От х:

Днес в x:

Кьоркютук пиян крадец застана пред Темида

Кьоркютук пияният Светослав Младенов, известен като Сунай, влезе днес в залата на хасковския районен съд за обединяване на три влезли в сила присъди за кражби в едно общо наказание. Той едва се държеше на краката си и с огромно усилие устиска до края на заседанието без да рухне.

Прокуратурата поиска да се обединят три присъди за общо две години и пет месеца. Присъдите са от 1993-а, 1998-а и от 2008-а година. Освен това обвинението поиска да се увеличи това общо наказание с една втора и да стане три години и седем месеца затвор.

При оповестяването на решението на съда стана ясно защо се прави това. Сунай е лежал в затвора две години и два месеца. Но освен това е бил задържан в арестите три пъти за продължително време – два пъти за по 6 месеца и веднъж - за 5. Така общият му престой зад решетките надвишава присъдата му и той може да осъди държавата.

С днешното решение – обща присъда от три години и седем месеца, правосъдието изравни резултата – колкото време е лежал, на толкова е и осъден.

Пияният Сунай обаче не го беше грижа за това. Попитан от репортер на Haskovo.net какво е откраднал, той отвърна: Тайна. После обаче допълни: Дай едно шише водка и ще ти кажа.

Водка обаче нямаше.



Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини