От х:

Днес в x:

Повечето хасковлии с бюджет над 200 лв. за първия учебен ден

Изображение 1 от 5

    Над 200 лева е бюджетът, който повечето от хората, участвали в анкетата на Haskvo.net обявяват, че са заделили, за да приготвят ученика си за първия учебен ден. Това са 45,3 % от гласувалите общо 159 души.  Около тази сума са похарчили 20,8 % от родителите. По-скромно са разтворили портфейла си със сума от 100 до 150 лв. 10,7 % от тези, които утре изпращат ученик.

    37 от гласувалите или  23,3 % са дали под 50 лева за школника си.

    Разчитайки, че ще минат с по-нисък бюджет, но все пак ще успеят да заредят най-нужното за ученика си, поне на първо време, родителите изпълниха Димитровградския пазар. Там учебните помагала и дрехите са далеч по-достъпни цени от тези в магазините. 

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Уч
      Учителка
      7 -1
      10:48, 17 сеп 2018
      Защо се плащат пътните на учениците от малцинствата да идват в града на училище?Това е дискриминация към останалите деца.Всички тези с платени пътни до града висят в кафенетата по центъра и автогарата и не посещават часовете.Всички тези деца си имат пари от родителите - повечето работят в Холандия и Гърция.Могат да висят по кафетата,имат скъпи смартфони,а нямат пари за пътни,че ще им плащат фондации пътните.
    • 2
      Др
      Драган
      4 -1
      11:04, 17 сеп 2018
      Учудвам се, че като Учителка не може да се сетите защо е така. Така ще бъде дотогава, докато на децата се гледа като на Дебитни карти а не като на Ученици.
    Последни новини