин общ поглед показва, че офисът е в Турция! Знамена, пикове, обзавеждане, емблема и надпис на дясното знаме и др. са на Trakya Roman ve Engelliler Yardimlaşma ve Dayanişma Derneği - Troydem. Bulgaristan'dan gelen Aço Yordanov 'a teşekkür ederiz. Сдружение Тракия за взаимопомощ и подпомагане на ромите с потребности благодарят на Ачо. Те обаче едвали биха се забъркали в подобна глупост!
 • 3
  Ма
  мастикаджия
  45 -10
  18:12, 11 яну 2019
  Аз съм евро ,но не съм атлантик!Обичам и държа на Европа ,но ме е страх от евреите в Америка-Родшилд,Рокфелер и Клинтънистите,Бушовците и вся остальная сволоч!Евреите дават пари за ци- гани-те!
  Да издевателстват и мърсуват. И те го правят.Гълъбово,Мъглиж,Войводиново,Пазарджик,Видин и къде ли не.
  • Ра
   Ракиджия
   17 -32
   18:50, 11 яну 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • Ив
   Иво
   0 -1
   11:02, 15 яну 2019
   Ти хем евро искаш , хем към евразията те тегли - като гледам, даже и прописваш на руски - в БЪЛГАРСКИ сайт! Ами ходи в Русия, к`о търсиш тук?
 • 4
  Ма
  мастикаджия
  49 -8
  18:15, 11 яну 2019
  А Цецо е проводник точно тези неща.Ако няма Цецо,няма и Ачо! Ферщейн?
  • До
   До мастикаджия
   24 -34
   18:21, 11 яну 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 5
  Ac
  Acho
  24 -3
  18:23, 11 яну 2019
  И от написаното не става нищо ясно. Кой стои зад този. Какво искате да кажете
 • 6
  Аб
  Абеее
  22 -3
  19:02, 11 яну 2019
  Тоеа ме е Ачо. А брат му Бисер. Цяло хасково го зннай.
 • 7
  Па
  патриоти
  16 -15
  19:39, 11 яну 2019
  нали силните патриоти щяха да го бият? магаре само от бой разбира. явно българите са страхливи и прости. един ****** ги тъпче! аман. иначе патриоти се пишат и много знаят в коментарите. срам ме от вас. циганите повече се държат!
 • 8
  Ма
  Марияна
  34 -12
  19:56, 11 яну 2019
  Каракачанов ли е патриот ? = Продажник на нацията, РАТАЙ на Американски не съществуващи самолети за стотици милиони, докато майка ми с 38г. стаж в ТКЗС получава 147лв пенсия.
  МАЗЕН ДОЛЕН "ПОРОБИТЕЛ" НА ДЕЦАТА НИ
  • Jo
   John
   9 -16
   12:43, 12 яну 2019
   какъв американски ратай, тъпа патко, 200 милиона е... Виж коментара
 • 9
  Дя
  Дядо Щукар -зоодоброволец
  36 -3
  21:00, 11 яну 2019
  Вижте сега каквото и както да коментираме сплотеноста на народа която я имаше до 1989г сега я няма Обществото е разделено на русофили и русофоби еврофили и еврофоби и това е причина нацията да се срива от ден на ден Политиците ни са проводник на всичко това Преди предишните избори Сидеров и Валерко говореха едно сега ми се оправдават като плъхове По случая с Войводино главния комита бойко е скрити мълчи Цецко пък този въпрос го не смята за важен Неговите усилия са насочени единствено пхротив Президента Каракачана се сили но въпреки че казва вярни думи веднага се намериха мангщалозащитници да го упрекнат Междувременно събориха някоя и друга къща циганите се скриха някъде но след някоя седмица ще се върнат още по нахъсени и така всичко ще започне с начале
 • 10
  Pe
  pepelanka
  22 -3
  08:34, 12 яну 2019
  тоз ****** ачо само да не бърка турците с циганите има много голяма разлика
 • 11
  Ян
  Янко Митев
  14 -22
  11:25, 12 яну 2019
  Да си професионален десантчик от специалните сили... Виж коментара
  • Ми
   Митко Янков
   12 -2
   11:49, 13 яну 2019
   Първо-на десанчиците им е забранено да се бият по улиците!.Второ-не са били двама,а около десет мангусти.Трето-циганите са безжалостни,те не се бият когато са сами,само когато са много и ритат в главата или ръгат с ножове!Четвърто-в чужбина са същите лекета като идат,правят много поразии,проституция,кражби,просия,наскоро изнасилиха момиче в Германия!Петто-черната работа я вършат повечето българи и турци.......
 • 12
  Са
  Сали
  27 -2
  11:59, 12 яну 2019
  В Турция и хал хабер си нямат за тоя мангуста.
 • 13
  По
  Познат
  22 -1
  20:43, 12 яну 2019
  Този Ачо,навремето работеше с полицията,и глобяваше за говорене на чужди езици,изобщо не му дремеше за ромите, а сега ги защитава, това се казва гьотверен.
 • 14
  Хи
  хитлер
  10 -2
  13:35, 13 яну 2019
  Ачо си е обратен и всички ц***** го знаят и са го ползвали. Това не е новина .Пълна мишка циркажия не знам кой му се връзва на приказките.
 • 15
  Го
  Голям камък
  7 -3
  15:12, 13 яну 2019
  Абе познавам тоз ****** ,познавам брат му ,познавам баща му и , всички са педали ! Това е несериозно ! Човека си проси 5 минути внимание и слава за да си намери некой да го кара пак да сере навътре щото от много отдавна никой не е имал интерес към циганската му халка !

Хороскоп за 22.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Започнатото през седмицата ще бъде приключено и ще можете спокойно да планирате предстоящите свободни дни. Занимания, възстановяващи здравето, грижи за външността и предпочитани релаксиращи процедури ще направят деня ви по-приятен. Обновете гардероба си с желана дреха, подарете си пътуване или друго развлечение, носещо ви настроение.
22 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ще бъде свързана с множество срещи и контакти, но вие се чувствате чудесно сред хора и се справяте отлично със задачите си. Имате възможност да се запознаете с нещо ново, което със сигурност ще ви заинтригува. Възможно е дори да отделите част от времето си за придобиването на допълнителна квалификация.
22 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съобразете се с желанията на близките си и организирайте заедно изпълнението им. Това ще ви позволи да изпълните поетите ангажименти и не пренебрегвате семейството си. С интелигентното си присъствие печелите доверието на партньорите си, а с налаганите от вас идеи ще направите работата ви по-ефективна.
22 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Проявете гъвкавост, като насърчите и направлявате желанието на някого да ви подкрепя. Взаимните ви действия ще доведат до желана реализация, независимо от трудностите, с които ще се преборите заедно. Постигнатото ще ви обнадежди и ще планирате бъдещ проект, финансирането на който ще бъде осигурено.
22 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Настроението може и да не е от най-лъчезарните днес, но затова пък сте толкова съсредоточени в работата си, че едва ли някой е в състояние да ви откъсне за дълго от нея. Това може би е породено от стремежа ви да докажете на самите себе си, че можете да се справяте със задълженията си.
22 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Настроението ви може да бъде помрачено за кратко от административни неуредици. Въоръжете се с търпение и опитайте да не избухвате (това само би влошило положението). Неприятностите ще отминат и ще получите това, което искате. Финансовото ви състояние укрепва и ви дава възможност да си позволите някои позабравени напоследък удоволствия.
22 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
На път сте да приключите трудна задача, за изпълнението на която ще получите добри пари. За да вървят добре делата ви и да не изоставате с работата се погрижете за организацията й. Щадете нервите си и не влизайте в излишен спор с началници и колеги. Ще се чувствате добре в присъствието на любим човек, и ако сте необвързани любовта ви ще премине в брак.
22 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
На работното място се справяте добре със служебните си задачи и това се забелязва от когото трябва. Проявеното ви старание и търпение ще ускори повишението ви. Успехът ще е заслужен, но не се самозабравяйте. Възможно е да направите не добро впечатление на човек, от когото ще зависи бъдещ проект.
22 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С отворено сърце ще прегърнете една възможност, надявайки се чрез нея да си осигурите перспективни контакти и запознанства. Не загърбвайте задълженията си, колкото и отегчени да се чувствате. Разчитайте на себе си в надпреварата за позиция, която ви привлича. Имате качествата и сте подходящи за нея.
22 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ако прецените, че трябва да рискувате, го направете, но обмислено. Бъдете сигурни в себе си и не се колебайте, а действайте. Пропорционално на усилията ви ще бъдат и резултатите. У дома запазете добрия тон, независимо от проблемите си. Към партньора бъдете нежни и не се отказвайте от ласките му. Той е вашата опора, а често и съдружник.
22 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Изненадите днес ще дойдат по линия на професионалните задължения. Идеите ви ще се възприемат по различен начин и е възможно да се почувствате недооценени. Ролята ви на балансьори е отговорна и ще трябва да се опрете на умението си да убеждавате, за да постигнете очакваното от вас.
22 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Денят се свързва с добри новини и развития, имащи отношение както към професионалното ви бъдеще, така и в личен план. Ще получите предложение, свързано с нова работа, пътуване или друга носеща положителни емоции вест. Материалното ви състояние видимо ще се подобри след днешното начало и дано това ви направи по-спокойни.
22 ное 2019
Последни новини