От х:

Днес в x:

Стаматов заключи жената на кмета. 350 горят с лихвоточки. Преглед на печата

Стаматов заключи жената на кмета, съобщава в заглавие над главата "Хасковска Марица". Депутатът блокирал достъпа до дома на Георги Иванов и оставил семейството му отрязано от света в къщата край язовир Клокотница, защото пътят минавал през негова собственост. Съпругата на кмета Даниела Захариева е подала жалба до прокуратурата.

Лидер на ДСБ не ще в парламента, почва на границата, информира в другото водещо заглавие на първа страница изданието. Костовистката Славка Желязкова щяла да почва работа в "Пътни такси и разрешителни".

По 10-20 дневно прехвърлят лихвоточки на роднини, акцентира вестникът на втора страница. 21 май е крайният срок, числата от жилищните влогове могат да се осребрят до 2013 г.

Партии внасят 1000 лева депозит за предизборни плакати, четем още в броя. Това става по решение на общинския съвет в Хасково. Ако след вота партиите не си почистят агитацията, горят с депозита.

Отпушиха кредитирането на зелено, с това заглавие открива днешния си брой "Новинар юг". Засега само един клон на банка дава кредит за сгради с акт 14.

350 горят с лихвоточки, информира още вестникът на първа страница. Толкова са хората с право на обезщетение, които не са подали молби. Срокът обаче е до 21 май, четвъртък, така че прецаканите може да намалеят.

18 ВИП легла в ортопедията, анонсира със снимка от първа страница вестникът. Ремонтът в отделението, продължил почти година, е на привършване. До леглата на болните имало даже бутон, с който да викат дежурния лекар при зор.
Какъв невиждан лукс, наистина.

5000 в Александрово само за 4 дни, четем още в броя. Най-голям наплив за новия музей на тракийското изкуство е имало в неделя – 1500 гости.

Прокуратурата жали присъда срещу себе си, акцентира вестникът на криминалната страница. Обвинителите протестират 15 бона обезщетение по обвинение, снето от самите тях.

Божидар Грозев преведен на турски, четем на 12 страница. Две стихотворения на шефа на "Новинар юг" са публикувани в авторитетното турско литературно списание "Мор така". Преводач е Хилми Хашал.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини