От х:

Днес в x:

Млaдоженци събраха средства за бездомни кучета в Хасково от парите за букети

  Младото семейство Славови пожела да събере дарение в помощ на бездомни животни в Хасково вместо цветя за сватбата си. Нели и Владислав се венчали през юни тази година. „Решихме да приканим гостите вместо цветя, които увяхват за дни и после ги изхвърляме, да дарят средства в подкрепа на бездомни животни“, разказа булката. Така в този важен за младоженците ден били събрани 600 лева, които са използвани за доизграждане на приемен дом за бездомни кучета и котки. Дървената постройка се намира в частния имот на една от зоодоброволките в хасковското сдружение.

  Младоженците не за първи път подпомагат бездомни животни, досега са дарявали храна. „Този път искахме да направим нещо по-голямо, което да не е за ден или за два, което да се използва от сдружението и от животните, които ще настанят там“, каза още Нели Славова. Тя заяви още, че с мъжа й обичат животни и заради това взели това решение в един от най-важните дни в живота им. Те самите също имат домашен любимец – куче от породата Голдън Ретривър.

  Нели отправи призив към желаещите да бъдат полезни при отглеждането на бездомни животни, че могат да го направят не само финансово, но и чрез труд, разходки. „Не е нужно човек да отделя от бюджета си, стига да има желание, може да го направи и без пари“, смята младата жена.

  Строителството на навеса за бездомните животни било стартирано със средства от фондация „Един процент промяна“. Довършен е с дарението от семейство Славови и сега дървената постройка може пълноценно да се използва за приютяване на животни.

  От хасковското сдружение, откъдето осигуриха контакт със семейството, изразиха благодарност за благородната постъпка на младите хора.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (20)

  • 1
   Лю
   лют гербераст
   21 -20
   17:50, 7 ное 2018
   тъпаци от нета.Тъпаци сте и това е.
  • 2
   Еж
   ежко
   23 -46
   17:54, 7 ное 2018
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Бе
    Бежко
    42 -8
    21:34, 7 ное 2018
    Аз пък одобрявам делото на тези млади хора, решили да направят нещо благородно. В случая те са решили са помогнат за приют за бездомни животни. Не мисля, че е по-добре са се вложат стотици левове за цветя, които отиват в коша
  • 3
   Фи
   Фики
   38 -40
   18:31, 7 ное 2018
   Да бяхте ги дарили за някой болен човек който се нуждае от парични средства..!
   • ..
    ...
    40 -18
    21:07, 7 ное 2018
    А ти какво и кога дари бе дребна душице?
    И кой беше да даваш наставления кой и какво да прави?
    За какви се взехте и кой ви дава тва самочувствие без покритие в затънтените села от които идвате бе?
   • До
    Доволен
    14 -2
    09:57, 8 ное 2018
    Фики, а ти колко дари на някой болен бе? Айде няма нужда баш ти да нареждаш нахората за какво да даряват и за какво не!
  • 4
   Ло
   локомотива
   21 -53
   19:16, 7 ное 2018
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ха
    хаха
    34 -10
    21:09, 7 ное 2018
    И на вашите да бяха подарили кученце,че глей кво леке са създали :/
  • 5
   Не
   Недялко
   20 -35
   20:18, 7 ное 2018
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • ..
    ....
    12 -11
    21:05, 7 ное 2018
    През тва дето те е родила майка ти ли?
  • 6
   Bg
   bg
   45 -10
   20:20, 7 ное 2018
   Дребни жалки душици чета ви коментарите и виждам само злоба и омраза в нещасните ви жалки души
  • 7
   Ба
   Бай манго
   6 0
   21:25, 7 ное 2018
   А за нас кога ние брикетите се плодим повече от гнидите
  • 8
   Не
   Неблюдател
   39 -11
   21:28, 7 ное 2018
   Поздравления за постъпката на тези млади хора, нека бъдат пример за повече хасковци. Щастлив съвместен живот им желая
  • 9
   Де
   Деяна
   12 -7
   21:59, 7 ное 2018
   Прибрала съм много котки искам да ги кастрирам сега са осем и двете са бремени къде мога да ги кастрирам безплатно че ми искат 60 лв за котка
   • А
    А
    5 0
    00:10, 8 ное 2018
    Безплатно не знам, но наскоро баба ми и дядо ми кастрираха 2те си котки за по 20 лв тук в Хасково, но за съжаление не мога да посоча точна клиника. Мисля, че не са много все пак.
   • Ко
    Котето
    2 -4
    11:22, 8 ное 2018
    Ти си за касиране злобна жено!
  • 10
   Не
   Недялко
   9 -22
   22:13, 7 ное 2018
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ти
    тире
    2 -3
    11:23, 8 ное 2018
    ускорен курс по хирургия.
  • 11
   Ко
   Коментар
   8 -5
   18:07, 8 ное 2018
   Не мога да повярвам какви коментари чета ! В какво са се превърнали хората ??? В супер злобни същества , които не виждат по-далече от носа си..... Осъзнайте се!Правете добро, не сте вечни на този свят...
   Поздравления за постъпката на младото семейство! За пример сте!
  • 12
   Ти
   Тита
   1 0
   08:07, 9 ное 2018
   Браво на вас. Бог да бди над вашето семейство!

  Видеа по темата

  Хороскоп за 03.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  03 юни 2020
  Последни новини