От х:

Днес в x:

Федерацията по борба награди четирима медалисти от Европейското и треньорите им

    Четирима борци от Хасково и Димитровград, спечелили медали от Европейското първенство, получиха парични награди. За тържеството в зала „Дружба“ в областния град пристигна и президентът на Българската федерация по борба Христо Маринов. За раздаване на пликовете с паричните премии, осигурени от спонсори, присъстваха легендата в борбата Димо Костов и президентът на спорен клуб „Димитровград“ Георги Петров.

    Награди получиха европейската шампионка и световна вицешампионка в групата на кадетките Петя Делчева, вицеевропейските шампиони от Димитровград Рухан Расим и Димитър Тодоров, както и бронзовият медалист от Европейското първенство Мерт Рамадан. Награди и поздравления получиха и треньорите им Стоян Желев, Петю Кирев и Салим Салим.

    „По-големи успехи успехи, повече пот и повече медали“, пожела бронзовият медалист от летните олимпийски игри от 1976 г. Димо Костов. Президентът на федерацията Христо Маринов поздрави състезателите и треньорите за успехите. Той заяви, че двата клуба са сред лидерите в борбата в групата на кадетите и кадетките.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини