От х:

Днес в x:

11 °C

Борците откриха сезона с пържоли, кюфтета и музика

  Учебно-тренировъчната година за възпитаниците на Спортното училища „Стефан Караджа“ започна с веселба. Още днес сутринта треньорите на хасковския клуб по борба „Ангел войвода“ извадиха скарата край спортната зала по борба „Атанас Комшев“ на стадион „Младост“ и пекоха мръвки. Около цвърчащите пържоли, кюфтета и наденици се бяха насъбрали множество настоящи и бивши състезатели, треньори, приятели. Много от присъстващите бяха донесли и друга почерпка – вино, луканки, безалкохолни.

  За празнична атмосфера домакините бяха осигурили музикална уредба, от която звучаха български хора, което още повече приповдигна настроението на бъдещите и настоящи спортисти.

  Вече повече от 10 години отбелязваме началото на учебната година в Спортното училището по този начин, каза треньорът по борба Стоян Чобанов. Той допълни, че изминалата година е била доста успешна за тях, но очакват 2019-а да е изпълнена с още по-големи успехи и повече медали. Междувременно състезателите на „Ангел войвода“ се подготвят за Държавно лично първенство за юноши и девойки във възрастовите групи юноши и девойки – свободен и класически стил в Бургас, което ще се проведе от 10 до 13 януари. В него ще участват поне 15 от борците от хасковския клуб, заяви още Стоян Чобанов. Седмица по-късно пък е надпреварата за мъже и жени в Сливен.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Rr
   rrrr
   29 -4
   12:41, 3 яну 2019
   Да са живи и здрави борчетата! Все пак ранътъ прай борбътъ!
  • 2
   Сл
   Сланинко
   12 -8
   13:37, 3 яну 2019
   Да ранъта прай борбътъ ама друг да плаща а пък ний саму да кльопаме
  • 3
   Ма
   мастикаджия
   16 -5
   13:40, 3 яну 2019
   Рънъта прай борбъта - по Боян Радев.Но си е самата истина.Да им е сладко на децата!
  • 4
   До
   До Мастикаджия
   16 -2
   13:54, 3 яну 2019
   Не е по Боян Радев . Каза го навремето Осман Дуралиев. И това е истина, не е виц или измислица. А Осман Дуралиев беше голям борец и редовно използваше фатката "вълчи капан". Така че, НЕ Е БОЯН РАДЕВ.
  • 5
   12
   12
   16 -2
   14:14, 3 яну 2019
   Осман Дуралиев има и друга фраза. Партията хРАНИ, ние борим.
  • 6
   Aj
   Ajax
   19 -3
   14:14, 3 яну 2019
   Много чернички тея спортисти бе?Вие не знаете ли,че от орките нищо с акъла си не излиза?Само губене на време и пари е с тези полу-хора!
  • 7
   Ев
   ЕВРОАТЛАНТИК
   13 -6
   15:06, 3 яну 2019
   Аз ббих попитал -защо са тия спортни училища като само няколко души се изявяват на световния подиум а всичко останало е хрантутници и се хвърлят пари на вятъра за угояване на няколкостотин души в държавата
  • 8
   Бо
   Ботьо Петков
   10 -3
   18:56, 3 яну 2019
   До Евроатлантик: Абе ти си голям тъпак ,така ли не ти е ясно ,че ако не спортиват тези деца по какъв друг начин могат да се изявят в общество като това в което живеем. Те не са като твоето гардже на което си осигорил топъл обяд и топла вечеря и топла постеля. Повечето от тях са с един родител , израснали в тежки условия и в момента преживяват с един боб на обяд .това ли е хрантутене тъп евроатлантико. Пожелавам го на твоите деца това хрантутене за да усетиш на гърба си как раснат тези деца и чест им прави че по голямата част от тях се вписват в живота по добре от децата на такива негодници като теб.
  • 9
   Ев
   ЕВРОАТЛАНТИКИ
   8 -2
   21:03, 3 яну 2019
   Бат Ботьоти пишеш ч„е тези децасе изявяват като спортисти и така си вадят хляба с един родител са и ядйт само боб щото нямат пари Чети сега АБДАЛ с АБДАЛА ти има много начини да се изявят но е иска бачкане независимо че са с един родител През годините на обучение поилзват безплатна храна като утрешни шампиони но колко души стават такива сигурно 2 от 200 Е за какво ви храни общектвата за да ставате мутри и убийци щото друго не можете и не знайете Видяхме колко се вписват така наречените от теб ДЕЦА всички мутри от 1989 г насам са все борци и5 спортисти хора без нормална гражданска професия БОТѝО не си пиши поне името ахмак такъв
  • 10
   Де
   Дечо Таралежков
   7 -2
   21:07, 3 яну 2019
   Оставам силно изненадан ми този Ботю спортиста ами той можел да пише в интернетБре а казваха че в спортното не знаели даже коя е столицата на БЪЛГАРИЯ Браво Ботьо от ще излезе спортист
   • Ха
    Хачо Бояджиев
    3 -1
    21:59, 3 яну 2019
    Той наистина може да пише, за разлика от теб.
  • 11
   12
   1234
   1 -1
   08:58, 4 яну 2019
   А защо да не спрем всичко училища, има ли полза от тях, незнам какво си завършил, но явно мозъка ти липсва. Аман от вечно плюещи хора като теб. Тези дето учат в математическа гимназия всички могат и знаят ли и стават световно известни математици.
  • 12
   Ос
   Остап Бендер
   2 -1
   11:29, 4 яну 2019
   Ало цифраджията липсва твоят мозък живота показва че от всички професионални гимназии спортните са най зле Не може да сравняваш един гимназист от математическата или езиковата с такъв от спортната разликата е огромна в полза на езиковата и математическата От тези гимназии излизат граждани които после стават видни общественици учени академици а от спортното обисновени съзтезатели а да не пспоменавам Васил и Георги Илиеви и десетки други които с действията си лепнаха грозното име на училищата ви -------мутренски училища
  • 13
   Сп
   Спортиста
   1 0
   23:16, 18 яну 2019
   Ние сме мутри !!

  Хороскоп за 18.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Делата ви ще се развиват в неочаквана последователност, предвид промените, които предстоят. Колкото и да не сте обнадеждени, няма и да сте разочаровани. Довежданата придобивка ще събуди интереса ви към някого или нещо, който ще се задълбочи през следващите дни. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, особено към човека, който ви интересува.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не приспивайте вниманието си за некоректни партньори, в състояние сте и можете да предотвратите задкулисната им игра. Личните ви дела ще потръгнат, на предстояща среща ще се изяснят съществуващи недоразумения и всичко ще бъде наред. Правилно подредени, приоритетните ви ангажименти ще ви донесат добри дивиденти.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се чувствате в добро настроение и ще търсите начин да го споделите с любимите си хора. Споделяйки интересните си идеи, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа. Наясно сте, че вътрешния ви глас е най-точния ориентир за нещата, които ви вълнуват и ще го следвате.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се тревожете, ако не ви се удаде да решите въпроси, занимаващи ви не от вчера и днес. Очевидно е нужна подкрепа, и ако знаете от кого точно, не се колебайте да я потърсите. Не давайте воля на всичките си мисли, оставете част от тях за споделяне, но друг път. Обичани сте и това ви зарежда с енергия.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате потенциал и възможности да се справите с предизвикателства, които ще се изправят пред вас. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Деловите представители ще получат оферта за печеливша сделка.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Решени сте да се справите с всичко, но да осигурите независимостта си. Подобни вълнения не са рядкост при вас, за това без колебание ще отхвърлите ограниченията и ще заявите претенциите си за по-добро настояще и бъдеще. Силите ще ви стигнат и за други начинания, с които ще напътствате нечии действия. Да се чуди човек от къде толкова енергия и хъс.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Влияете се от оценките на другите и на свой ред давате мнението си, без това да е нужно. Пазете се от конфликти, защото няма да ви донесат очакваните облекчения. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Но не го правете като благодеяние, уважавайте достойнството им.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекалено високи са изискванията ви както към собствената ви, така и към чуждата работа. Това е чудесно, тъй като ви кара да изпипвате всеки елемент от работата си, но може да ви създаде неприятности с хората, с които работите. Подходете с такт и разбиране към доводите им, като същевременно се опитайте да ги накарате и те да разберат вашите.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако позволите на излишната си енергия днес да ви повлияе, това може да бъде доста неприятно. Намерете начин да я изразходвате подобаващо, без това да нарушава добрите ви взаимоотношения с околните. Печелите симпатиите на някой, когото не сте виждали досега. Възможно е бързо да си допаднете взаимно и да откриете доста интересни неща.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Съсредоточени сте, затова и работата ви ще е успешна. Полагате основите на нещо, на което ще се радвате за в бъдеще. От вас се изисква да сте отдадени на заниманията си. Близките ви очакват повече внимание и изглежда напълно го заслужават. Не възлагайте прекалено големи надежди на дадено събитие.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Интересът ви към него не намалява, напротив. Ще се радвате на взаимност и е възможно връзката ви отново да се поднови. Пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще се радвате на обикновени неща, създаващи ви душевен комфорт. Някои от вас ще имат срещи с хора, които не са виждали от дълго време или пък виждат за пръв път. При всички случаи ще намерите общи теми и ще се обвържете с взаимен интерес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.
  18 окт 2019
  Последни новини